Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי לפנות בוקר, עומד ברמזור באחד מכבישי חיפה (רמות רמז). כביש רטוב אבל לא יורד גשם.

משמאלי מגיע פג'רו ישן יחסית במהירות וגונב את הרמזור בכתום. אני קולט שהוא נוסע מאד מהר ביחס לכביש,

אני עולה אחריו באותו כביש, כביש מפותל בעלייה. בכל סיבוב אני קולט אותו מחליק את הזנב, בכוונה (הנעה אחורית).

לא נראה שהוא שולט ברכב ואני שומר על מרחק גדול כי די ברור לי שזה לא ייגמר טוב.

המהירות סביב ה-70-90 להערכתי.

בסיבוב הבא שמאלה הוא נכנס להחלקה מוגזמת, עולה עם הג'יפ על גדר ההפרדה (אדנית בנויה עם צמחיה), לא יודע

איך הוא לא התהפך, כל הג'יפ כבר היה עם התחתית על האדנית הגבוהה, ואז ירד חזרה לכביש.

עצרתי לפניו, הוא קרטע עם הרכב לצידי הכביש. שאלתי אם הוא בסדר - ראיתי ילד ערס בן 19-20 להערכתי, לבד ברכב.

הוא היה כל כך עצבני שהוא נפנף אותי באיזה מלמול לא ברור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני לא מבין למה חייב להכליל שתמיד ילד בן 19-20 או שהוא ערס בגלל שהוא נוסע על פג'רו, או שהנהיגה הלא זהירה שלו היא בגלל הגיל.

פורסם

איפה הכללתי ? אמרתי שזה מה שראיתי בפועל, ילד ערס שנוסע כמו מפגר בג'יפ פג'רו.

איך הגעתי למסקנה שהוא ערס ? לפי המראה, זה לא היה קשה להבחנה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני לא מבין למה חייב להכליל שתמיד ילד בן 19-20 או שהוא ערס בגלל שהוא נוסע על פג'רו, או שהנהיגה הלא זהירה שלא היא בגלל הגיל.

 

^^

לאור התגובה של הנוהג בג'יפ לאכפתיות שהפגין misterb, נפל טייס זה ככל הנראה לא, אז מה נשאר?

פורסם

הוא היה כל כך עצבני שהוא נפנף אותי באיזה מלמול לא ברור.

 

פעלת יפה, שמרת מרחק כמו שצריך לעשות.

והחשוב ביותר עצרת והצעת את הסיוע שלך לאחר התאונה של האדיוט.

:mm_yeah:

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות מטורפים על הכביש שחושבים שהם לכל הפחות טייסים בחיל האוויר ונמצאים במשימה חשובה למען המולדת. כשאני רואה כאלה אני מאט ומנסה להגדיל את המרחק בינינו ככל הניתן כך שבמקרה והוא כן יאבד שליטה לבסוף לי יהיה מספיק זמן כדי להמנע מלהכנס בו.

פורסם

אני מקווה ששמרת מרחק גם כשעצרת. הערסים האלה יכולים להיות מסוכנים כשהם עצבניים גם אם אתה בכלל לא קשור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הצעיר הזה כנראה בתחילת קריירת התאונות שלו. עדיף לתת לו מרווח ביטחון שחס וחלילה פעם הבאה יהרוס רק את הרכב שלו.

פורסם

אולי תוכל לפרט ביתר דיוק היכן זה קרה? אינטרנציונל? בירם? עליה ? ירידה?

האספלט באינטרנציונל, בעיקר בקטע העליון לפני הפיצול של זמלן שניאור ובירם זוועתי וכשרטוב אבוד אחיזה הוא ענין של מה בכך. אבל זה קטע ישר. בירם, לעמות זאת, "מזמין" מהירות גבוהה ולא מתאימה לרדיוס הפניות, במיוחד בימי גשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

זה היה בעליה, אני יצאתי מזלמן שניאור וזה קרה כמה מאות מטרים אח"כ בבירם.

בערך פה :

 

https://maps.google.com/?hl=iw&ll=32.773897,35.009919&spn=0.003775,0.004823&t=h&z=18&layer=c&cbll=32.773863,35.00982&panoid=yufMnfE6JDXE0tKTr_V03A&cbp=12,209.41,,0,29.53

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
זה היה בעליה, אני יצאתי מזלמן שניאור וזה קרה כמה מאות מטרים אח"כ בבירם.

בערך פה :

 

https://maps.google.com/?hl=iw&ll=32.773897,35.009919&spn=0.003775,0.004823&t=h&z=18&layer=c&cbll=32.773863,35.00982&panoid=yufMnfE6JDXE0tKTr_V03A&cbp=12,209.41,,0,29.53

 

למה אני לא מופתע? אני נוסע שם על בסיס יומי, אם כי יותר בירידה. העיקול לפני הרמזור של אליאנס (בעליה) בעייתי, הרמזור עלול להפתיע והרבה פעמים רכב שחונה לפני בית הספר חוסם את הנתיב הימני ואנשים חותכים שמאלה. בימי גשם קיבלתי הבהובים של ה-ESP ביציאה ברמזורים למרות שאני עדין מאוד על הגז. מצד שני - מעולם לא חשתי שם שום סכנה של אבדן אחיזה תוך נסיעה. אולי כיוון שאני מכיר את הכביש מ-1970 (כשנבנה) כנוסע ומ-1976 כנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

זה לא הפתיע אותו. אני נסעתי במהירות שלו בערך בלי שום בעיה. הוא יכל לנסוע במהירות הזאת בלי להחליק.

הוא פשוט ניסה לעשות דריפטים עם פרובוקציה מכוונת .. ולא הצליח לתפוס את הזנב בזמן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

×
×
  • תוכן חדש...