Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך צהבהב באייפון 5 תקלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת האייפון 5 וקיבלתי אותו

מתנה לפני שבועיים והיום שמתי לב לגוון צהוב

במסך !

האים זה תקלה או שזה בגדר הנורמלי?

imprza new age

פורסם

מצטער לא יכול לעזור לך בנושא.

אבל מתעלק על השירשור. אף פעם לא הבנתי איך אנשים מקבלים "מתנה" אייפון 5 או איזה גאדג'ט אחר או איזה פורשה.

כאילו דוד שלך מאמריקה יושב על מכולה של אייפון 5 והוא במקרה בא לבקר בישראל אז כמו שייח' הוא מפזר אותם ?

למה לי זה לא קורה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שהם פשוט מכחישים שהם אשכרה הוציאו חצי בוכטייה של כסף על משהו נחות מגלאקסי 3 (שעולה 1500 פחות).

פשוט קנו אייפען 5 וגילו שזה בעצם אייפען 4S שעבר מתיחה לאורך. אז להגיד "קניתי אייפון 5 תקול" זה קצת לא נשמע טוב ביחס ל- "קיבלתי מתנה אייפון 5 תקול".

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

במסך !

יש אצלי בעבודה מישהי עם אייפון 5, לא ראיתי אצלה דבר כזה. מצד שני לא יצא לי לשחק עם המכשיר, אז אולי זה משהו שרואים רק בשימוש ממושך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כול פעם שיוצא אייפון חדש מיד מתלוננים על גוון צהוב, אותו הדבר היה אם 4S ואם 4 ואם 3GS :)

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי אייפון 5 ואין שום צהבהב במסך תנסה ללכת לאייפון סטור או איך שקוראים לזה בארץ שיבדקו ויחליפו לך אותו.

פורסם

חברים תרגעו, הסיבה שכול האייפונים החדשים מגיעים אם מסך צהבהב זה בגלל ציפוי כול שהוא שאפל שמה על המסך.

לוקח לזה טיפה זמן לעבור, מי שקיבל אייפון ישר מפס היצור ישים לב לזה, מי שהמכשיר שלו שהה פרק זמן ארוך יותר על המדף אף פעם לא יתקל בזה.

לכן מי שרץ והזמין ראשון את האייפון כנראה נתקל בזה.

אודי A4

דימה.

פורסם
אני חושב שהם פשוט מכחישים שהם אשכרה הוציאו חצי בוכטייה של כסף על משהו נחות מגלאקסי 3 (שעולה 1500 פחות).

פשוט קנו אייפען 5 וגילו שזה בעצם אייפען 4S שעבר מתיחה לאורך. אז להגיד "קניתי אייפון 5 תקול" זה קצת לא נשמע טוב ביחס ל- "קיבלתי מתנה אייפון 5 תקול".

איזה שטויות אתה רושם, לא להאמין!

אני מכיר אנשים שקיבלו מתנות בשווי מאות אלפים ולא רק אייפונים, יש אנשים שכסף זה זו לא בעיה בשבילם (הלוואי עלי ועל כולנו)

זה שזה לא קרה לך זה לא אומר שזה לא אמיתי.

אז מספיק עם תאוריית הקונספירציה שפיתחת.

ובקשר למה שרשמת בקשר לגלאקסי, אני מעדיף את האייפון 4 (לא 4s) שלי על פני כול מכשיר אנדרואיד בעולם. ולא אני לא פאן בוי של אפל, ממש לא.

אבל בגלל שיצא לי לעבוד עם מכשירי אנדרואיד תקופה של שנתיים (עד לפני חודשים ספורים) פשוט גיליתי שאני שונא את המערכת הפעלה הזאת! ככה שלא כול חייבים להיות כמוך ולקנות גלאקסי 3.

פורסם

אם זה לא היה ברור- ההודעה שלי הייתה צינית לחלוטין. גם לי יצא לקבל מתנות באלפי שקלים. זה לא שיש לי משהו נגד מתנות יקרות/ רכישה של דברים יקרים.

אני פשוט נגד אייפונים למיניהם, בעיקר בגלל המחיר שלהם והתמורה למחיר. סה"כ הרוב מחזיקים בו שנה עד שנה וחצי. אני חושב שיש פה הרבה יחצ"נות משומנת של אפל. והתנהגות שוק עיוורת במידה מסויימת.

אודה ולא אבוש- בעבר המלצתי על אייפון בגלל פשטותו למשתמש ההדיוט שלא מבין במחשבים וכדו'. כיום אני לא רואה בכך הצדקה לאור יציאת אנדרואיד גרסה 4.1 ומעלה, שהיא גרסה מעולה ונוחה בהרבה ביחס לדורות הקודמים.

לגבי מחשבי מק- זה כבר משהו אחר (אם מתכוונים לרוכשים מסיבות הגיוניות- כגון אנשי גרפיקה), יצא לי לעבוד עליו והתרשמתי לטובה. רק חבל שהמחירים גבוהים להפליא וגם התוכנות שלהם יקרות (ביחס לPC) וזה בנוסף לתמיכה חלקית בתוכנות אופיס.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תחנת עבודה PC רצינית (כגון HP Z420) גם לא תהיה זולה.

בעצם עדיין יהיה יותר זול מ-MAC PRO במפרט דומה או אפילו נחות מה-HP.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במסך !

לכל אלה שמזלזלים במה שרשמתי אז כן יש כאלה

שמקבלים מתנות ולשימחתי יש לי גיס אמיד שפינק

אותי באייפון 5 64 גיגה.

אז כן יש מצב שיש בוא פגם ואולי לא

אבל זאת לא סיבה לעשות צחוק משאלה מסויימת!

ודרך אגב אני מעדיף אותו על כל גלקסי אחר שקיים.

imprza new age

פורסם

יש כאלה גם שמקבלים מתנות מספקי שירות בעבודה כבונוס לעמידה ביעדים.

אם אתה מוציא מליונים בשנה, מה זה 5000 שקל בשביל לעשות אותך מרוצה?

אצלנו למשל המתנות נעות בין אייפון/אייפד - מחשב נייד ועד שבוע בחו"ל כולל אירוח וכסף לבזבוזים.

• תוכן חדש...