Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום ראשון יצרתי קשר עם החנות אחרי שראיתי את הפרסומת שלהם בגוגל, כדי לבדוק כמה יעלה לתקן את האייפון 4 של אישתי.

הבעיה הייתה שהטאץ הפסיק לעבוד עקב קרע בכבל שקרע אחרי שהוחלף הכפתור HOME ע"י חבר.

בעל החנות (גיא) אמר לי שיש 2 אפשרויות, האחד אם יצליחו לתקן, זה יעלה 50 ש"ח זמן מעבדה + 35 ש"ח שליח (אני ברמת החייל והוא בהרצליה) - סה"כ 85 ש"ח - במידה ולא תהיה אפשרות תיקון אז יצטרכו להחליף מסך וזה יעלה 220 ש"ח.

הכל טוב ויפה, הגיע השליח וקיבל את האייפון (כולל כיסוי בשווי 150 ש"ח של CASEMATE, ומגן מסך ZIG בעלות של 80 ש"ח)

בשעה 6 בערב מגיע השליח, מחזיר לי את האייפון, ללא מגן מסך כלשהו (לא ביקשתי את הזיג היוקרתי שלי, אלא כלשהו.. הכוונה לאלו שעולים דולר ל 6 חתיכות) האייפון היה זרוק בתוך קופסא עם 4 אייפונים אחרים, ואכן רואים שריטה (שראיתי רק שעליתי למשרד כיון שהיה חושך) קטנה כתוצאה מכך.

ביקשתי לשלם לשליח באשראי (כפי שאמר לי גיא בטלפון, לשלם לשליח כשיגיע) - הוא התקשר לגיא, נתתי את המספר אשראי, והשליח מסכם איתי "העלות 255 ש"ח" - לא הבנתי על מה מדובר, כיון שהובטח שהעלות תהיה 220

גיא אז החל לטעון שיש לשלם גם 35 ש"ח דמי משלוח, הזכרתי לגיא שכשדיברנו הוא אמר בפירוש, 85 שקלים או 220 שקלים, ושאינני יודע מה החישוב שלו, אבל הנחתי בצורה הגיונית שאם ה 85 ש"ח כוללים משלוח אז מן הסתם גם ה 220, ובשום רגע לא נאמר מילה על 255 או תוספת ל 220.

בסופו של דבר גיא "עשה טובה" והסכים לקחת 220.

אז הבנתי שבעצם קיבלתי את הטלפון ללא הכיסוי - שאלתי את השליח מה קורה, והוא אמר שיקפיצו לי אותו מחר - וכמובן שהסכמתי.

למחרת כמובן שאף אחד לא הקפיץ כלום

ביום שלישי התקשרתי שוב לגיא, ושאלתי לפשר הדברים, הוא מצידו אמר שאין לי מה לדאוג ועד 6 בערב הכיסוי אצלי.

מיותר לציין שהכיסוי לא הגיע.

התקשרתי לגיא ביום רביעי בבוקר, אמרתי לו שאני צריך את הכיסוי כי הטלפון נשרט וחבל, ואני צריך לצאת מהמשרד בשעה 2 וגיא כמובן הבטיח שהכיסוי יגיע אלי עד לשעה 2

בשעה 3 וחצי התקשרתי לגיא, ואז המנגינה התחילה להתנגן אחרת - גיא החל לטעון "אתה יכול לשלם לשליח 35 שקל שיביא לך את הכיסוי" - אמרתי לו שהוא חוצפן ולא אני שכחתי את הכיסוי אצלו, אלא הוא שכח להחזיר לי !

גיא בשלו החליט שאין כיסוי.

בשלב זה החלטתי לפנות לחברת האשראי לביטול העסקה כולה (המסך גם ככה שרוט, וחסר לי חלק שעלותו כמעט כעלות המסך).

אני ממליץ לכולכם להתרחק מהגועל נפש שהולך שם - שבו לוקחים כיסוי כ"בן ערובה" להוצאת כספים נוספים מלקוח.

לקוח שמשלם על מסך ומקבל אותו ללא מגן (אפילו מאפל כשהוא מגיע מקורי הוא מגיע עם מדבקה) זו בדיחה

ויש מספיק חנויות שיתנו שירות מעולה.

פורסם

איזה חוצפן זה פשוט לא יאמן. אני מתערב שתוך כמה ימים אתה מקבל את הכיסוי, בבקשה לאשר את העסקה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה בעל עסק יכול להיות אידיוט, האם ה35 ש"ח האלו שווים לו את העובדה שאני, פותח האשכול, חברי הפורום, כמה ממכריהם וכל אדם שיחפש בגוגל את שם החנות לפני הקניה - לא ידרכו אצלו בחנות לעולם?

פורסם

ועכשיו אני אפילו יותר בעיה ולא כלכך יודע מה לעשות,

המסך שהוא התקין לי לא עובד, הוא החשיך אתמול (הטאץ עובד, ואני על "עיור" יכול לענות לשיחות וכו') - ואני לא יודע מה הולך להתפתח

מצד אחד אם חברת האשראי תבטל את החיוב - אז אלך למישהו אחר

מצד שני אם לא, אני בהחלט ארצה אחריות בנושא, ואצטרך להגיע אליו (וזה לא יהיה נעים לאף אחד מאיתנו)

נראה מה יהיה.

פורסם

לא יודע איך הולך בדיוק התהליך של ביטול העיסקה על ידי חברת האשראי. לא חושב שהם כאלה נלהבים לפסוק לטובת הלקוח. ייקח לא מעט זמן עד שהם יטפלו בנושא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מסכים בדרך כלל מגיעים אם מדבקה שלא יכולה לשמש כמגן מסך (סתם ניילון שנותן הרגשה של "חדש"), אם לא היה על שלך אז או שזה לא מסך חדש או שהוא הוריד אותה בשביל לבדוק את הכפתור בית כי דרכה קשה לרגיש עד כמה המסך הורכב טוב.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אתה מחפש מעבדה בהרצליה, אז החבר'ה האלה http://www.ifix.co.il/ נבחרו בטופ 5 בסקר ארצי של דה-מארקר ויש להם מוניטין מצויין. לא מכיר אותם אישית אבל לפי התרשמותי ההמלצות עליהם מקצועיות ואותנטיות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה שאתה עושה הוא לא הוגן ואם בעל העסק יחליט לקחת אותך לבית משפט הוא יזכה.

בשביל לבטל את העיסקה אתה תצטרך להוכיח שעשית את המקסימום כדי לממש את האחריות שיש לך על התיקון.

אני מקווה בשבילך שהקלטת את כל השיחות כדי שתוכל להשתמש בהם "במקרה הצורך".

זה שבעל העסק לא יודע לתת שירות זה לא אומר שלך מותר על דעת עצמך לבטל את העיסקה באופן חד צדדי.

יש פה בעיה הרבה יותר מסובכת ממה שאתה חושב (לדעתי).

כאשר אתה מכניס את הטלפון לתיקון אז יש לך גם אחריות לפרק ממנו את כל האביזרים שחשובים לך (סים, כרטיס זכרון וכו'), בדיוק כמו שכשאתה מכניס את הרכב למוסך אתה לא תשאיר סטיפה של שטרות על הדשבורד.

אני לא מאשים אותך חס וחלילה. אני בסך הכל מציין שיש דרך נכונה לעשות כל דבר והדרך ה"ברברית" שבחרת אולי עוד תעלה לך ביוקר.

בשביל לבטל את העיסקה בצורה חוקית יש לך 2 אופציות:

1) לחזור פיזית לחנות ולעבוד על פיתרון עם בעל החנות (תיקון חוזר או ביטול העיסקה).

2) לפנות למעבדה אחרת שתתן לך מסמך שהתיקון שבוצע הוא לא מקצועי ואז לתקן את הטלפון כמו שצריך ולתבוע את בעל החנות.

לגבי הכיסוי, כל עוד אין לך הוכחה שהוא היה מורכב על הטלפון כאשר מסרת אותו (טופס מסירה לתיקון או שיחה עם בעל החנות שבה הוא מודה שהטלפון הגיע אליו עם כיסוי) אתה יכול לשכוח ממנו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בדעה של אלעד.

זה אומנם יעלה לך ביום עבודה, אבל גש לשם, תנסה לדבר בהגיון אם בעל העסק.

ותדרוש שיתקן את הנזק שנגרם מהתיקון שלקוי שלו ללא עלות.

ושיחזיר לך את הכיסוי במיידית.

ברגע שהוא מסרב תיהיה לך עילה טיפה יותר סבירה לביטול עסקה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

redroze -

אני מסכים איתך שמה שעשיתי הוא לא הכי נכון - זו פעולה מתוך כעס - אין ספק.

לגבי האחריות שלי להסיר את הכיסוי - כאן אתה טועה.

הכיסוי הוא חלק בלתי נפרד מהאייפון - השליח זרק אותו בתוך הקופסא, ואם הייתי מסיר את הכיסוי הוא היה עלול להישרט - ואז הייתי מבקש תיקון - והיו אומרים לי "למה אין לך מגן" - המגן הוא לא סטפה שאתה משאיר על הדשבורד - יותר כמו כיסוי הגה או כיסוי למושבים שיש להחזירם למקומם לאחר הטיפול.

בעל המקום פעל בחוסר תום לב כאשר משך אותי באף 4 ימים ורק ביום החמישי בחר לספר לי שאני צריך לשלם 35 שקל על משלוח.

אני גם אומר שאם הייתי יכול הייתי עושה לו נזק פי 1000 רק בגלל היחס המזלזל והעובדה שהוא חושב שהוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו למרות ששילמתי את מלוא הסכום שביקש.

אני מאוד מקווה שיחזירו לי את כספי חברת האשראי - וכמו שנאמר .. "שיתבע אותי"

נתמודד שם, ושם אני אהיה הרבה פחות נחמד, ועם הרבה יותר כוח ממה שאני היום בטיפול בעניין מולו.

רק אוסיף בקטנה שדיברתי איתו לגבי המסך ותגובתו הייתה "לא תקבל שירות, בזבזת לי מספיק מהזמן, זרקתי את הכיסוי שלך לפח"

אז ... שיתבע אותי. (אגב השיחה הזו מוקלטת, וכמו כן גם השיחה ביום רביעי שבה התקשרתי לבקש את הכיסוי - ככה שבבית המשפט אשמח להציג את העובדה שאכן היה כיסוי.)

פורסם

אני לא נוהג לפרגן בקלות..

אבל יש בהרצליה פיתוח ברח' משכית 2 בקומת מרתף מעבדה בשם MFV או משהו כזה.

הגעתי אליהם במקרה לחלוטין ופשוט הצילו לי במקום תוך שעה מכשיר שהוא לא בדיוק הכי נפוץ sens XL.

משום מקום שלפו חלק שבכל המקומות האחרים שדברתי איתם בהרצליה מרחו אותי בסיפורים וכמובן חודש שכח מהטלפון..

יצאתי בנזק של 500 ומשהו שקל אבל עם מכשיר שעובד (חמסה X 3).

זה המינימום שאפשר לתת בחזרה על שרות מצוין.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...