Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מחנות VGS ברמת אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום ,

המקרה הזה קרה היום, חם מהתנור, אבל הוא כל כך עיצבן אותי שבחרתי לכתוב תלונה מסודרת לבית העסק, בחרתי גם להעלות את זה בכל מקום אשר מצאתי לנכון להעלות אותו בו מאחר שהחנות הזו זוכה לכל כך הרבה ביקורות טובות אך שום ביקורת לא מדברת על השירות ללקוח, שהיום היה מזלזל , מעצבן מאוד , ככזה שעושה ממך כלקוח - צחוק מושלם !

קראו והבינו :

ביום ו' ה 28.12.2012 התקשרה אישתי העונה לשם לירון לחנות המדוברת - VGS ברח' אבא אחימאיר 33 בתל אביב. לירון שאלה את העובדת שלהם העונה לשם לי\לין אם אפשרי להביא מכשיר אליהם מכשיר אקסבוקס 360 לפריצה\הסבה עוד היום. לירון נענתה בחיוב ואף הומלץ לה להגיע תוך 30-40 דק' על מנת שתוכלו להכניס את המכשיר למעבדה. שמחה וטובת לבב פנתה אליי ואני יצרתי קשר עם החנות, מוודא שוב את סוגי הפריצות , מסכם את סוג הפריצה אותו אני רוצה, מזכיר לעובדת שלכם שאני מגיע מראשון לציון במיוחד עבור ההסבה ובמיוחד שתהיה עוד היום – אחרת לא אגיע סתם עד רמת אביב . לאור הגעתי, תוכלו לנחש שנעניתי בחיוב על ידי העובדת שלהם והיא אמרה "כן, היום זה יהיה מוכן" .

הגעתי לחנות שלכם בתל אביב, הפקדתי את מכשיר האקסבוקס 360 בידיה של לי\לין בשעה 12:00 בדיוק הונפק לי טופס מעבדה . טרם צאתי מהחנות הסברתי לעובדת שלכם שחשוב לי מאוד שזה יהיה כמה שיותר מהר, לכן שאלתי מתי זה יהיה מוכן – נאמר לי תוך שעתיים. ביקשתי מהעובדת שלכם לנסות ולזרז את התהליך, מאחר שאני מגיע מראשון לציון ושאני מחכה במיוחד עבור הפריצה ושאני אסתובב בחוץ . (שוב - יום שישי, יום מלא בסידורים, אין רגע אחד שאפשר להגדירו כמיותר..)

עברה שעה, עברה שעה ו-20 דק'. לכן,בסביבות השעה 13:15, התקשרתי לחנות ושאלתי את לי\לין (שמה לא היה ברור בטלפון כשהתקשרתי לשאול) מה קצב ההתקדמות – היא הבטיחה שתבדוק ותחזור אליי . היא לא חזרה, לכן ניגשתי לחנות בעצמי ושם המתנתי עוד 15-20 דק' ובסופו של דבר בשעה 13:40, אחרי שהמתנתי קרוב לשעתיים עבור התיקון נאמר לי "אני מצטערת, המעבדה הייתה מאוד עמוסה ולכן ההסבה תהיה מוכנה רק ביום א'". כששמעתי את המשפט הזה, כעסתי עד מאוד וכצרכן חשתי מנוצל ומושפל , כי דאגתי להתקשר לפחות פעמיים במהלך ה-כמעט שעתיים המתנה האלו וכן גם טרחתי להודיע מראש טרם צאתי למקום שזה חשוב לי מאוד שיהיה היום, אחרת אני לא אמתין .

לפני צאתי מהחנות ציינתי בפני העובדת שאותי כלקוח הם איבדו וכל מה שהיה לעובדת שלהם לומר היה "אני מתנצלת שאיבדנו אותך" . צר לי, אך זה אינו שירות ומעבר לעובדה שזה לא שירות טוב, הוא שירות מאוד מזלזל ופוגע . בנוסף לעובדה האמורה כי השירות הינו מזלזל, השירות הגרוע הזה גרם לביזבוז זמני היקר ובשל כך הפסדתי פגישה מול לקוח עסקי פוטנציאלי שרצה להיפגש בעת הקביעה איתם וכן נגרמה לי אובדן הכנסה. נוסף על כך נגרמה לי עוגמת נפש מאוד גדולה עקב המקרה.

נכון לעת כתיבת שורות אלו, חזר מנהל החנות, ניר לטלפון הנייד שלי והסביר לי שנכון לשעה 12:00 היה נכון וטוב להכניס אקסבוקסים למעבדה, אך הוא טוען שהוא טעה והודיע לה מאוחר מדי שהמעבדה לא תעמוד בעומס להיום. בנוסף ציין ניר כי הוא לא רצה לעכב אותי עד 15:50 על מנת שכן יפרצו לי את האקסבוקס. את התשובה שמרתי למכתב : ניר היקר, אם היית מציע שאמתין עד 15:50 , הייתי נוסע לבקר חברים באיזור וחוזר לקראת 16:00. צר לי שאתה מסיק מסקנות אבל זה היה מונע את המכתב הזה ואת הביקורת הזו מלקוח אחד לא מרוצה שבוודאות, ירחיק ממך עוד לפחות 20 חברים קרובים שיש להם אקסבוקס, שאותו הם פורצים דרך קבע , מעדכנים דשבורדים, קונים משחקים מקוריים וגם קונים קינקט ושאר מוצרים מקוריים.

חברים , מדובר בביקורת יחסית ארוכה אך שתשקף לכם את הזילזול בלקוח ובזמנו של הלקוח. כבעל עסק, אני עובד עם קהל לקוחות עסקי האומנם, אך עבודה מול עסקי מצריכה עמידה בלוחות זמנים מדוקדקים מאחר שזמנם ק-צ-ר וכן ברוב המקרים שווה להם המון כסף. במקרה שלנו, הלקוחות ה "פרטיים" זה בסדר לזלזל בנו .

אקווה שתפיקו מכך את המיטב .

שבת שלום ,

ליאור.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בא חס וחלילה לפסול את מה שקרה לך, אבל לי יש ניסיון מאוד טוב עם החנות הזאת גם כשהלכתי לפרוץ הם עמדו בזמנים שלהם וגם כשרכשתי דרך האתר שלהם השרות שלהם היה טוב מאוד וגם המחירים שלהם יחסית נוחים ביחס למה שהולך במדינה שלנו, רק המיקום שלהם הוא הכי גרוע שראיתי בחיי.

(חשוב לציין שאין לי כל קשר אל החנות מלבד זה שרכשתי הם כמה פעמים בעבר)

פורסם

אני בדרך כלל מאוד נמנע מלהגיב בפוסטים כאלה, אבל אותי לעצבן הצלחת.

לפעמים קורה, באמת קורה, שיש עומס, שדברים לא מסתדרים כמו שרוצים, שבאמת מנסים ופשוט לא מצליחים.

הסבירו לך את הבעיה, באמת שאני מבין למה התחממת, אפילו שאני חושב על זה אולי אפילו מגיע לך פיצוי כל שהוא.

אבל מהמקרה לפתיחת שרשור עם כותרת כזאת המצב רחוק.

הייתי בטוח שגנבו אותך, ששיקרו לך, שביזו אותך, בסך הכל לא הצליחו לעמוד בזמנים.

באמת שאתה לא יכול אפילו קצת להבין אותם?

פורסם

לפעמים קורה, באמת קורה, שיש עומס, שדברים לא מסתדרים כמו שרוצים, שבאמת מנסים ופשוט לא מצליחים.

אז שיפצו על הפאשלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צודק.

אפילו כתבתי שלדעתי מגיע לו פיצוי.

אבל איך מדרישת פיצוי הגענו לכתיבת מכתבים והצהרות של אזהרות?

במקום להסתפק בפיצוי הוא מעדיף לפגוע בבעל העסק כמה שיותר, איכס.

פורסם

אני מבין את האכזבה. היה לי מקרה דומה, אם כי פחות בחומרתו - הבטיחו שיש MOVE ולא היה במלאי אחרי שהגעתי עם הילד לרכוש. מצד שני, ה- PS3 היה זול יותר מאשר במקומות אחרים.

אגב, גם המקרה שלך לא כל כך חמור, מדובר בחנות קטנה, ולא בדיוק של מוצרי יוקרה. וזה מבלי להתייחס לחוקיות הנושא. אז לא הצליחו לעמוד בזמנים. זה לא שפרצו וגרמו נזק למכשיר. תבקש כבל USB או HDMI כפיצוי וסע לשלום. אגב, למה לא פרצת בחנויות קרובות יותר למקום מגוריך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
במקום להסתפק בפיצוי הוא מעדיף לפגוע בבעל העסק כמה שיותר, איכס.

הוא "קצת" מגזים (עוגמת נפש מאוד גדולה... אובדן הכנסה...), אבל בעל עסק שמכבד את הלקוח שלו דואג להוציא אותו מרוצה כשהעסק מפשל,אחרת זה האיכס.

אחרת הוא מקבל אצבע משולשת באינטרנט.

אלו חוקי המשחק היום, וזה בסדר גמור.

פורסם

מצד שני, ה״חוקים״ האלו מאפשרים לפגוע בעסק באבחת מקלדת. במיוחד כאשר לא ניתנת תגובה מבעל העסק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אלו החיים, זה העולם של היום.

שיתמודדו העסקים עם הביקורת, אין סיבה לסתום לאף אחד את הפה, כל זמן שאין דברים הגובלים בדיבה.

ועסק שמבזבז זמנו של לקוח ולא מפצה אותו, שיאכל את הביקורת ו ב צ ד ק.

פורסם

גם כאן, כמו בהרבה דברים בחיים, דרושה קצת מידתיות. לא גנבו אותך, לא רימו אותך, לא עבדו עליך. אפילו לא התייחסו אליך לא יפה. כולה עשו טעות בזמנים. כולנו אנושיים. זה קורה. תגובה מידתית לכך היא הבעת תרעומת מולם בחנות ובקשה לפיצוי (למשל הנחה על העבודה או משלוח של המכשיר בחזרה עד הבית בחינם). במקום זאת אתה רץ לכל הפורומים באינטרנט, כותב מכתב ארוך ומעייף בו אתה מפרט את צרותיך, חש "מנוצל ומושפל" (ניצלו את תמימותך? השפילו אותך בציבור? אתה מקשיב לעצמך?) ולסיום אתה מאיים שתדאג להרחיק 20 מחבריך, פעילי אקסבוקס ותיקים, מהחנות האמורה (תרשה לי קצת לגחך על המספר הזה, אלא רק אם אתה חבר ב"קהילת האקסבוקסים הישראלית").

שים לב מה עשית לעצמך: כעסת, התעצבנת, ישבת לכתוב מכתב ארוך ולהפיץ אותו ברשת, עכשיו אתה הולך להתקשר לכל מיני חברים ולשכנע אותם לא להתקרב לחנות הזאת, סיפרת לחצי עולם ואחותו, והכל בגלל שלא יכלו לקבל אותך בזמן למעבדה. זה באמת שווה התעצבנות?

הזכרת לי שהייתי בחנות KSP לפני כמה ימים ולפני בתור ישבה אישה עם ילד קטן והציקה למוכר בשאלות בנוגע ל-PS3. אחרי שהיא סיימה לחפור לו שיסביר לה על ההבדלים בין גרסאות עם נפח אחסון שונה, היא רצתה שהוא "ילמד אותה פלייסטיישן" - בעצם ישב ויסביר לה כל דבר על המכשיר. בשלב מסוים נגמרה לו הסבלנות והוא אמר שהוא לא יכול לעשות את זה. היא התחילה להתעצבן ולצעוק שהוא לא רוצה למכור לה, ושהוא איש מכירות גרוע וכולי וכולי. בסוף היא קמה והלכה, כשהילד המסכן שבסה"כ רצה פלייסטיישן נסחב אחריה, ככל הנראה לעוד 5 חנויות שונות שגם בהן היא תמצא משהו שלא מוצא חן בעיניה... אנשים מסוימים פשוט לא מבינים שאי אפשר לקבל הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרוניס, מה הקשר בין המקרים :?:

אני אגלה לך, אין.

כשיגררו אותך בהבטחות שווא מכפר סבא לבת-ים, גם אתה תתעצבן כמוהו.

קשה להזדהות עם ארוע שנראה לרוב כהתפנקות, באיזושהו שלב הסימפטיה אובדת, אני במקום בעל החנות,

דואג לפצות את הבחור במשלוח עד הבית של המכשיר לאחר הפריצה, אמנם באיחור אבל לפחות לא לגרור אותו שוב.

ולהרויח אולי בדרך לקוח מרוצה.

פורסם

שמע , אני יכול להבין אותו.

הוא שאל יותר מפעם אחת אם בוודאות העבודה תסתיים היום, ובכול אחת מהפעמים אמרו לו שכן.וודאי.

ובסוף - כלום.

סתם נותן את ההרגשה הזאת שלצערי גם אני קיבלתי אותה בלא מעט מקומות , של "תבוא תבוא, אנחנו כבר נסתדר " שזה סתם מרגיז , עוד במיוחד אם זה זמן שבאמת חשוב לך.

פורסם

אל תבינו אותי לא נכון. המקרה הזה בהחלט מייצג גישה לא שירותית מצד העסק ואני בפירוש לא מגבה את החנות. אני רק אומר שצריך פרופורציה. הם עשו טעות, זה הכל. קרוב לוודאי עניין של קצר בתקשורת בין המוכרת בחנות לבין האחראי על המעבדה. דברים כאלה קורים. הלקוח היה יכול להביע תרעומת ולבקש פיצוי על עוגמת הנפש. היה מקבל התנצלות ופיצוי - סבבה. לא היה מקבל - שלא יחזור לשם יותר. אבל הוא בחר ללכת לקיצוניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבלי לחחות דעה ספציפית על התקלה הזו, רק אציין שמנסיון של שנים במוסכים למדתי דבר אחד, לא מכניסים רכב למוסך ביום שישי ומצפים שיצא באותו יום.

זה תופס לגבי כל שאר סוגי המעבדות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
והכל בגלל שלא יכלו לקבל אותך בזמן למעבדה. זה באמת שווה התעצבנות?

מה שכתבת כאן - לא נכון.

קרא שוב את התלונה, היא לא על הזמן שלקח, אלא על העובדה שגרמו לו להגיע ולאח"כ מכן לחכות - לשווא, בניגוד למה שהובטח שוב ושוב.

זו פשלה - שייפצו אותו.

גם אם תיאור הנזק מוגזם בעליל, לפרסם את זה באינטרנט זו תגובה ראויה ביותר, ואם כל לקוח היה עושה זאת, מצבנו רק היה משתפר.

• תוכן חדש...