Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, גם אני רוצה לעשות snow foam מרשים כמו שעושים במכוני שטיפה וביוטיוב,

אבל אין לי גרניק, וממש לא עולה בדעתי לקנות אחד.

ראיתי שמשתמשים מהפורום מספרים על שימוש במיכל לחץ שנועד לריסוס גינה, אבל זה נראה לי כמו עבודת פימפום לא פשוטה.

האם יש אקדח קצף איכותי שמתחבר ישירות לצינור גינה סטנדרטי?

במהלך חיפושי נתקלתי גם במוצר EZ Jet Water שנראה כמו עוד מוצר סיני זול שעושה רושם טוב רק בסרטונים ביוטיוב.

ואפילו שם הוא לא מייצר קצף מרשים. אבל נראה כמו אופציה מעניינת וזולה.

האם מישהו התנסה ויכול לשתף?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול ראיתי באינטרנט מן דבר כזה שאתה מרכיב ומוציא לחץ מים

אבל שכחתי איפה,

אני אחפש ויעדכן אם אמצא.

פורסם

אתה בטח מתכוון לצינורית ארוכה שמרכיבים על הצינור ועל ידי הקטנת שטח היציאה של המים מעלה בקצת את הלחץ.

וראית את זה באתרי קופונים למיניהם. זה לא ממש מייצר קצף.

פורסם

חבר טוב קנה כזה - http://dx.com/p/8-nozzle-multi-function-spray-gun-w-integrated-dispenser-blue-133983

לא ברור האם מדובר בכשל נקודתי או שזה פשוט מוצר מחורבן, אבל בשורה התחתונה זה פשוט לא עובד. אי אפשר למנוע לחלוטין את יציאת הסבון למרות שיש וסת, בורר הזרמים לא באמת עושה משהו והזרם חלש מאוד.

הוא החזיר לדיל אקסטרים את המוצר וכעת הוא ממתין לקבל אחד אחר במקומו. אעדכן כשיגיע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי מכונת קיטור של karcher, עלתה בסך הכל 800 שקל במבצע בהום סנטר. קניתי לה מברשת מסתובבת (אביזר נילווה של אותה חברה) וזה מצויין ובעיקר נוח לשטיפה וציחצוח הג'נטים. למכונה יש צינורית שנכנסת לדלי עם הסבון וכך זה מתערבב עם המים שמחוברים למכונה. יש גם לחץ וגם סבון וקצף. כל ניסיון לעשות קצף על ידי הצרה של הלחץ בצינור הגינה רק יתן אפקט של "כאילו" ומה שתראה זה לא יותר מבועות אוויר (כמו בחסכמים של ברזי הבית) שאולי ישפרו לך את ההרגשה אבל אין להם שום משמעות סניטרית.

פורסם

אלעד, זה בדיוק המוצר שראיתי וחשבתי עליו כאופציה.

אשמח לשמוע מה טיב המוצר החדש שחבר שלך יקבל.

d300, האם אתה מדבר על אקדחי קצף לגרניקים או לצינורות גינה רגילים ?

GUGY, יש לך אולי סרטון של זה בפעולה? או תמונות קצת יותר מפורטות?

פורסם

תוכל לשתף באיזה מוצרים כבר התנסית, ומה מבחינתך כן שווה את הכסף?

תודה,

מתן.

• תוכן חדש...