Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם לא, זו לוד. לא המקום הכי סימפטי לגור בו, ומכאן המחיר הנמוך.

מי שיתפתה - שיהיה לו המון בהצלחה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה אתה חושב שזה בדיחה? זול מדיי? אין בעייה, סע לשם ותסתובב ברחבי העיר ואז תבין למה. בעכו אתה יכול לקנות גם כן דירות בזול. אני לא ממש בטוח מי יותר גרועה, עכו או לוד. אני יכול לומר לך בוודאות שלא היית רוצה שהילדים שלך יגדלו באף אחת מהן.

אולי זה ישפוך קצת עור על הנושא. אל תדאג, עכו לא יותר טובה.

http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/425/928.html?hp=47&cat=307&loc=10

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כמו שאומרים, אי אפשר לכתוב "זול" בלי "ז".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם האלטרנטיבות שבונים ב20 דקות נסיעה מתל אביב נמכרות לחרדים במחירים שערורייתיים בגלל הארגון המופתי שיש אצל החרדים. הם רואים שזה זול, ומגיעים מאורגנים בהמוניהם ומשתלטים על שכונה חדשה, או עיר מתפתחת. אף אדם חילוני נורמאלי שרוצה לקנות דירה במחיר נמוך לא יקנה בשכונות הללו מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא רוצה לקנות דירה שמוקפת בדוסים, וזה לא מגזענות, פשוט אי אפשר לחיות לצידם. ראו בית שמש.

פורסם

הבעיה שבציבור החילוני אין התארגנות פרקטית לקבוצות רכישה כאלה. במקסימום 5 אנשים יוצרים קבוצה, ו-5 אנשים זה לא מספיק כדי לתפוס בניין או פרוייקט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא יודע בכמה אפשר להשכיר דירה כזו אבל צריךלזכור שאלה מחירים שאין להם לאן לרדת כך שגם הסיכון נמוך.

ב 2005 חשבתי לקנות דירה להשקעה בשדרות (שיא תקופת הקסאמים) וכולם הסתכלו עליי כמו על משוגע. באותו זמן בפחות מ 200K ש"ח אפשר היה לקנות דירת 4 חדרים ולהשכיר אותה לסטודנטים ב 1500 ש"ח. השיקול שלי היה שאין לה לאן לרדת והרי שמצב עם הקסאמים חייב להסתיים בטווח של ה 10 שנים הקרובות אז זו השקעה טובה. לצערי עד שזזתי התחיל עופרת יצוקה והמחירים יותר מהכפילו את עצמם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשמע, נראה לי שעושקים אנשים כאן. לפי הסרטים האלה, עם כל "האקשן" שהולך שם 350 אלף שקל זה בהחלט גניבה לאור היום. המחירים בפועל צריכים להיות נמוכים בהרבה מאוד.

לא סתם אומרים "אמריקה זה פה", מסתבר שגם לנו יש את הארלם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

חברים זה לא נורא כמו שמראים את זה.

כל המקרים הם בין בני הדודים שלאט לאט הורגים אחד את השני ומתרחשים בדרך כלל בשכונות הסגורות שלהם.

מעטים המקרים שנפגעו חפים מפשע או היו טעויות בזיהוי.

גדלתי בעיר הזאת והמצב כאן בעשר השנים האחרונות לגמריי שקט,לא אגיד שאישה יכולה ללכת כאן בטוחה לגמרי אבל הסיכוי למקרה כלשוא לא יותר גבוהה מאונס ע"י סודני בתל אביב.

יש לנו כאן הכל,בית ספר תיכון מהעשירייה הראישונה בארץ,בית משפט מחוזי8),גישה לכל עיר במרכז לא יותר מרבע שעה נסיעה,עשרות סופרים ועוד.

במחיר שפורסם אכן הדירות הן באיזור הנגוע ויש סיכוי להיות עד ראייה.:|

אני גדלתי לאדם נורמלי וכך גם כל החברים שלי,במבט אחורה הילדות שלנו כאן לא הייתה כזאת גרועה,

לדעתי אפילו לא היינו גודלים לאנשים יותר טובים במקום אחר.

למי שרוצה אני יכול לעשות הקלטה של סיבוב אחד בעיר ותראו סיכום של הפוסט של פרנקוס על נהגי הארץ:-P

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נולדתי וגרתי בלוד עד גיל 20 בערך.

לוד היום זה לא מה שהיה פעם - הרבה הרבה יותר גרוע כיום.

במחיר כזה מדובר לרוב בדירת שיכון ישנה ועלובה באיזור גרוע בלוד עם אוכלוסייה שמחזיקה בשיניים לא ליפול לפשע ולפעמים לא מצליחה.

אין מתנות חינם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם עכו לא עיר מי יודע מה. אם ביקרתי בעכו לא מזמן ורק בדקות הראשונות הייתי עד לפשע אני כבר לא יודע מה לחשוב על העיר הזאת.

בכל מקרה, הפרקים כאן על לוד מאוד מעניינים.

מתוך הפרקים כאן למדתי שישנם בתים שהמזוזות נמצאות בתוך הבית ולא על המשקוף בחוץ בכדי שאלה לא ייגנבו. גייזס קרייסט, אנשים גונבים מזוזות?

פורסם

ועדיין רק שם הגיעו למצב הזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...