Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק "NISMO" בדרך לישראל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא האמנתי שאראה רכבי ניסמו נעים על כבישי ישראל אבל הנה זה קורה!

1.6T עם 200 כ"ס וכיול מתלים ספורטיבי, אבזור שונה, מושבים, עיצוב וכו'...

כתבה מאוטו:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29548-%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%92-%D7%95%D7%A7-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9E%D7%95.aspx

2013-Nissan-Juke-Nismo-Front-View.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שהתבדינו בעבר עם היבואן של ניסאן ישראל, אני בטוח ב90% שמדובר במקדם מכירות בלבד לניסאן ג'וק הנוכחית ולא באמת גרסה שהולכים לייבא.

בלי קשר, היא מכוערת אש.

פורסם

הלוואי שיכה הברק את אתר "אוטו" המעפאן הזה, עוד לא הספקתי לקרוא שורה ראשונה וכבר קפץ לי חלון מחורבן של נציג העומד ומזומן לשיחה בדבר התייעצות שלא ביקשתי ולא התעניינתי,

אני סוגר את הגדול, ויש עוד חלון קטן של בחור מאגני החימצון של רמה"ש עם האוזניה-מיקרופן ממתין לי,

פעם אחרונה שאני נכנס לאתר המקולל הזה!

פורסם

בלי שום קשר למראה של הרכב וכו',אני בעד במידה ויביאו את הרכב הזה לארץ בגירסא הזאת ואני מקווה שעוד יבואנים אהממ אהממ דלק ילמדו .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אחד הרכבים המציקים ביותר שהוא נוסע מולך או מאחוריך עם כל האורות דולקים (משום שנהגי ג'וק מרגישים צורך עז להדליק אורות ערפל גם בארצנו צלולת האוויר או לא מכבים אורות גבוהים - כי כנראה הם חושבים שהם נראים טוב יותר ככה). עכשיו בגרסה מעצבת יותר בשילוב לדים.

ד"א- ניסמו מציעים גם גרסה בשחור מט בהשראת הסרט האחרון של באטמן. בסרט המכונית מצוידת במכונות יריה, משגרי טילים וננהגת על ידי מעצב השיער של ברוס וויין.

מצטער על הרשעות, הרשתיות שלי עדיין כואבות ממפגש עם ג'וק אתמול בלילה.

פורסם

נראית כמו הדודה המעצבנת של הגולף GTI, זאת שתמיד מגיעה לחתונות של המשפחה, צובטת לכולם את הלחיים בנחישות ומשאירה סימני אודם בכל נשיקה מאולצת. :-P

זמין 8)

פורסם

1.6L/200H.P נייס ---> זה הדבר הכי חיובי שאני יכול להגיד על הדגם הספציפי עם הנתונים הללו.

למעט זה, הוא מועמד ראוי לזכות במקום השני בתחרות "המעצב העיוור".

למה רק מקום שני?... כי לפניו מועמדת מוליטפלה דור 1.

פורסם
כמו שהתבדינו בעבר עם היבואן של ניסאן ישראל, אני בטוח ב90% שמדובר במקדם מכירות בלבד לניסאן ג'וק הנוכחית ולא באמת גרסה שהולכים לייבא.

ממה בדיוק התבדית? מיבואן שמוכר לך ניסן GTR בפחות מ-800K ש"ח? מיבואן שמייבא את 370Z? את גרסת הטורבו של הג'וק? שביצע מהלך שובר שוק עם הקשקאי?

רוצה לשמוע בדיה? UMI הבטיחה בפרסומים רשמיים שלה שתייבא את הקמארו. אז היא הבטיחה...

אני לא מכיר אף יבואן שעבר מהפך כה בולט בגישתו ליבוא דגמי נישה כמו קרסו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
למעט זה, הוא מועמד ראוי לזכות במקום השני בתחרות "המעצב העיוור".

למה רק מקום שני?... כי לפניו מועמדת מוליטפלה דור 1.

המולטיפלה היא מקרה של form follows function - העיצוב מכוער, אבל השימושיות בשמיים.

הג'וק סתם מכוער לכן המעצב שלו נשאר עם הגביע.

פורסם

בדיוק כשחשבתי שאי-אפשר יותר מכוער.

אני שמח אבל שבקרסו מתחילים להביא הרבה דגמים לרכבים שלהם, ואפילו ידניים, הממה היא בהחלט נכונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...