Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ5 דקות חברה שלי מתקשרת אליי ואומרת לי שהשכן קלט נערה בת 16 שופכת לי קמח על הרכב ובורחת, הוא הצליח לצלם אותה, מכיון שאני לא בבית אני לא יודע אם היא עשתה עוד נזק, אין לי מושג למה היא עשתה את זה ומדוע, אני חדש בבנין ולא מסוכסך עם אף אחד , הקמח לא מפריע לי זה באמת שטויות מה שמציק לי זה למה היא עשתה לי את זה ומה האינטרס, מה לעשות במקרה הזה?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם תראה אם יש עוד נזק, או נזק שנגרם מהקמח.

אם כן, גש לתחנת המשטרה ותגיש תלונה עם הסרטון.

אם לא, אז או שאל תעשה כלום, או שתיגש למשטרה ואולי יעשו משהו עם הילדה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבנתי שהילדה הייתה לבד, אם אין נזק לרכב אני אתעלם מהסיפור כנראה, אוף מה עושים עם הנוער הזה?

פורסם

אני יודע שלא יאהבו את התגובה הזו, אבל מכורח הנסיבות ובגלל שאנשים כמוני כמוך לא מעניינים אף אחד במשטרה, לוקחים את חוק לידיים ומסיבירים לה באופן שלא משתמע לשני פנים שכדאי לה מאוד שזה לא יקרה שוב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אולי אתה חונה בחניה של אחד ההורים שלה או משהו ואחד מהורייה שלח אותה לזרוק קמח על רכבך כי כידוע לך קמח ומים יוצר בצק וירד או יורד אצלך גשם כיוון שאני לא יודע מאיזה איזור אתה, תעלול עתיק.

פורסם
אני יודע שלא יאהבו את התגובה הזו, אבל מכורח הנסיבות ובגלל שאנשים כמוני כמוך לא מעניינים אף אחד במשטרה, לוקחים תחוק לידיים ומסיבירים לה באופן שלא משתמע לשני פנים שכדאי לה מאוד שזה לא יקרה שוב

אם תיקח את החוק לידיים ו"תסביר" לילדה את הדברים באופן שאינו משתמע לשני פנים, אז המשטרה תתחיל להתעניין בך ולא במובן החיובי.

לפותח השרשור: אם המקרה חוזר על עצמו ואם מדובר ברכב חדש/יקר/שמור/נדיר, פשוט שים עליו כיסוי - שהיא תשפוך מה שהיא רוצה על הכיסוי.

פורסם

תכניס לה מערוך ל... :)

פשוט שים עליו כיסוי - שהיא תשפוך מה שהיא רוצה על הכיסוי.

למעט אולי חומצה גופריתית או משהו חביב שכזה...

---

ברצינות, אם אתה יודע מי היא, אז בוודאי תוכל לאתר את הוריי הילדה. אולי לאחר שתבוא ותביע את מורת רוחך בפניהם, ובהנחה שהם בני אדם נורמליים, זה לא יחזור על עצמו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

החניה היא חנייה פרטית ושייכת לי בטאבו, לא של ההורים שלה ולא של אף שכן, עד שסוף סוף יש לי חנייה מקורה בין 2 עמודים וחשבתי שאני לא אצטרך לדאוג יותר לרכב מסתבר שתמיד יהיו בעיות נוספות.

פורסם
אם תיקח את החוק לידיים ו"תסביר" לילדה את הדברים באופן שאינו משתמע לשני פנים, אז המשטרה תתחיל להתעניין בך ולא במובן החיובי.

לפותח השרשור: אם המקרה חוזר על עצמו ואם מדובר ברכב חדש/יקר/שמור/נדיר, פשוט שים עליו כיסוי - שהיא תשפוך מה שהיא רוצה על הכיסוי.

אז לפי דברייך ואנדליזם זה מגניב כי בכל מצב בעל הרכב נדפק, המשטרה לא תתערב וידייך כבעל הרכב כבולות אז אתה אומר שצריך לשבת בחיבוק ידיים שאולי ברב רחמיו של אותו אידיוט נצטרך לקוות שלא יגעו לנו שוב ברכב ?

אין שום היגיון בואנדליזם ומי שעושה דבר כזה אין מה לדבר לליבו

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ההורים שלחו ילדה לשפוך קמח על רכב של שכן?!

בכל אופן, זה נשמע לי כמו הצעד הראשון ההגיוני. אם זה לא יעזור, יש עוד כמה דרכים פורמליות ועוד כמה פחות פורמליות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...