Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ידוע שיש מצלמות בטיחות במנהרות הכרמל בחיפה, זה לשם מניעת נהגים פרועים ונזקים חמורים. אבל האם יש מצלמות מהירות? אם נהג נוסע ב-120 (סך הכל מהירות סבירה שבזכותה הוא מסיים בזריזות את הממנהרה, מפנה בה מקום ומונע עומס אשר הוא בפני עצמו מסוכן במנהרות). האם צפוי לקבל דו"ח על כך?

תודה רבה

פורסם

תרגיש בטוח, נסעתי גם יותר מ-120 (במספר מקרים אף הרבה יותר) ולרוב אני נוסע על 120 "על השעון" ככה כבר קרוב לשנתיים (מאז שנפתח).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
תרגיש בטוח, נסעתי גם יותר מ-120 (במספר מקרים אף הרבה יותר) ולרוב אני נוסע על 120 "על השעון" ככה כבר קרוב לשנתיים (מאז שנפתח).

כן... אני מניח שמצלמות הבטחון יאצרו נהגים כמו אלו מחדשות שפתחו דלת בזמן הנסיע...אבל לא על מהירות סבירה שרק עושה להם טוב ומפנה את המהנרה מעומס.. תודה!

פורסם
לפי הידע "הנרחב" שלי' date=' (כאחד שמשתמש הרבה פעמים במנהרות) לא.[/quote']

אני ואתה חולקים אותו ידע. נכון לכתיבת שורות אלו אין מצלמות מהירות במנהרות הכרמל, למרות שבין שתי המנהרות (בנווה שאנן) יש שלטים עם לוגו של עיריית חיפה המתריעים מפני אכיפה במצלמות במנהרה.

האמת שאני לא מבין למה עדיין אין מצלמות. כנראה עניין של זמן :roll:

פורסם
אני ואתה חולקים אותו ידע. נכון לכתיבת שורות אלו אין מצלמות מהירות במנהרות הכרמל, למרות שבין שתי המנהרות (בנווה שאנן) יש שלטים עם לוגו של עיריית חיפה המתריעים מפני אכיפה במצלמות במנהרה.

האמת שאני לא מבין למה עדיין אין מצלמות. כנראה עניין של זמן :roll:

שמע זה הרבה מאוד גם ביזנס. כדאיות.... מצלמות יכולות להפחיד לקוחות.

נסיעה איטית במנהרות גם תגרום לעומסים גדולים יותר. במידה ויש מפולת או כל דבר אחר, עומס מכוניות רק יסכן את הנוסעים.

נוסעים שנכנסים מהר ויוצאים מהר - זה טוב לכולם.

פורסם

היה את הסיפור עם המירוצים בלילה שנחשף לא מזמן, המשטרה הציבה המון מצלמות (לא מהירות, סתם מצלמות וידאו לייב).

לא ברור אם הם ממשיכים עם העניין הזה וכמה זה רלוונטי לנהג הממהר הסטנדרטי..

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=941938

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...