Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לעשות טרייד אין למכוניות שלי ושל בעלי (סקודה פביה סטיישן 2006 ואופל אסטרה אנז'וי 2005 - 1.6 אוטומטי), ולרכוש שתי מכוניות שנת 2010 - יונדאי 20 וסקודהTSI 1.2 . יש עכשיו המון מבצעי סוף שנה וכו' אבל אני מבינה מאוד קטנה (גם בעלי) בחברות שיוצאות איתם ובשיטות המימון הכי טובות למי שאין לו את כל הסכום לרכישת רכב.

אשמח אם תייעצו לי למי לפנות ותכתבו לי מה יכולה שיטת המימון הכי כדאית עבורי: ליסינג פרטי, מימון וכו'..

המון תודה מראש

זהבה :roll:

dovratz

פורסם

יש לכם את חברות הליסינג הגדולות-אלבר,AVIS,הרץ,שלמה וכו'

יש לכם את מגרשי הטרייד אין של היבואן-לובינסקי,כלמוביל וכו'

אל תקנו ממגרש שאינו של יבואן או של חברת ליסינג גדולה

תבצעו בדיקה משלכם לרכב-לא במכון עליו ממליץ המוכר.

תעלו את הבדיקה לכאן.

שימו לב! נסועה שנתית סבירה היא עד 20000בשנה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יש לכם את חברות הליסינג הגדולות-אלבר,AVIS,הרץ,שלמה וכו'

יש לכם את מגרשי הטרייד אין של היבואן-לובינסקי,כלמוביל וכו'

אל תקנו ממגרש שאינו של יבואן או של חברת ליסינג גדולה

תבצעו בדיקה משלכם לרכב-לא במכון עליו ממליץ המוכר.

תעלו את הבדיקה לכאן.

שימו לב! נסועה שנתית סבירה היא עד 20000בשנה.

תודה על העצה.. אך האם מימון או ליסינג?

dovratz

פורסם

תלוי בך בעיקר.

אני אישית שונא הלוואות וקונה רק בכסף שיש(חוץ מבית כמובן).

תבררי מי נותן את התנאים הכי טובים-ריבית הכי נמוכה,האם זה הבנק שלך,או תשלומים לחברת הליסינג.

אני בכל מקרה הייתי לוקח הלוואה כי כאשר הם נותנים מימון הם לרוב ייתנו לך פחות הנחה על הרכבים.

עדיף לנסות למכור לבד-כשתבואי אליהם עם כסף מזומן הם ייתנו לך יותר הנחה(יהיה לך ייתרון במיקוח).

תנסו למכור לבד.לא יילך תבררו בהרבה מקומות כמה נותנים לכם על הרכב.

לרוב הם יתנו לכם מחירון על מחירון.זה לא משתלם כי ההפחתה שתבצעי באחוזים מהרכב שלך היא קטנה יותר ממה שהם יפחיתו.

בכמה מקרה-שווי 2 המכוניות ביחד הוא בין 40-50 אלף שקלים בערך.

שווי 2 המכוניות החדשות ביחד הוא כ100-110 אלף(רכבים במצב טוב).

כלומר תצטרכו להוסיף כ60000 ש"ח.

זה הרבה כסף למימון(האמת היא שאם אתם באים בלי הרכבים הישנים שלכם ועם כסף ביד הם יימכרו 2 רכבים ביחד גם בפחות).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תלוי בך בעיקר.

אני אישית שונא הלוואות וקונה רק בכסף שיש(חוץ מבית כמובן).

תבררי מי נותן את התנאים הכי טובים-ריבית הכי נמוכה,האם זה הבנק שלך,או תשלומים לחברת הליסינג.

אני בכל מקרה הייתי לוקח הלוואה כי כאשר הם נותנים מימון הם לרוב ייתנו לך פחות הנחה על הרכבים.

עדיף לנסות למכור לבד-כשתבואי אליהם עם כסף מזומן הם ייתנו לך יותר הנחה(יהיה לך ייתרון במיקוח).

תנסו למכור לבד.לא יילך תבררו בהרבה מקומות כמה נותנים לכם על הרכב.

לרוב הם יתנו לכם מחירון על מחירון.זה לא משתלם כי ההפחתה שתבצעי באחוזים מהרכב שלך היא קטנה יותר ממה שהם יפחיתו.

בכמה מקרה-שווי 2 המכוניות ביחד הוא בין 40-50 אלף שקלים בערך.

שווי 2 המכוניות החדשות ביחד הוא כ100-110 אלף(רכבים במצב טוב).

כלומר תצטרכו להוסיף כ60000 ש"ח.

זה הרבה כסף למימון(האמת היא שאם אתם באים בלי הרכבים הישנים שלכם ועם כסף ביד הם יימכרו 2 רכבים ביחד גם בפחות).

המון תודה

dovratz

פורסם

תזכרי כמה דברים בסיסיים - מימון עולה כסף. לך. זאת הלוואה לכל דבר שהיתרון היחיד שלה הוא שזה לא פוגע לך במסגרת האשראי בבנק. ועל הלוואות משלמים ריבית כידוע לך. הרכב יוצא יקר בהרבה ממחירו במזומן. תעשו שיקולי כדאיות.

חברות הליסינג ההשכרה ושאר המגרשים חנוקים עם מלאים גדולים של מכוניות. ההיצע גדול בהרבה מהביקוש והכוח הוא כיום של הקונה שיכול עם קצת סבלנות להגיע לעיסקה טובה. מאידך, זה גם פועל בכיוון השני ואם את רוצה למכור את הרכב שלך, חברות הליסינג "שוחטות" את המחיר שלו לפעמים גם ב40 ו50 אחוז ממחיר המחירון של לוי יצחק. "רוצה? זה מה שאנחנו מציעים עליו". להם יש את הכסף לרכוש ממך את הרכב הישן שלך וגם למכור לך חדש או אחר תמורתו. אלה הם סוחרי רכב במלוא מובן המילה ולא משנה כמה גדולים הם. את הרכב הישן שלך הם יקנו ממך במחיר הנמוך ביותר וימכרו לך את החדש בגבוה ביותר.

אם את לא חייבת, תנסו את מזלכם בשוק הפרטי דרך אתרי המכירות. מליון מכוניות יש שם, אנשים רבים לחוצים למכור ואפשר למצוא מכוניות "נקיות" במצב מצוין.

לחברות הליסינג, ההשכרה וכו' יש יתרון שמקבלים מהם את הרכב עם אחריות אחרי תיקון ריג'קטים, אבל שוב - יש לזה מחיר. יתרון נוסף הוא שאת יודעת מה ההיסטוריה של הרכב מבחינת בעלות, טיפולים תיקונים ותאונות, לא בהכרח דברים שתוכלי לדעת בקניה פרטית.

פורסם

אכן טרייד צריך להוות מפלט אחרון. הם בעצם עושים לך טובה כאשר הם רוכשים את הרכב שלך, אפילו אם זה במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק. מכאן, תמיד עדיף להגיע עם כסף ביד וע"י כך להשיג עסקה טובה הרבה יותר.

פורסם

המקום היחיד בו תקבלו טרייד אין במחירון תמורת מחירון זה ברכישה של רכב חדש. וגם זה מגיע במקום הנחה שהייתם מקבלים אם הייתם מגיעים ללא רכבים.

פורסם

הי,

הלכתי עם האופל אסטרה 1.6 enjoy שלי, שנת 2005 - 90,000 ק"מ, יד שניה, לאחת מחברות הליסינג הגדולות, על מנת לעשות טרייד אין ולרכוש במקומה יונדאי I20 שנת 2010, וזה מה שהציעו לי:

46,000 ש"ח + הרכב שלי, תמורת יונדאי I20, שנת 2009, 70,000 ק"מ - מהשכרה. רכב נקי מלבד תיקוני מרכב קלים.

מחירון יצחק לוי לרכב שלי: 23,600 ש"ח.

תנאים:

ליסינג פרטי - מקדמה: הרכב שלי + 5,000 ש"ח, 36 תשלומים חודשיים של 808 ש"ח, ותשלום בסוף לרכישה או התקדמות לרכב אחר.

קנייה במימון - מקדמה: הרכב שלי+5,000 ש"ח, 36 תשלומים של 1,320 ש"ח (יוצא ריבית של 6,000 ש"ח ל-3 שנים).

שאלותיי:

1. מה דעתכם על העסקה?

2. בשנים ובקילומטראז' הזה, האם יש משמעות ל"מהשכרה"?

המון תודה על תשובותיכם

דברת

dovratz

פורסם

1) עיסקה סבירה. קח בחשבון שלפי הערכה שלי אתה נותן להם את הרכב שלך בכ-10K ש"ח מתחת למחירון. זו הצעה הגיונית מאחר שלרכב שלך השוק פשוט מת.

2) בהחלט, השכרה זו הורדה של 20% מהמחירון.

קח בחשבון שיהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב בעתיד, בדיוק כמו שאתה חווה כיום עם האופל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבדיקה קצרה ביד 2, יונדאי עם נתונים דומים מליסינג נמכרת באזור 55K(לפני מיקוח).

זאת אומרת שמזכים אותך על הרכב שלך ב-9K. לטעמי ניתן להשיג עסקה טובה יותר, אבל זה לא יהיה פשוט בגלל שהאופל חסרת שוק לחלוטין.

פורסם

גם אם תמכרי את האופל לבד ב10K ייצא אותו דבר ואני מניח שתצטרכי להוסיף פחות על מנת לרכוש את הI20 המיוחלת.

לא משתלם.

פורסם
1) עיסקה סבירה. קח בחשבון שלפי הערכה שלי אתה נותן להם את הרכב שלך בכ-10K ש"ח מתחת למחירון. זו הצעה הגיונית מאחר שלרכב שלך השוק פשוט מת.

2) בהחלט, השכרה זו הורדה של 20% מהמחירון.

קח בחשבון שיהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב בעתיד, בדיוק כמו שאתה חווה כיום עם האופל.

רק תיקון קטן בסעיף 2- השכרה לשעבר מפחיתה כיום 27% לפי מחירון לוי יצחק.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...