Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עברתי למרכז מירושלים ואני מחפש מוסך אמין ומקצועי שמטפל בסוזוקי (יש לי ליאנה 2006)

אשמח אם תוכלו לעזור לי

תודה

אייל

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת אם אתה מעוניין במוסך מורשה היבואן או במוסך כללי שמתמחה גם בסוזוקי.

אך באופן כללי, מוסך מורשה סוזוקי טוב הוא מוסך נשר שנמצא בתל-אביב. מוסך כללי שמטפל בין היתר גם ברכבי סוזוקי ונותן שירות מצוין הוא מוסך האח הגדול, שנמצא גם הוא בתל-אביב.

אם אתה גר באזור אחר במרכז (חולון, בת-ים או צפונה משם בהרצליה, רמת השרון וכו') ציין זאת ואולי אוכל לכוון אותך טוב יותר.

פורסם

הי

ראשית תודה על התגובה

אני גר בגבעת שמואל (ליד פ"ת)

אני מחפש מוסך, לא יבואן, שמתמחה בסוזוקי

חשוב לי מאוד אנשים אמינים שאני לא אצא תמיד בהרגשה שעבדו עלי...

• ספונסר פורום
פורסם

אם כך, אין טעם שתיסע לתל-אביב כדי לטפל ברכבך. בפתח תקווה יש מוסכים כללים שמכירים היטב את רכבי סוזוקי ויוכלו לתת לך שירות הוגן בלי "לעבוד עליך". נסה את המוסך הירוק או את מוסך ש.ר (שאף יצא צדיק אצל חיים הכט).

• תוכן חדש...