Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו השנה השניה שאני נתקל בתופעה הזו - הרכב עומד יום או יותר, יורד קצת גשם, חודר לדראמים ותוקע את בלם היד.

אבוי, אני מנסה להתחיל בנסיעה והרכב לא זז. נותן 1/2... נותן 3/4 גז, המנוע מגרגר לו במאמץ אך לא עובר את קו ה 1,000 סל"ד מאחר ומשהו כמובן מתנגד. אילו לגיר היה קצת שכל ברובוט (או הפוך), הוא היה מגיע למסקנה שנדרש יותר כח, אז היה עובר להצמדה חלקית ביותר ונותן למנוע להגיע לסל"ד קצת יותר שפוי (סטייל נהג ברלינגו עצבני שמנסה לעלות על מדרכה בגובה הטמבון שלו), ומשחרר אותי בקלות ובתקווה שעם כל ארבעת הגלגלים.

טוב... משלב לרוורס וחוזר על אותו תהליך עוד מס' פעמים - הכוסית שהגיחה עם ה 500 שלה מתחילה לאכול בלבלות ותוהה אם אני הולך לשחרר לה את החניה או לא. אני אומר לה שבלם היד נתקע ושאני עובד על זה. 8)

לאחר מספר נסיונות, נשמע קול נפץ חזק (מוכר, ככל הנראה המקור הוא באחת השיניים של המנגנון) - הכוסית נבהלת ואני נוסע לי לדרכי. זה קורה פעם ב 5000 נסיעות לערך וכשזה קורה, זה מעצבן, בייחוד אם חניתי במקביל.

האם הדבר כרוך בהחלפה של כל הדראמים?

פורסם

זה קרה לי פעם אחת בלבד ברכב אמריקאי שעמד קרוב לשבועיים ללא תזוזה בחורף, אבל מדובר ב גי.אמ.סי סברבן ככה שכוח לשחרר את הנעילה לא היה חסר :-D

פורסם

יש לבדוק כבל בלם יד , אולי הוא תפוס ואם תקין אז הגיע הזמן להחליף נעלי בילום לסוג קצת יותר טוב מאלו שמורכבים ברכב.

• תוכן חדש...