Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מעוניין להזמין לי כיסוי או שניים מאיביי לאייפון 5

אשמח עם מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים מאיביי

וכמה זמן זה בערך יגיע אליי.

תודה רבה!!!

imprza new age

פורסם

ראשית עליך לפתוח שני חשבונות - האחד באיביי והשני בפייפאל. בפייפאל עליך להזין מספר כרטיס אשראי - תוך יום יומיים תראה בחשבון האשראי חיוב של כמה ש"ח שלידו מופיע קוד, ואז עליך לחזור לחשבון הפייפאל ולהזין את הקוד כדי להשלים את הפעלתו. עד ההפעלה יש לך קרדיט מצומצם, אחרי ההפעלה קרדיט מלא.

לאחר שפתחת את החשבונות עליך להכנס לאיביי ולחפש את המוצר הדרוש לך. הזן משהו כמו iPhone 5 case והמוצרים יוצגו לפניך בסדר כלשהו (בד"כ מחיר). אישית אני משנה לסידור לפי מחיר המוצר+משלוח. לחיצה על מוצר תפתתח דף מוצר ובו תיאורו, מחירו ופרטי המשלוח. לאחר שבחרת מוצר לחץ על buy it now, אשר את הרכישה ותשלום בפייפאל, ואז יפתח דף הפייפאל, ויהיה עליך להזין את הסיסמה, לאשר את פרטי התשלום ולהמתין.

דקות אחדות לאחר הפעולה תקבל שני מיילים - האחד אישור של איביי על ההזמנה והשני מפייפאל על התשלום. ההודעה הבאה שתקבל תהיה כי המוצר סומן כנשלח. מרגע זה עליך להמתין בין כשבוע - 10 ימים (משלוחים מאירופה וארה"ב) ועד כ-6 שבועות ויותר (משלוחים מהמזרח הרחוק).

כמה המלצות:

1. קנה רק ממוכרים עם פידבק טוב.

2. עדיף משלוח בדואר ולא על ידי חברות שילוח, כיון שחברות השילוח עלוות לגבות סכומים לא צפויים בעת המסירה.

3. לאחר סיום הפעילות שלך באיביי ופייפאל צא מהחשבונות כדי שמישהו אחר לא יחגוג על חשבונך. אני פרנואידי בעניין למרות שבאופן רגיל אף אחד מחוץ למשפחה לא נוגע במחשב שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק חידוד קטן לדבריו של SPERIAL, אתה לא חייב לחכות יום יומיים כדי שהחיוב יופיע בחשבונך. במידה ותרצה לאמת מיידית את החשבון , אחרי ההרשמה לפייפאל תוכל להתקשר לחברת האשראי שלך והם יוכלו לומר לך את הקוד מיידית. מלבד זאת קיבלת טיפים טובים, שא ברכה וקנייה מהנה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

המוצר נשלח לכתובת שרשומה בחשבון הפייפל שלך.

וכמו שהקדימו ואמרו מומלץ להתקשר לחברת האשראי ולשאול לגבי קוד האישור.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

יש שני שלבים: האחד בהרשמה (גם לאיביי וגם לפייפאל) - שבהם אתה מכניס את כתובתך.

כמוכן אאל"ט כאשר אתה מצבע הזמנה יש לך אפשרות לשינוי כתובת חד פעמי לצורך הזמנה זו. נניח - אם אתה מזמין משהו עבור מישו אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...