Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה פיזיולוגית, כאשר אני אוכל ארוחה מלאה הסאב באוטו נשמע לי חזק יותר. מדוע?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

אחרי שאתה אוכל ויש באסים, אז האוכל שאכלת רועד בבטן אז הסאב נשמע חזק יותר ..

אני סתם צוחק, אין לי מושג הייתי חייב להגיב בשנינות!

פורסם

תמיר מה עישנת?

יכול להיות שהקיבה עובדת לפי תיבה?

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

זה בעיקר אחרי שאוכלים סרטים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני תוהה לעצמי עם התזונה שלך כוללת פול מיצרי באופן קבוע מעורבב בעלי קנביס :)

תשמע באזור תחום הבאס עד אזור תחום המיד הנמוך יש תדרים שידוע שיש להם השפעה על איברי גוף וחושים

למשל לב, ראייה וכן גם קיבה אפרופו

למה אתה חושב שלא ממליצים לנשים בהריון ללכת למועדונים? אם כי זה הוכח כשטות אבל עדיין מפחדים מהשפעה על דופק העובר.

יש אנשים שמקבלים בחילות מבאס חזק ובאופן די ברור כנראה שזה משפיע עליהם יכול להיות שאתה כנראה מגיב לתדר מסויים ברכב שלך שמגיע בהספק שיוצר אצלך את התחושה הזו.

אני בעקרון אחרי ארוחה טובה מרגיש שהצורך שלי ללכת לשירותים, חזק יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אין לי מילים יותר, אפילו לפוסט הכי מפגר שיכולתי להעלות בדעתי אתה מצליח להגיב משהו ארוך עם הסבר מדעי.

ש-א-פ-ו !!!!

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תוכן חדש...