Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס׳ שבועות התחדשתי לי בסיאט איביזה יד 2 מנוע 1600 עם DSG. היום במהלך הנסיעה נידלקה הנורה של הדלק ומחשב הדלק הראה שיש עוד 45 ק״מ. נכנסתי לתדלק בתחנת דור אלון בכניסה לעין כרמל על כביש מס׳ 4. התחלתי לתדלק וכאשר בעמדת התדלוק הראה המספר על 40 ליטר, הידית קפצה. כמו אזרח טוב, לחצתי שוב על הידית ולאחר ליטר נוסף, הידית שוב קפצה. לחצתי שוב, והפעם נכנסו יותר מ12! ליטר. סה״כ נכנסו במיכל (שלפי ספר הרכב מכיל 45 ליטר) 53 ליטר! יכולתי לסחוט עוד האמת. הסתכלתי מתחת לאוטו, לראות שלא נזל לי הדלק, ניסיתי להריח בתוך האוטו אבל כלום. מה שכן ראיתי בזמן התדלוק זה שסתום שנמצא בפתח התדלוק וכאשר לחצתי עליו יצא ממנו אוויר.

האם זה הגיוני שיכנסו במיכל 53 ליטר וזאת עוד מבלי שהמיכל היה ריק לגמרי?

יכול להיות שיצא אויר יחד עם הדלק לתוך המיכל והעמדה החשיבה לי את זה כדלק בלבד?

תודה מראש, נועם

פורסם

למיטב זכרוני זה תקין (היה לחבר רכב זהה לשלך והוא ציין את עניין שחרור האויר והאפשרות לתדלק יותר )

רענן

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

אם המיכל לא היה ריק, כלומר הייתי יכול לנסוע עם 5 ליטרים נוספים לערך. ההפרש פשוט ניראה גדול מדי, קרי 12 ליטר בערך מעבר למה שהיצרן אומר.

פורסם
התחלתי לתדלק וכאשר בעמדת התדלוק הראה המספר על 40 ליטר, הידית קפצה. כמו אזרח טוב, לחצתי שוב על הידית ולאחר ליטר נוסף, הידית שוב קפצה. לחצתי שוב, והפעם נכנסו יותר מ12! ליטר.

אף פעם לא הבנתי את העניין הזה. מה ייתן העוד ליטר הנוסף הזה כשהמיכל כבר מלא?

מילא הליטר הנוסף היה בחינם.

פורסם
למיטב זכרוני זה תקין (היה לחבר רכב זהה לשלך והוא ציין את עניין שחרור האויר והאפשרות לתדלק יותר )

רענן

איך תקין? הוא אומר שהוא תידלק 53 ליטר במיכל של 45 ליטר.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את העניין הזה.. מה ייתן העוד ליטר הנוסף הזה כשהמיכל כבר מלא?

מילא הליטר הנוסף היה בחינם...

עוד ליטר יתן עוד 10~ ק"מ/יותר זמן לתדלוק הבא :wink: בכל מקרה, סתם עניין של הרגל

פורסם
עוד ליטר יתן עוד 10~ ק"מ/יותר זמן לתדלוק הבא :wink: בכל מקרה, סתם עניין של הרגל

זהו, שזה לא מדוייק.

אם אתה מתדלק בערך בכל פעם שהמיכל מגיע לרבע, אז לליטר הזה כבר אין משמעות כי אתה ממילא לוקח מרווח בטחון. אבל תדלק בכיף שלך. :-)

פורסם

הגיוני ביותר ה"אוויר" שמשתחרר הינם גזים הנפלטים מהדלק שנשארים בתא הדלק כדי שתתדלק יותר ויהיה כמה שפחות נפח אוויר יש את המערכת הזאת שתפקידה להוציא את כל הגזים הללו וגם יש את המערכת הזאת בהרבה מאוד מוכניות בצורות הפעלה שונות שאנשים לפעמים לא מודעים אליו..

• תוכן חדש...