Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש בפורום ואני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה (מקווה שכן)

אוקיי אז החלטתי סופסוף לאחר שנים של דחייה לעשות מעשה ולייפות קצת את פנים הרכב...

מכיוון שאני לא ממש בקיא במערכת הפורומים אין לי מושג איך התמונות יעלו ולכן אנסה לתת את ההסבר הכי טוב שאוכל..

קודם כל בד..את הבד רכשתי בז'ק ורון (הבנתי שהוא יבואן ממש גדול) בכל אופן הגעתי אליו ממש בטעות

אבל יש לו מגוון ממש גדול והמחיר ממש מצחיק..קניתי 80 סמ על 80 (וגם זה יותר מדי פשוט הייתה אי הבנה ביננו)

וזה עלה לי 39 שקלים..בד ממש איכותי עם ספוג מהצד השני. החנות נמצאת ברחוב הלהב 3 חולון.

להדבקה קניתי פחית דבק מגע של פוליסטיק (10 ש'ח)

(סה'כ חומרים 49 ש'ח...)

הפעולות...

1-מפרקים את הסאן רוף (4 ברגים) הצתיידו במברג שמתאים לברגים שלכם.

2-מוציאים את המגן עצמו (ממש קל)

3-מקלפים את כל הספוג הישן (עדיף להצטייד במברשת מאוד קשה או מברזל) לי לא הייתה לכן קילפתי עם סכין ואחר כך שייפתי עם נייר זכוכית ממש דקה

4-מורחים את הדבק עם מברשת ומחכים כרבע שעה שיתייבש קצת.

5-מניחים מעליו את הבד ומהדקים אותו עם היד לצורה של המגן

6-ישנם מקומות שהבד אמור להגיע גם לצד השני אני בחרתי ברגע של השראה לתפוס את זה עם אטבים עד שהבד נדבק לחלוטין..

7-חותכים עם סכין יפנית או מספריים ממש חדים את השאריות...

8-מרכיבים את הכל בחזרה

9-טופחים לעצמכם על השכם...

אני עבדתי לבד ולמזלי אין לי ידיים שמאליות...עבודה שלוקחת בערך שעה וחצי... מקווה שתאהבו..

לפני

imag0038zk.jpg

הברגים שצריך לפרק

imag0040e.jpg

לאחר שיוף המגן

20121228134905.jpg

הדבקה והצמדה

imag0046l.jpg

תוצאה סופית

imag0048mw.jpg

לאחר התקנה

imag0049nx.jpg

פורסם

נראה טוב!

בדיוק מה שאני צריך, אצלי גם המגן הזה קיבל כמה פנצים בחייו ואני רוצה לרפד אותו מחדש עם הגג (למרות שהגג סבבה), דיפוני דלתות ודיפונים הסמוכים למושבים מאחורה.

אני רוצה לפרק את כל זה אצל חבר שיודע, ואני ישלח את זה לרפד שיעשה פיקס ויפה.

אגב אני מכסה את זה בעור שחור משהו ממש יפה לפי דעתי, יראה מקורי מאד.

• תוכן חדש...