Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רכב מאזדה 3 שלפני כ3 שבועות ביצעו בו ניקוי יסודי של המושבים ופנים הרכב.. בשעה שבאתי לקחת את הרכב המושבים היו רטובים ולכן כיסו לי את המושב נהג בניילון שאוכל לשבת עליו ולנהוג שלא ארטב..את הניילון הורדתי רק אחרי 4 ימים מכיוון ולא רציתי לשבת על כיסא רטוב אך מהרגע הזה נחשפתי לריח מסריח ומטריד מאוד שמזכיר עובש או אוכל מקולקל ממש אי אפשר ליסוע ללא חלונות פתוחים. ניסיתי מוצרים לניקוי מושבים ולהשאיר את הרכב פתוח כמה שעות אך זה עזר רק במעט ועדיין יש ריח חזק מהאוטו...

מציין שעשיתי חיפוש אך באמת מרוב עצים לא רואים את היער לא מבין מהו טיפ אמיתי ומה סתם "אמונה טפלה.." אשמח לעזרה בנושא!

פורסם

חבל שלא הורדת את הניילון לפחות בזמן שלא נהגת, כמעט ואין דרך להיפטר מזה.

זה יכול לקחת המון זמן ואחרי המון נסיונות לנקות את המושב שוב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תחזור לאלה שזרקו צינור מים ועשו לך "נקיון יסודי" .

גם אתה לא חף מאשמה. נראה לך הגיוני לאטום את הריפוד שהמים לא יתנדפו ?

כנראה שלא השארת כביסה במכונה (לאחר כביסה) ליום יומיים.

רענן

פורסם

אוקיי מודה לחלקי בפרשה לא מכחיש אבל חוץ מלהטיף לי אפשר טיפים/מוצרים/ ממשיים שיכולים לעזור מעבר לריחן?

פורסם

חיפשתי בשבילך בפורום

במידה ומדובר בריח שנדבק למושבים הפתרון הוא אבקת סודה לשתיה (שהינו חומר סופג ריחות). יש לפזר על כל המושבים אבקת סודה לשתיה, להמתין 15-30 דקות ולשאוב עם שואב אבק ה-י-ט-ב.

איציק

יש חומר שנקרא פבריז או פדריז, לא ניסיתי אותו אבל הוא אמור להעלים ריחות מהמושבים או בכלל מריפודים. אתה יכול ללכת לקנות חומר לניקוי ריפודים בסופר זה בא בצורת קצף של סנו, זה גם מנקה וגם משאיר ריח טוב. נסה אותו

אני אישית ממליץ לך ללכת למקום אחר, יותר מקצועי , ועושה ניקוי פנימי לרכב .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

זה ישמע לך מטומטם, אבל הכל מנסיון. ואני רציני לחלוטין.והכל בדוק ומנוסה.

תקשיב טוב מה תעשה:

1.תסיר את השטיחים.

2.תסיר ניילונים מהמושבים.

3.תקח 2 כוסות או קעריות תמלא בהם חומץ ותשאיר את זה ברכב יום שלם (יום+לילה) החומץ סופג ריחות.

4.אולי תצטרך לחזור על הפעולה

5.תרסס ברכב: במושבים ובריצפה מרכך כביסה -רצוי משהו איכותי. (פשוט תקח אקדח או אפילו גם מיכל מהתרסיס חלונות)

6.תשים ברכב כוס\קערה עם אבקת כביסה

לבסוף, סתם ליתר ביטחון,תבדוק אם הרדיאטור הפנימי לא נוזל. קרה לי מקרה כמו שלך וכל-כך כעסתי על החברה מהשטיפה עד שגליתי שהרדיאטור הפנימי היה נוזל.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
לבסוף, סתם ליתר ביטחון,תבדוק אם הרדיאטור הפנימי לא נוזל. קרה לי מקרה כמו שלך וכל-כך כעסתי על החברה מהשטיפה עד שגליתי שהרדיאטור הפנימי היה נוזל.

מה הקשר בין שטיפה לנזילה מהרדיאטור?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

התכוונתי לומר, שהיה לי מקרה דומה לשלך, ולבסוף גילתי שהיה "צירוף מקרים" והריח שהיה, לא היה בגלל השטיפה.

אלא בגלל הרדיאטור הפנימי שנזל מתחת לשטיח של הנוסע שליד הנהג.

אמרתי אולי גם לך ככה? מי יודע? בגלל זה אמרתי: "לבסוף, סתם ליתר ביטחון,תבדוק אם הרדיאטור הפנימי לא נוזל. קרה לי מקרה כמו שלך וכל-כך כעסתי על החברה מהשטיפה עד שגליתי שהרדיאטור הפנימי היה נוזל".

אתה לא חייב להתייחס לזה. אבל תעשה מה שאמרתי לך לעשות על-מנת להיפטר מהריח הנורא.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

תנסה את זה- חברה מעולה למוצרי ניקיון לרכב

http://carplan.co.il/sg_product~CON251~9~0.htm

וזה

http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g2316-meguiars-odor-eliminator/

הזמנה של השני מכאן-

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-G2316-Automobile-Odor-Eliminator-16-oz-/400111529158?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d28816cc6&vxp=mtr

שניהם הומלצו בפורום בעבר כיעילים .

פורסם

תוציא את השטיחונים. בעבר סבלתי מתופעות דומות והתברר כי מתקן ניקוי השטיחונים בתחנת הדלק רק מילא אותם במיים ממוחזרים מטונפים. ניקוי ידני עם מברשת קשה וסבון "פנטסטיק" באמבטיה וייבוש על המרפסת פתרו את הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חיפשתי בשבילך בפורום

ToMeR כתב:

יש חומר שנקרא פבריז או פדריז, לא ניסיתי אותו אבל הוא אמור להעלים ריחות מהמושבים או בכלל מריפודים. אתה יכול ללכת לקנות חומר לניקוי ריפודים בסופר זה בא בצורת קצף של סנו, זה גם מנקה וגם משאיר ריח טוב. נסה אותו

אני אישית ממליץ לך ללכת למקום אחר, יותר מקצועי , ועושה ניקוי פנימי לרכב .

כבר מזמן אין להשיג את הפבריז הזה, מוצר מעולה מעלים ריחות בצורה מרשימה ומסיבה כלשהי הפסיקו למכור אותו בארץ.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ה"חברה" שניקו לך את פנים הרכב היו אמורים להפעיל מנוע, חימום על מקסימום, לכמה שעות (תוך שהם בודקים שהמנוע לא מתחמם והכל תקין) ואז, הריפודים היו מתייבשים ולא היה נשאר ריח לואי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...