Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שמן תוצרת גרמניה, אומרים שהוא טוב. השתמשתי בו במשך שנה וקצת ולא היו שום בעיות, איבוד שמן או רעשים לא צפויים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בספק גדול אם הוא סינטטי מלא, קרא שוב את מה שכתוב. אם לא רשום 100% סינטטי מלא אז זה לא.

הרבה יצרנים נוטים "לשחק" עם הלקוחות. יש כל מיני נוסחים כמו "נוסחה סינטטית", "מיוצר בטכנלוגיה סינטטית", "תערובת סינטטית" וכיוצא בזה. שים לב שאכן רשום בפירוש 100 אחוז סינטטי כי אחרת זה לא ממש בטוח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה שמן תוצרת גרמניה, אומרים שהוא טוב.

שיהיה גם תוצרת סין. השאלה היא האם הוא בצמיגות ובתקן אותו דורש היצרן לרכב הספציפי?

על כל שמן מסומן באילו תקנים הוא עומד ויש לבחור כזה העומד בתקן אותו דורש היצרן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום,

השתמשתי במשך 3 שנים בשמן של חברת RHEINOL - עושה את העבודה והמחיר לא יקר.

רק לאחרונה התחילו לשווק אותו באוטו דיפו.

השמן שצירפת מתאים לתקנים 502.00, 505.00 של VW

http://www.swdrheinol.com/products/mehrbereichsmotorenoele-fuer-personenkraftwagen-und-leichte-nutzfahrzeuge/primus-hdc-5w40.php

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הנושא- סיבה חשובה!

גם אני קניתי את השמן הנ"ל - ולצערי כניראה אי אפשר ליסמוך על הישראלים!

על השמן מצויין התקנים שאני צריך Primus HDC · SAE 5W-40:

ACEA A3 / B4 / C3 · API SM/CF

אבל עכשיו מצאתי שבכל מקום בעולם כולל אתר החברה השמן הנ"ל מצויין כSL!!

מה לעשות? האם מדובר ב"זיוף" טעות של המשווק הישראלי שהדפיס המדבקה בעברית?

כי טעות קטנה כזו יש לה משמעות גדולה בנוגע למנוע!

בנוסך ישנו לוגו של *** FULLY SYNTETIC *** על השמן מהחנות- ובאתר החברה זה לא קיים.

לא פתחתי עדיין את השמן. מבקש את עצתכם!

נימאס לי מהחפריות הישראלית!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תוכל להעלות תמונה חדה של השמן שרכשת ולינק לאתר היצרן?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עריכה- לדעתי זה פשוט עבירה ופגיעה בכל הצרכנים, עושים קומבינה ומוכרים מוצר שלא תואם את התיאור על גבי האריזה ויכולים ליגרום לנזק! אי אפשר כבר אפילו ליקנות מוצר פשוט בלי קומבינה תוצרת כחול לבן!.

איכשהו תמיד עושה לי רע ליראות מדבקה מתורגמת של מוצר מחו"ל- תמיד מריח לי לא טוב!.

אתר החברה:

http://www.swdrheinol.com/products/mehrbereichsmotorenoele-fuer-personenkraftwagen-und-leichte-nutzfahrzeuge/primus-hdc-5w40.php

אתר היבואן בארץ:

http://sasatech.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=90&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=45

המוצר שקניתי באייס היום ב110 שקל:

DSC_2183.JPG

DSC_2184.JPG

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תקח שמן זית, תקח בקבוק שמן מנוע, גש לבית דפוס ותדפיס לך מדבקות: שמני דוד הכי טוב.

תכתוב סינטתי מלא, SM ובפונט 72: Made in Germany

והרי לך שמן סינטתי מלא כמו כל השמני חרטה האלו שהישראלים הנוכלים מוכרים.

כל אחד יכול לכתוב על הבקבוק מה שבZ שלו ולא יעשו לו כלום.

אתה רוצה שמן איכותי? קנה שמן מיצרן מוכר וגדול בעל שם, אתר מסודר ותיעוד רב באינטרנט.

וגם אז אין 100%.

פורסם

נכון מאוד וזה מה שאני עושה- העניין הוא שהחברה הזו היא מאוד מוכרת וטובה לפחות אם לא יותר משמן תוצרת כחול לבן שיש במוסכים- לא זה הבעיה!

http://www.swdrheinol.com/the-company.php

הבעיה היא מה שהמוכרים עושים לנו בארץ! כל מותג מקבל מדבקה מתורגמת ואין לי כבר אמון שאכן זה המוצר!

והשמן נועד לספייס של אחותי, בשבילי יש לי LM לטיפול בקרוב.

• תוכן חדש...