Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iPhone 5 מגיע סוף סוף לארץ אבל לא ה -64GB?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הבעיה, תקנה כרטיס זיכרון 32GB ותשים בו.

אה, שכחתי, זה אייפון :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה יודע מה - רעיון מעולה - אני אשים אותו בנקסוס שלי ... אה שכחתי - גם שם אי אפשר...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכשיר כזה יעלה בחברות הסלולר השונות סביב 6k. דעתי היא, שלדעתם, המחיר הזה יהיה יקר מידי ולא יניב הרבה מכירות.

האם אתם חושבים ש 16gb זה כבר לא מספיק בימיינו?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

העיניין שהמחיר שפורסם בשישי רחוק מהמחיר שהיתה השערה לגביו

4000 ש"ח ל 16G

היתה טענה שהוא יעלה פחות מ 3200 ובאילת בלי מע"מ הרבה פחות מ 3000

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

למה שזה יעלה מחיר כזה?

בארה"ב ללא מס מדינה הוא יעלה לך 650 דולר, בגרמניה הוא יעלה לך 680 יורו. ואם תוסיף למחיר האמריקאי 33 אחוז מס, תקבל מחיר של 3725 שקל.

תוסיף לזה עוד תוספת של "אנחנו חזירים שאוהבים כסף ומעלים בדיוק במחיר שלא יגרום לך להזמין מחו"ל", וקיבלת בדיוק 4000 שקל.

פורסם

הייתה כתבה בישראל היום. ולפי הכתבה אידיגיטל מסרו שהמחיר יהיה זהה למחיר בחו״ל או הפרש של 8% בערך.

ובאילת יהיה מחיר זהה למחיר בחו״ל אולי נמוך יותר:shock:

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שאלה רצינית לגמרי:

מה הסיכוי שתנצלו אפילו 16 ג'יגה?

אפשר להבין את החיזוק לביטחון העצמי בידיעה ש"שלי גדול יותר"

אבל מבחינה מעשית, הרבה לפני שמגיעים לקצה היכולת של הנייד

יופיע נייד חדש ונחשק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מניסיון , אם אתה רוצה לעשות מהמכשיר שלך ספריית מוזיקה ומשחקים, 16 ג'יגה זה מעט מאוד .

מה לגביי האיי קלאוד ? אני הבנתי שזה אמור לפתור את סוגיית הנפח.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

16 גיגה בימינו כשזה גם מצלמה לא רעה ואפליקציות הולכות ומתנפחות זה לא הרבה.

זו אחת הסיבות שאני מגבה לענן (מקטין את נפחי הקבצי גיבוי) ושעברתי להשתמש בiTunes Match (שירות מוסיקה מבוסס ענן של אפל - כיף שיש מעל עשרת אלפים שירים זמינים תמיד).

על הדרך - מחק לי כל צורך לגבות או לסנכרן את הפלאפון בצורה חוטית או אקטיבית.

הכל מגובה , תמיד והכל זמין מיד כשיש לי מכשיר חדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אתה יודע מה - רעיון מעולה - אני אשים אותו בנקסוס שלי ... אה שכחתי - גם שם אי אפשר...

ליביו

בנקסוס לפחות אפשר לתקוע כבל USB OTG ולחבר דיסק און קי.

נראה אותך עושה את זה באייפון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...