Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני לרכוש חלפים לרכב שלי, בעיקר בתחום הקוסמטי.

אני מחפש פירוקיות שמחזיקות במלאי פיג׳ו 206.

אשמח לקבל המלצות לפירוקיות באיזור הצפון (אם פירוקיות גדולות באיזור המרכז אני מוכן להדרים) או/ו אם מישהו מכיר בן אדם פרטי שמחזיק ב-206 לחלקים.

יום טוב ותודה רבה.

Peugeot 206XS

פורסם

חיפשת ביורופ חלפים בנשר?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יש פרוקיה מאוד גדולה ממש אחרי כפר ראמה לכיוון צומת חנניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבו סנאן, כביש 70. ליד קרמיקה שריף הזימה, פרוקיה ענקית במיוחד לרכבים קצת ישנים(בני 5 ומעלה). סגורה בראשון. מיכאל הוא הבעלים. מחירים טובים.

פורסם
חיפשת ביורופ חלפים בנשר?

כן, לא מצאתי כלום. בנוסף קיבלתי יחס מזלזל.

אלרון קאר

היכן היא נמצאת?

יש פרוקיה מאוד גדולה ממש אחרי כפר ראמה לכיוון צומת חנניה.

ידוע לך מה השם של הפרוקיה במקרה?

אבו סנאן, כביש 70. ליד קרמיקה שריף הזימה, פרוקיה ענקית במיוחד לרכבים קצת ישנים(בני 5 ומעלה). סגורה בראשון. מיכאל הוא הבעלים. מחירים טובים.

איך אני מגיע לשם מחיפה?

חברים, תודה רבה לכם על ההמלצות. אם ידוע לכם על עוד פרוקיות מומלצות באיזור הצפון-מרכז אשמח לשמוע.

Peugeot 206XS

פורסם

איך אני מגיע לשם מחיפה?

חברים, תודה רבה לכם על ההמלצות. אם ידוע לכם על עוד פרוקיות מומלצות באיזור הצפון-מרכז אשמח לשמוע.

צומת יגור צפונה על כביש 70, עובר את סומך, אחיהוד,יסיף. יוצא כ 5 ק"מ דרומית לצומת כברי.

• תוכן חדש...