Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אכנס לפרטי המקרה, רק אציין שהם נתנו שירות שאני מחשיב כמתחת לכל ביקורת ואני מעוניין לעזוב אותם בסוג של "דווקא".

מבחינת הרקע שלי אני ממוצע; מעביר משכורת חודשית מעל הממוצע בשוק, מגיל 16 אף פעם לא הייתי במינוס, אין לי הלוואות ולא התחייבויות לשום גוף. החשבון שלי במצב שאין לי שום בעיה לעבור מהיום-למחר לבנק אחר, no strings attached.

בחדרה יש לנו את הבנקים הבאים: (הבינלאומי הראשון נשמט מסיבות אישיות) הפועלים, דיסקונט, יהב, מסד, מזרחי-טפחות ואגוד.

הדרישה היחידה שלי (בערך) היא שתהיה לי גישה לכל מה שצריך מאתר האינטרנט שלהם - לא מעוניין להגיע לסניף פיזית למעט מקרים חריגים ביותר.

ואם יש אינטגרציה של מידע על כרטיס האשראי דרך האתר של הבנק מה טוב.

(כלומר כמו המערכת בלאומי - מידע על כ.א זמין דרך החשבון ואין צורך לגשת לאתר חיצוני כדוגמת כ.א.ל)

כמובן שאם הם נדיבים בריביות על יתרת זכות או פיקדונות יומיים מה טוב, פטורים מעמלות וכו' זה לא מה שיכריע כי הרבה יותר חשובה לי העובדה שאת כל מה שאני צריך אני יכול לעשות דרך אתר נוח ומתקדם בלי להגיע לסניף, לעמוד בתור שעות, בסוף ליפול על בנקאי שמחמם כיסא עד הפנסיה ולא ממש מעוניין במה אני רוצה - אלא רק לדחוף לי "תפתח חסכון רק 100שח לחודש מה רע?", אין חוויה שנואה עלי יותר מזאת.

בכל אופן אשמח לקצת הכוונה, מי מהבנקים בחדרה עונה על הדרישה?

תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:-(

אני טוען כבר הרבה זמן שמה שחשוב בבנק (ובכל מקום בו מקבלים / נותנים שירות) זו נקודת המפגש לקוח/נותן שירות.

יותר מכל הקמפיינים בעולם, יותר מ ה כ ל.

אם נוח לך להיות במערכת של לאומי, אתה יכול לעבור בקלות לכל סניף אחר של הבנק, וגם לסניף הדיגיטאלי - בו הכל, כולל הכל, נעשה באינטרנט -

http://www.leumi.co.il/Articles/28942/?WT.mc_id=le0000912&utm_source=Leumi&utm_medium=BOX&utm_term=Leumi&utm_content=HP&utm_campaign=TotalDigital

אם תרצה עזרה שלי בנושא, או להתייעץ אתה מוזמן לפנות אלי בטלפון הישיר ל 076-8891044 (אני עובד שני-שישי).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם יש לך ניירות ערך אז עמלת דמי משמרת ני"ע היא העמלה הכי משמעותית בכל הסיפור הזה.

תעשה שופינג בין הבנקים שציינת ותבדוק מי יתן לך פטור לתקופה הכי ארוכה.

תביא תדפיס שמראה כמה $$$ יש לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

@discoTD5

נוח לי מאוד בלאומי, אני לא אשקר; כל פעם שמשיקים עוד אפליקציה או עוד פיצ'ר באתר אני זוהר מאושר שנחסכה ממני עוד פעילות שלשמה אני אצטרך להגיע פיזית לסניף בחדרה (שאת הביקורת עליו אני אשאיר ליום אחר).

כשראיתי את ההכרזה על TotalDigital אמרתי שזה בדיוק בשבילי - הקשר האחרון שלי עם הסניף הזה סוף סוף ינותק לטובת האתר, וככה זה התנהל: (העתקה מפייסבוק)

בוקר טוב,

שבוע שעבר התעניינתי בקשר לשירות TotalDigital החדש שלכם, מסתבר שעד כמה שאתם מנסים להיות "דיגיטליים" זה עדיין משהו שדורש חתימה ושטויות. בסדר.

נקבעה פגישה ליום שלישי הזה בסניף חדרה על מנת לסגור את החלק הביורוקרטי.

ביום שני מתקשר אלי בחור בשם מיכאל - אמרתי לו שאין לי אפשרות להגיע ביום שלישי עקב לחץ בעבודה.

ביום שלישי בכל זאת הגיע נציג מטעמכם לסניף, אע"פ שהפגישה בוטלה, אמרתי לו שאין לי מה לעשות אני לא יכול לצאת מהעבודה, ובזה זה נסגר.

ביום רביעי התקשרתי לשירות לאומי CALL ובדקתי איך מתקדמים מכאן, לא זוכר את שמה של הנציגה אבל היא אמרה לי להגיע לסניף שלי (953) והם כבר יטפלו בזה, הם יודעים על מה מדובר.

עכשיו אני חוזר מהסניף - לאף אחד שם אין מושג מה זה TotalDigital, אף אחד לא יודע על מי ומה אני אמור לחתום. מעבר לזה? כשדיברנו שוב עם מיכאל (מצאתי את המספר שלו ביומן השיחות בנייד) הוא אומר שאין סיכוי שאמרו לי מלאומי CALL להגיע לסניף כי הנוהל אומר חד משמעית שצריך להיות נציג של TotalDigital במקום.

כרגיל - יד שמאל לא יודעת מה יד ימין עושה. פשוט מאכזב.

למען האמת כבר חיפשתי לאיזה בנק לעבור כדי לעשות לכם דווקא, כמו ישראלי ממוצע. מה מתברר? לכם יש את השירות הדיגיטלי הכי טוב, יש לכם אפליקציה מאוד מורחבת, יש לכם את האתר הכי מתקדם, ואתם היחידים שנותנים לאומי-קארד. לא כל כך קל להתנתק מכם, חבל.

אז עד שבנק יהב ישכילו שיש אנשים כמוני שמעוניינים לעשות הכל בשלט רחוק בלי להגיע לסניף עם אפליקציות כאלו ואחרות - אני נשאר אתכם, מחוסר ברירה ועם אכזבה על הזמן שבזבזתם לי.

ובכלל - מה זה השטות הזאת? מופיע אצלכם שירות חדש בעמוד הראשי באתר כבר שבועיים - ואין בנאדם אחד בסניף חדרה שיודע על מה מדובר ?

ככה משיקים שירות?

תהיו לי בריאים

-דניס.

מה אני יכול להגיד מעבר לזה?

רציתי להיות קצת "ישראלי ממוצע שחושב שמגיע לו הכל" אז פרסמתי את זה בעמוד של לאומי בפייסבוק, חשבתי אקבל לפחות איזושהי התייחסות מינימלית או לפחות שיחת טלפון מהמוקד - משהו.

כלום.

מ11 בבוקר עד עכשיו לא קם אחד שחשב שהם לא בסדר, וזה לגיטימי. הבנק הכי גדול בארץ - אז מה אם לקוח אחד יתמרמר ויעזוב.

@wil

תודה, נ"י אין אבל יש פלוס נזיל, הוא עובר-ושב הרבה אז לא ראיתי שום אפיק השקעה שבועי שמתאים לי יותר מפיקדון יומי.

למען האמת לא נתקלתי עד היום בעמלה שממש מפריעה לי, למעת זו של הפקדת סכום כסף גבוהה בדלפק - אבל הפקידה הייתה כל כך נחמדה שהציעה בעצמה לפצל את זה ל3 הפקדות כי ככה העמלה תהיה יותר נמוכה.. חבל שהיא כבר לא עובדת בסניף, אפרופו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה יכול לקחת כרטיס חוץ בנקאי של לאומי קארד גם אם החשבון שלך בכל בנק אחר בישראל.

ה"חסרון" - צריך להיכנס לאתר של לאומי קארד בנפרד מהאתר של הבנק.

נו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הדרישה היא דיי בסיסית, היום כל הבנקים עד כמה שידוע לי מאפשרים ביצוע של העברות בנקאיות, ביצוע פקדונות וצפייה באשראי דרך האתרים שלהם. אגב אם יש לך אנדרויד או אפל תבדוק מי מהבנקים השיק אפליקציה, זה מאוד נח להתעדכן.

לדעתי כדאי לך לפנות לבנק שיתן לך את העמלות הנמוכות ביותר, ובנוסף יציע לך תוכניות מעניינות לפקדונות.

אגב מניסיון , כל עוד אתה לקוח ממוצע , יתייחסו אלייך בצורה נייטרלית ולא ירדפו אחרייך (רציתי להפקיד 150K לפקדון ומורשה החתימה לפני כחצי שנה בקושי נתן לי %1.7 ריבית כשלא היה עם מי לדבר כמובן), אולי תקבל פה ושם קצת הנחה.

אם מתישהו תנהל תיק לניירות ערך, עדיפות לפתוח תיק בבית השקעות פרטי (משהו מוכר שמוגן ע"י בנק ישראל-כמעט כולם כאלה חוץ מחאפרים/נוכלים שאולי קיימים) בגלל עמלות ניהול ושכר נמוכות.

אני אישית בפרטי שלי בלאומי, אין ספק שהממשק של האתר וגם האפליקציה ברמה גבוה, אבל כח האדם, היועצים והיחס ברמה שכונתית בד"כ.

למרות שיש גם יוצאים מהכלל, ולא אשכח לעולם את הבנקאית שהצילה לי את התחת, כשהיתי תמים לפני שנים רבות ועשיתי העברה בנקאית לחו"ל למוכר בEBAY, שהתברר שפרצו לו לחשבון וכתבו במקומו הודעה עם פרטי תשלום, לכרטיסים לגמר ליגת האלופות.

למזלי הבנקאית הצליחה לעצור את ההעברה בבוקר שלמחורת. מההתלהבות הבאתי לה בונבוניירה ופרחים :lol: חסכה לי 6K !

עוד משהו שקרה לי ב31 לדצמבר, בחשבון העיסקי אני במזרחי טפחות.

כמו ישראלי, ברגע האחרון :roll: החלטתי שאני רוצה לפתוח קופת גמל וקרן השתלמות גם כעוסק עצמאי.

הסוכנת שפתחה לי את הקרנות, עשתה גם הכל ברגע האחרון בגלל עומס, לקח לה יותר מיום עבודה לחזור אלי עם כל הפרטים.

הסניף של מזרחי שקרוב אלי נסגר ב15:00, וקרן ההשתלמות במקרה גם נמצאת במזרחי. בגלל העיקובים עם הסוכנת , הגעתי לסניף ב15:06 ואיכשהו הצלחתי להיכנס עם אחד העובדים ביחד דרך השומר.

בא להפקיד לחשבון של קרן ההשתלמות, והטלרית אומרת לי שלא נפתח לי עדיין חשבון בקרן. WTF? אני מחזיק צילום מסך עם אישור שהחשבון קיים, ובמערכות של מזרחי אין חשבון! אומרת לי לך למנהל הסניף, הולך למנהל, הוא אומר לי במערכת לא מופיע, "אין מה לעשות" .

עכשיו היה ולא הצלחתי להפקיד לקרן ב31 לדצמבר, אני מפספס את חלון ההזדמנויות לנצל את שנת המס הנוכחית ולהנות מההטבות מס לעצמאיים בהפקדה לקרנות. (7% מהרווח לקרן השתלמות ו16% לגמל/פנסיה/מנהלים).

למזלי נענה לעזרתי בחור צעיר שעובד בתור טלר שם, ואחרי שעות קבלת קהל המשיך לנסות להפקיד לי את הסכום לחשבון שכביכול אינו קיים. לבסוף ככל הנראה בגלל שעבר מספיק זמן מרגע שהקרן נפתחה ועד שזה התעדכן במערכות מזרחי, הפעולה הצליחה ופתחתי את החשבון.

אני מתאר לעצמי שהיתי מאוד מתוסכל מהשירות, אילו הבחור לא היה עוזר לי, כשאם נודה באמת זוהי גם אשמתי שעשיתי את הכל ברגע האחרון, ומרפי כהרגלו כבר היה עם הסכין על הצוואר.

אז שוב, לפעמים לפני שאתה עוזב כדאי להיזכר אולי אם יש שם מישהו בסניף שאפשר לרקום איתו יחסים שאולי ביום מהימים יעזרו לך מאוד. עם כמה שאני טכנולוגי (האשראי והפייפאל שלי כמו זונה תאילנדית, כמעט הכל קונה ברשת ואת כל ההעברות רק באינטרנט), נתתי פה 2 דוגמאות שבהן היתי צריך נואשות עזרה מאיש שירות פרונטלי.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

עניין השירות הוא מקומי ביותר, ורק חדרתים יתנו לך מידע על המתרחש בסניפים המקומיים.

אישית אני מנהל את חשבוני ב"פועלים" ומרוצה מאוד, אבל אין לי ספק שחלק נכבד משביעות הרצון נובע מהיחס של פקידים מסויימים בסניף. בעבר ניהלתי חשבון גם ב"לאומי" אבל האבולוציה העבירה את הסניף למקום בלתי נסבל ולכן סגרתי את החשבון והעברתי את הכסף ל"פועלים". היה לי גם חשבון ב"דיסקונט" אבל יחס גרוע בסניף המסויים גרם לי לחסל אותו לפני די הרבה שנים. מצד שני - אני מכיר אנשים שלא מוכנים לשמוע על בנק שאינו "דיסקונט" - בזכות יחס טוב בסניף שבו הם מנהלים את חשבונם.

לגבי אתר אינטרנט - אני מרוצה מאוד מהאתר של "פועלים" שנמותן לי גם את כל המידע לגבי כרטיסי האשראי שהונפקו לי בסניף. יש לי גם כרטיסים חוץ בנקאיים, כמובן שכדי לעקוב אחר המתרחש בחשבונות אלה עלי לפנות לאתרים המתאימים. מצד שני - אני משתמש באתר רק לקבתל מידע, לא לביצוע פעולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השרשור הנ"ל יובא לידיעת כל המעורבים הן בחדרה והן למי שמנהל את הפייסבוק של לאומי.

אני נוטה להאמין שידאגו לך.

מעבר לכך, אם אתה רוצה להישאר לקוח לאומי, ומוכן לעשות טיול אחד לרעננה, אתה מוזמן אלי.

פעם אחת אתה נכנס לסניף חדרה ומבקש להעביר את החשבון לסניף שלי, ופעם שניה, כשבוע אחרי שהחשבון עובר אתה מגיע אלי לרעננה, ומאותו רגע הצוות שלי ואני דואגים לך.

אבל...אנחנו ברעננה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא אומר לך לאיזה בנק לעבור שחלילה לא יחשבו שאני משוחד. מה שכן אני יכול לומר לך בוודאות שבחיי לא נגעלתי מהיחס המחפיר, המזלזל והתת רמה שקיבלתי בסניף בנק לאומי בעיר שלי ועוד ממנהלת מחלקה. למרבה הצער והכאב, ישנם הרבה מאוד אנשים וזה לא רק בבנקים אגב אלא גם במשרדים ממשלתיים ששוכחים שאת המשכורת שלהם משלם האזרח הקטן.

בכל מקרה, לאומי הוא בנק מגעיל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני ברחתי מלאומי בגלל הלאומי קול הזה. אני רוצה להיות מסוגל ליצור קש ישירות עם הבנק בלי מתויך שיחליט אם לאפשר לי או לא לאפשר לי להגיע אליו.

אני עברתי למזרחי באינטרנט ומאוד מרוצה. יש קשר ישיר לצוות הן טלפונית והן בהודעות דרך האתר (אני כמעט תמיד משתמש בשירות ההודעות דרך האתר ומקבל תשובות כמעט מיידיות) ושעות עבודה רבות שזה מאוד נוח.

אחת הסיבות שבחרתי בו היא שסניף הגיבוי למקרה שצריך לחתום על משהו עובד גם בימי שישי והיחס בו טבו.

מאז התר של לאומי התקדם משמעותית אבל עדיין נושא הקשר ישיר לוקה בחסר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני גר בעמק חפר ולא מחזיק חשבון בסניף חדרה. ממליץ בחום על לאומי ברמת פולג בנתניה, יש שם שירות לאומי פרימיום ועונים לטלפון בכל שעה. אין הרבה לקוחות בסניף ואני מגיע לשם פעם בכמה חודשים. הכל אלקטרוני. כל פעולה שמדרישה חתימה מבוצעת בפקס. לפני 6 שנים העברתי לשם את החשבון שלי מלאומי בצפון ואני מאוד מרוצה. יש לי לאומי קארד וגם משכנתא בלאומי. לא כולם נפגעים מהבנקים. יש לי הנחות בכל העמלות והנחות בכרטיסי האשראי. נציגי השרות ומנהלת הבנק תמיד שמחים לעזור בכל עניין.

צר לי לאכזב אתכם אבל אני מאוד מרוצה:roll:, לדעתי כל מקרה לגופו והכל מתחיל ונגמר באנשים שמולם אתה עובד וזה לא משנה באיזה בנק, איזה סניף או איזו מדינה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חבר טוב שלי עבר לאחרונה לבנק איגוד. הם מאוד רוצים לגייס לקוחות חדשים, ודיי נדיבים בכל התנאים למי שעובר.

כמובן שתמיד זה נתון למשא ומתן, ואם תלחץ עוד קצת תקבל יותר. אבל כמו שכתבו, הסניף עצמו זה בדרך כלל מה

שקובע את איכות השירות, ופחות הבנק עצמו.

אפרופו לאומי, סיפור קצר ;-)

אני זוכר שבגיל 17 באתי לפתוח חשבון, מצוייד בכמה אלפי שקלים שאז היו נחשבים סכום נכבד.

נראה לי שבחרו את האדם הכי מגעיל בסניף להיות אחראי על פתיחת חשבונות, והנפקת כרטיסי אשראי וצ׳קים.

לא נורא, החלקתי, פתחתי חשבון כי אמא שלי היתה שנים בלאומי. הפקדתי את הכסף, ואחרי שבוע חזרתי

לאותו מגעיל, שינפיק לי כספומט ופנקס צ׳קים.

היחס הגועלי שלו, יחד עם סרוב להנפיק כרטיס אשראי, כי אין לך בכלל הכנסה(לא משנה שיש בחשבון פלוס מכובד)

גרמו לי לגשת באותו רגע לטלר, למשוך את כל הכסף ולסגור את החשבון. הטלר לא הבין מאיםה באתי לו,

ולמה אחרי שבוע, לקוח עם סכום יפה בחשבון רוצה לסגור אותו.

הצבעתי על אותו מגעיל, אמרתי ״תשאל אותו, אולי תהיה לו תשובה, ואני בטוח שבסניף בנק פועלים, שנמצא

מולכם, ישמחו מאוד לפתוח חשבון חדש״.

מי לא בא אלי, להזכירכם, ילד בן 17, סגן מנהל הסניף, עוד טלר ששמע מהצד, הבטיחו, ביקשו, רק אל תעזוב,

עוד לא ראית איזה שרות תקבל כאן.

עניתי יפה שראיתי טוב מאוד, ואכן עברתי לפועלים, שם הייתי הרבה שנים, עד שעזבתי לעיר אחרת ובאותו זמן

קיבלתי דיל יפה מבנק אחר.

פורסם

מבחינת אפליקציות, אני לא חושב שיש מתחרים ללאומי.

א-ב-ל, מבחינת שירות לקוחות הם לא משהו. נתקלתי בפעם-אחת-יותר-מדי באטימות מצידם, סגרתי את ענייני ועברתי לבנק אחר.

לא מכיר אף אחד בסניף, ועדיין יש יחס סבבה וכל מה שאני צריך אני מקבל. מה שכן, אפליקציית האינטרנט די מחורבנת. השירות הטלפוני סבבה.

אני רואה שמספרים פה מעללי לאומי, אז הנה אחד שלי:

בזמנו רציתי לקנות מחשב, אבל בגלל שהייתי בצבא, לא יכלתי ממש להתעסק בזה. לכן מצאתי מפרט שרציתי, ארגנתי הכל עד לרכישה וביקשתי מאבא שלי, שכשהעסק יהיה מוכן, ימשוך כסף מהחשבון שלי וישלם (הכנסתי אותו כמורשה לצורך העניין הזה).

טוב, שבועיים אחר כך בערך, סחבק בא למשוך כסף מהכספומט ומגלה חוסר של סכום לא קטן. אבא שלי לא הודיע לי שהוא שילם, ואני כמובן התחלתי להילחץ כי "מה פתאום נעלם לו כסף". נכנסתי לסניף הבנק, פניתי לשירות וביקשתי להשתמש בטלפון, כדי לברר אם אבי היה זה שמשך את הכסף, כי "אנחנו לא יודעים מה קרה".

אז אני ניגש לשירות, מבקש להשתמש בטלפון.

נציג: "לא".

אני: "אבל..."

נציג: "לא.

חיכיתי עד שהחיובים בוויזה יסתיימו ושלא תהיה לי שום התחייבות משום סוג בחשבון. באתי לסניף, וסגרתי חשבון. הפנו אותי למר-מנהל-סניף, ששאל למה אני עוזב. הצבעתי על הבנאדם, אמרתי לו את כל הסיפור. המנהל מצידו ניסה לשכנע אותי, אבל אמרתי לו שאני לא צריך שיתיחסו אלי יפה כשאני רוצה לעזוב, אני רוצה שיתייחסו אלי כשאני לקוח קיים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שלום,

הייתי בבנק לאומי ואפילו עבדתח בבנק כטלר.

לפני שנתיים וחצי כשרציתי לקחת משכנתא הבנק לא ירק לכיוון שלי אף על פי שלאשתי ולי יש משכורות טובות.

אני ממליץ לעבור לאיגוד מהסיבות הבאות:

יחס אישי- לא יצא לי להמתין בתור, אין אנשים, הפקידים אדיבים

מבצעים מאוד טובים בכל מה שקשור לפתיחת חשבון כמו פטור מעמלות וזיכוי החשבון על העו"ש

ריביות למשכנא מעולות.

בהצלחה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

כלה אחת מתלבטת איזו שמלה ללבוש לחתונה.

הלבן עם הפסים? הזה עם ההוא? הגלים או הקפלים או ככה וככה?

אומרת לה המוכרת, לא משנה מה תלבשי - בסוף הערב הבגד ירד ויXXXנו לך את הצורה.

זה הכל.

• תוכן חדש...