Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פעמיים שגנבו לי את היוגורט מהמקרר המשותף בלימודים, אני מבקש את עזרתכם היצירתית כדי להכין שלט "ברכות" לגנב.

חשבתי על משהו בסגנון: לזבל שאכל לי את היוגורט בתיאבון אני מקווה ש...

וכאן אתם נכנסים לתמונה

איחולים מעניינים יתקבלו בברכה

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוכשים מזרק מבית המרקחת.

ומזריקים לתוך היוגורט חומץ.

אני חושבת שזה יהיה מאוד משעשע.

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בעד מלכוד האוכל, שים לו חומר משלשל ותאטום טוב את המכסה, שים גם שלט על היוגורט שמבקש לא לגעת בו. אתה תדע מי הגנב כשתראה אותו רץ לשירותים כל כמה דקות.

פורסם

למה להסתפק בחומץ?

קח מלח לימון, תמיס אותו במים ואז תזריק אותו ליוגורט.

השלשולים שיהיו לו אח"כ לא ישכחו לעולם..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשעבדתי במפעל היתה לנו תופעה דומה, אחד העובדים הוותיקים היה אוכל לצעירים את האוכל מהמקרר גם כשהיינו שמים פתקים "לא לגעת".

התכנון היה לקנות קופסא של כדורי שוקולד, לאכול אותם, להכין "חדשים" מבוץ ולצבוע אותם שיהיו זהים לאמיתיים, לשים את הקופסה במקרר עם פתק "נא לא לגעת" ולראות מי החזיר שיאכל את הבוץ.

התכנון לא יצא לפועל אבל מדי פעם השתעשענו במחשבה להחליף את הבוץ בח#א של כלב :lol:

אתה יכול למלא גביע של יוגורט במשחת שיניים/ סיליקון לבן ולאטום אותו עם דבק שיראה כאילו לא פתחו, יכול להיות מצחיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואותו אתם הרבה יותר מיליטנטים ממני... לא חשבתי על חבלה אבל זה רעיון שאני בהחלט הולך ליישם...

אז מה אתם מציעים שבאמת לא ידיף ריח חשוד מדי?

(דא הצעות לשלטים עדיין יתקבלו בשמחה)

פורסם
אני בעד מלכוד האוכל, שים לו חומר משלשל ותאטום טוב את המכסה

בדיוק, תדביק חזרה את המכסה עם דבק עדין.

אתה חייב לעשות את זה ולחזור עם רשמים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רק אל תשכח בעצמך שהיוגורט ממולכד...

חוצמזה שאפשר להיות יותר אנושיים ולשים חצי טיפה של death sauce.

פורסם

כשזה קרה לי בלימודים, (הבנזונה גנב לי חבילת שניצלים של טבעול) ניסיתי להשיג מחבר וסטודנט לכימיה חתיכה של חומר רדיואקטיבי כמו רדיום, ולהשתיל אותה בשניצל, אבל החנון התקפל בסוף.

• תוכן חדש...