Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסיפור שלי אתחיל בתקופה לפני כמה חודשים,

הרכב ברשותי , גטס אוטומטית, חמדת לבי אמיתית - מה שרצתה קבלה. :wink:

הייתי מכניס אותה לשטיפה מדי סופ"ש , עד שגיליתי שבכל יציאה מהשטיפה , בעת סיבוב ההגה שמאלה בנסיעה איטית , היתה נשמעת מעין דפיקה מכיוון מתחתית הרכב.

לאחר נסיעה קצרה (שהאוטו מתייבש לו) , הדפיקה המסתורית היתה נעלמת. :roll:

הרכב הוכנס פעמיים למוסך, על מנת לאתר את מקור הדפיקה שכמובן - לא באה בצורה טובה באוזן, וזאת החליטה להעלם.

בפעם השניה הוכנס הרכב לשטיפה במוסך, על מנת לבדוק את העניין וכמובן - חוק מרפי , אין כלום.

יקירתי יצאה מהמוסך , שקטה להפליא , עד שהתחיל הגשם שוב ואז, הדפיקה חזרה ובגדול ויתרה מכך , הפכה למעין רעש צרצור כתוצאה משפשוף שכזה.

הרעש היה נשמע כמו גומי שמשתפשף על גומי או מתכת חלקה, בעת סיבוב ההגה שמאלה, לימין - הכל תקין ועובד.

חשבתי אולי כריות בולמי זעזועים, אך אלו הוחלפו לפני כחודש בעת החלפת הבולמים הקדמיים. חשבתי אולי משהו בצירייה, אך זאת הוחלפה גם לפני זמן לא רב. :x

היום נגשתי למוסך לאחר שהצרצורים הפכו להיות כרוניים , וכאמור - לא אוהב להזניח דברים כאלו, הרכב עולה על הליפט , מחפשים ומחפשים, לאחר זמן מה מגלים שהצרצור נובע מבורג משוחרר של ערסל המנוע , מה שמחזיק את המנוע ומשני צדדיו את המשולשים של הגלגלים הקדמיים, מחזקים את צד ימין , מגיעים לחיזוק צד שמאל ופה נופלת הבעיה. הבורג משוחרר , ללא הברגה וכמובן ללא נעילה. :?

אני נקרא לחזות בעניין, מודגם לי בשעת אמת נסיון סגירה של הבורג וכיצד הוא מסתובב במקום. מסתבר שעם הזמן הבורג השתחרר ונשחק וגם שחק את התושבת שלו, כך שהכל נאכל והכל לכאורה - עניין של ימים עד שהיה עף לי במהלך נסיעה ומעיף לי את הגלגל לקיבינימט. (לא מהלך מומלץ) :evil:

מה עושים ? מחליפים , החלק הוזמן, מחר בבוקר אמור להיות מורכב על הרכב.

מקווה שכאן יהיה הסוף לצרצורים המעצבנים וכמובן לסכנת הנפשות שגיליתי ממש במקרה , רק בגלל שרציתי להשתיק את הרעש שנשמע לכאורה פשוט.:|

כאשר סיפרתי לחבריי לעבודה ולחיים על הבעיה, מסתבר שלפחות ל-2 מהם יש את אותה תופעה ברכבם, בין אם זה באמת אותה בעיה או משהו אחר, מסתבר שמדובר בחלק מאוד בטיחותי שחייב להשמר שלם.

מחר אעדכן כיצד נסגר העניין, ו... מומלץ באמת , לאחר היום - חובה לבדוק כל רעש שמגיע מהגלגל. אי אפשר לעולם לדעת מה קורה שם בפנים. :-(

השטיפה, אגב, כנראה היתה גורמת לחלודה או איכול של הבורג וההברגה שלו , אולי בגלל השפרצת מים במכונת השטיפה לתחתית הרכב. כך כנראה נוצרה או , התגלתה התקלה המדוברת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...