Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להשתדרג למזרון גדול יותר 180 רוחב על 200

המחירים באיקאה זולים משמעותית וברור לי שיש לזה מחיר, השאלה כמה זה גרוע :roll:

אני לא מכיר אנשים שבחרו לישון על מזרון שכזה, יש למישהו ניסיון?

פורסם

אם הגב שלך חשוב לך - שמור מרחק מאיקאה.

ההורים שלי קנו מיטה שם לפני כמה שנים , גפ מיטה וגם מזרן , הבסיס , לא החזיק תחת לחץ של שני אנשים שאחד מהם עמד (אני) ונשבר ה"מדף" מהצד של המיטה , והמזרון הם טוענים שלא ממש נוח להם , אבל זו גם לא מיטת נוער.

אם אתה גר השפלה , סע לבילו סנטר , יש שם וממש ליד בתעשייה של עקרון (אם אני לא טועה איפה שאורנג' שם בסביבה זה 300 מטר מבילו) מרכזים ענקיים של רהיטים , יש עד פאוור סנטר 2000 בצומת עד הלום גם שם יש המון חנויות , אני אומר את זה בכל שרשור שאני רואה , בבריאות שלך לא כדאי להתפשר , תשקיע במזרן , אני לא אומר לקנות מזרן ב12 אלף שקל , אבל גם לא ב1000 שקל , אני ישן על מזרן של עמינח עם שכבת ויסקו ונהנה מכל רגע , וכאבי הגב שלי ירדו עד כמעט אפס (חוזרים כשאני יושב הרבה במכללה אבל בסדר.)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני קניתי לי ולחברה שלי מיטה ומזרון באיקאה, אנחנו בחרנו באחד המזרונים היותר קשיחים וישנים מצויין כבר חצי שנה.

קח בחשבון שהמזרן במידה לא סטנדרטית, תבדוק אם זה לא ייצור בעיה עם הבסיס מיטה שיש לך.

פורסם

בעתיד הקרוב כנראה שגם אני ארכוש מזרון, לאחר שהגעתי למסקנה שהנוכחי גורם לי לשינה לא טובה בלילה ולכאבי כתפיים.

דבר ראשון שאשתי ואני החלטנו זה שהפעם הולכים על מזרון ללא קפיצים ובדרגת קושי גבוהה.

לאחר שהתייעצתי עם כמה אנשים, סיננתי כמה אפשרויות וכרגע המועמדים הם פולירון וגומאוויר. פולירון מייצרים בקיבוץ זיקים ואפשר לרכוש בחנות המפעל בערך באותו מחיר שציינת. לדעתי זה יהיה עדיף בהרבה על פני מזרון מאיזה יצרן עלום (שהרי איקאה לא תמיד מייצרת את הכל לבד, בחלק לא קטן מהמקרים החברה נעזרת בקבלני משנה). חוץ מזה, אתה תומך בתעשיה המקומית, וזה בעיני תמיד מבורך.

כנראה שאגיע לשם במהלך אחד מהסופ"שים הקרובים.

יאללה, קניה קבוצתית? :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מתעלק: זכור לי שפעם היו תוויות על מזרונים שנכתב עליהם שעל פי חוק אסור להסיר את התווית. זה עדיין קיים? מה הקטע של זה בכלל? למנוע זיופים של מזרונים? :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן, הגב שלי חשוב לי, אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים

אגב מחיר המזרן בערך 3,000 ש"ח.

ממליץ על מזרני פרדייז ,שאאל"ט הם מיוצרים ע"י פולירון.

בכל מקרה גם אם לא מזרנים טובים עם אחריות ארוכה,קניתי מהם מזרן קשיח ואני ישן כמו תינוק בלילה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תשכח נסיעת מבחן לפני - ברצינות. ממש כדאי לבדוק את נוחות המזרן בחנות. רצוי עם הגברת (אם ישנה) כדי להחליט על משהו טוב באמצע לשניכם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני עם פולירון, דגם ללא קפיצים, קשיח עם שכבה רכה דקה.

עונה לדרישות התקציב ומאוד מומלץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני עם פרדייס ואנימלא סובל מזרונים קשים

קניתי אחד עם קפיצים מבודדים סופר רך סביב ה3000 שח והוא פשוט מעולה

לא מצאתי מזרנים גם בכפול כסף שהיה לי יותר נח בהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה למגיבים, חשבתי להוציא עד 10,000 ש"ח אבל הפערים הקיצוניים במחירים גרמו לי לחשב מסלול מחדש.

אלעד אני ממש לא לחוץ על איקאה ההפך הוא הנכון אבל המחיר גרם לי להיות סקרן, אני אבדוק את פולירון.

מה היתרון במזרן קפיצים אגב מול גומי אויר פולירון ושות' ולהפך?

פורסם

תיאורטית, אלה ללא הקפיצים אינם שוקעים עם הזמן ונמנעים מלעשות רעש בזמן משגל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מעבר למה שנאמר כאן פולירון הוא תוצרת הארץ ועל זה מגיעות לו נקודות זכות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...