Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן סקסו 2001 בכל הפעלת דבר חשמלי גדול כמו אורות או מזגן

הטורים מתחילים לשחק והרכב כמעט נכבה.

פורסם

דבר ראשון תבדוק עם רב מודד את מתח המצבר והמתח בטעינה. לוודא שהמצבר והאלטרנטור טובים.

את הטעינה אני ממליץ לבדוק מהקוטב של האלטרנטור ולא מהקוטב של המצבר. כדי להבדיל בין החיווט במידה והוא עושה את הבעיה.

אם המצבר והאלטרנטור תקינים (טעינה 13-14.2 וולט, מצבר לא פחות מ 11.8 וולט). בעיה היא בחיווט.

עברתי את אותו הסרט. אותם תסמינים שאתה ציינתה היו אצלי מהרגע שקניתי את האוטו וברגע שהחלפתי מצבר ואלטרנטור לחדשים עד שעשיתי את הדבר הבא.

ראשית תבדוק קטבים תקינים (הסוגרים של הפלוס והמינוס על המצבר). תפרק תשייף עם נייר שיוף טיפה את אזור המגע של הקוטב ותהדק הייטב את הברגים.

עכשיו תבדוק שהחיבור בין המינוס של המצבר מחובר טוב לבודי. ושהמינוס בין הבודי למנוע/לגיר מחוברים ומהודקים הייטב.

אם עד כאן הכל בסדר. ממליץ לך לעשות ״שלושת הגדולים״.

המונח הזה ידוע יותר בקרבת חובבי מערכות הסאוונד והמולטימדיה ברכב. אבל אני אישית חושב שזה טוב לכל הרכבים בהם החוטים במצב לא טוב ומופיע אצלהם בעיות חשמל כמו שציינתה ואחרות

שלושת הגדולים זה שלושה קבלים עיקריים ברכב שמעבירים זרם ראשי בבסיס החשמל ברכב.

אחד מהמינוס של המצבר לבודי.

אחד מהבודי למנוע (בלוק/גיר).

אחד מהאלטרנטור למצבר.

את שלושתם עושים מקבל 0גייג׳ אייכותי (אני בחרתי בקבל של רתכת. כי זה 0גייג׳ אייכותי שבנוי להעביר זרם ממש גבוהה)

כשהייתה לי את הבעיה שלך. מה שפתר אותה זה שני המינוסים הגדולים (מהבודי למצבר ומהבודי למנוע/גיר)

מאז כשאני מפעיל אורות גבוהים או מזגן או משהו בסיגנון שדורש זרם גבוהה. הסלד יציב ולא זז.

בנוסף, ההתנעה הפכה מהירה הרבה יותר.

וקשהייתי מדליק את המערכת על ווליום גבוהה. לא היו היבהובי אורות בזמן שהסאב פעל.

אלי

Only RWD

פורסם

מאז כשאני מפעיל אורות גבוהים או מזגן או משהו בסיגנון שדורש זרם גבוהה. הסלד יציב ולא זז.

בנוסף, ההתנעה הפכה מהירה הרבה יותר.

וקשהייתי מדליק את המערכת על ווליום גבוהה. לא היו היבהובי אורות בזמן שהסאב פעל.

אלי

תודה רבה גדולה

אבדוק זאת

sook

• תוכן חדש...