Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם ניתן לגדל פוני/מיני פוני בארץ שלא למטרת רכיבה בבית פרטי? נניח, לצורך העניין, שמדובר בשטח גינה של כמה מאות מ"ר.

אני מתכוון לצורת גידול של חיית מחמד, ללא הכנסת החיה לתוך הבית עצמו.

לצורך העניין, בארה"ב זה קיים ואף מכניסים את הפוני/מיני פוני לשטח הבית (זה כבר לא כ"כ סטרילי, אבל כל אחד יעשה כראות עינייו).

יצאתי מנקודת הנחה שקיים מיני פוני בארץ, אם לא - אשמח לקבל תיקון.

השאלה נשאלה מסקרנות נטו ואולי, אבל רק אולי, כחלום קטן לעתיד הדי רחוק.

תודה מראש :)

פורסם

לא סתם אפשר אלא אפשר אפילו לקחת אותו בתוך אוטו פרטי.

ראיתי במזרח אירופה,לא זוכר כבר אם בפולניה או איפה,פוני במושב האחורי ( מניח שהוציאו אותו והוא שכב על הריצפה) של ה -124 הרוסי (לדה משהו), הראש יוצא מהחלון מכאן והזנב משם.

פורסם
לא סתם אפשר אלא אפשר אפילו לקחת אותו בתוך אוטו פרטי.

ראיתי במזרח אירופה,לא זוכר כבר אם בפולניה או איפה,פוני במושב האחורי ( מניח שהוציאו אותו והוא שכב על הריצפה) של ה -124 הרוסי (לדה משהו), הראש יוצא מהחלון מכאן והזנב משם.

השאלה נשאלה לגבי הארץ, בחו"ל הכל אפשרי :).

מעניין אם שטח גינה של 300 מ"ר, נניח, מספיק בשביל להחזיק פוני ואם מישהו כבר עשה את זה.

פורסם

240 אנשים רוצים (לראות מי הבנאדם שרוצה) לגדל פוני ולא יודע איך *

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אתה מתכנן לגדל אותו בעיר?

אני יודע שיש ערים עם תקנות האוסרות גידול חיות משק בעיר. לדוג' רחובות.

היה לי חבר ששכנו גידל תרנגולים. טלפון אחד לעיריה והתרנגולים נעלמו.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

וואי זה חמוד

מה עוד יש?

יש מיני ג'רף?

יש מיני שור?

מיני חמור?

מיני היפופוטם?זה נראה לי להיט המיני היפופוטם

mini-poni-son.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

החלטתי להרחיב ידיעותי.

ראשית, הדברים האלו הם בגודל של כלב. אף אחד לא יוכל לטעון שזה מטרד, ביחוד כי זה נושך פחות, ולא נובח (אם כי צוהל פה ושם).

שנית, יש כזה דבר פוני נחיה:

450px-Guide_horse.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש סוג כזה של סוסונים, הרבה יותר קטנים מפוני, כמו כלב קטן.

לפני כמה שנים טובות, גילה בחור הולנדי את המין הזה עמוק ביערות ברזיל, הוא אסף כמה פרטים וחזר איתם להולנד,

הוא מגדל אותם אצלו ומוכר יחידה ב 20K דולר, אחד מהם נרכש כאן וחי בדירה פרטית ברמת אביב.

פורסם

את ההיפו הזה מנקים עם תכשיר לריפוד עור של מקגוויר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...