Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב הוא פאסאט TDI 2004. לפני חצי שנה בערך היתה לי נזילה מהקולר של הEGR ולכן הוא בוטל (כלומר צינורות הכניסה והיציאה שלו גושרו). מכיוון שהצינורות נמצאים מעל הצינור של האגזוז והם זזו ממקומם אחד מהם ישב על הצינור של האגזוז ונהיה בו חור מהחום.

הצינור המדובר הוא די ארוך (יוצא מהקולר של ה EGR ונכנס לראדיאטור חימום הפנימי) והחור שנוצר בו ממש קרוב לנקודת הגישור(ממש 10 ס"מ מהקצה שלו). בתחילה חשבתי להחליף אותו (כי חשבתי שהוא לא יעלה יותר מכמה עשרות שקלים:roll: ) אך לאחר בירור בצמפיון מסתבר שהוא עולה 490 ש"ח:shock: , לכן החלטתי לקצר אותו עד לנקודה עם החור(10 ס"מ) ולחבר את הגישור שם.

לאחר הסיפור הארוך יש לי שאלה לגבי הצינורות הללו, האם הקיצור שלו יכול לגרום לו להפרם למרות שהוא יהיה תפוס עם בנד?

תודה

פורסם

שאלה נוספת, אני מעוניין לחבר את שתי הצינורות בעזרת צינור בעל זוית של 180 מעלות. האם יש משמעות לחומר שממנו הוא עשוי(נירוסטה/אלומיניום/פלסטיק)? והיכן אפשר לקנות בארץ צינור כזה(אני מירושלים)?

http://www.ebay.co.uk/itm/Alloy-Aluminium-Elbow-Bends-Pipe-Hose-Joiner-Connector-Polished-Metal-Silicone-/270865713881?pt=UK_Home_Garden_Hearing_Cooling_Air&var=570096217836&hash=item3f10dacad9

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אין בעיה לקצר את הצינור מאחר והוא בכל מקרה כבר בוטל .

קוטר הצינור עד כמה שזכור לי הוא 18 ממ או 16 ממ ,מה שאתה

צריך זה מחבר זוית שעשוי פלסטיק במידה הנחוצה וכך תוכל לגשר אותו .

את המחבר הזה ניתן לקנות בחנויות שמוכרות מוצרי גומי לרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, תודה על התגובה.

היה מאוד קשה למצא צינור של 180 מעלות כמו שצירפתי בלינק(ממתכת כלשהי ולא מפלסטיק מפני שהחיבור אמור להתמקם קרוב לצינור האגזוז) אך לבסוף הצלחתי להשיג צינור כזה מנחושת שמתאים בדיוק למידות.

תודה.

נחושת.jpg

• תוכן חדש...