Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזהו ציטוט מהפייסבוק:

"שמאלנים..?? יותר גרועים מערבים!!"

המשך בתגובות לאחר שיחה קטנה, לא איתי:

"לפעמים צריך לרצוח על דברים כאלה (הוא מתכוון לדעה פוליטית)... כמו שערבי ישראלי מטייבה עשה פיגוע באוטובוס לפני שבועיים הוא שמאלני למה?? כי לצערנו נתנו לו תעודת זהות כחולה ולתת לשמאלני/ערבי ישראלי לגור במדינה שלנו זה כמו חיידק טורף.. הורג אותך מבפנים..!!"

וזהו חבר שלו, פוץ מצוי:

"אי אפשר לעשות שלום עם ערבים צריך להרוג את כולם וזה רשום בתורה...!!!! שמאלנים... הם לא יהודים!! יהודי= לאמין בתורה ובשם"

חברים, בעוד שנתיים האנשים האלה באופן חוקי יקבלו זכות הצבעה. לא אדבר על הבורות, על הקיצוניות, על חוסר הידע, על השקפת העולם והדעה הפוליטית המעוותת. וכמובן על בדיית עובדות מן הלב (רשום בתורה שצריך להרוג את כל הערבים? אני לא אתייחס לזה אפילו...).

אדבר על הדור שלי, בני גילי (טוב, במקרה הזה קטנים בשנתיים) , שכל מה שהם רואים לנגד עיניהם זה רצח, שנאה, וגזענות.

אני לא מבקש שיצביעו מרצ, אני לא מבקש שיפגינו בעד השלום. אני מבקש שיהיו מתונים, לכאן או לכאן. אני מבקש, שלא ייראו לנגד עיניהם אש, ורצח, ואלימות. המילים הנוראיות הללו משתקפות גם בהתנהגותם של אותם אנשים, ומילא, אם היו קומץ, לא הייתי כל כך דואג. הם לא קומץ, הם בערך 70% מהאנשים שנקרים בדרכי יום יום. חברי הפורום היקרים, הנה, העתיד שלנו מונח מול עיניכם.

מה כבר ביקשתי? מתינות, זה כל מה שביקשתי.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמעט גורם לי להתגעגע לדור לפניהם, ששר שירים לשלום והדליק נרות בכיכר בזמן שאוטובוסים התפוצצו. כמעט.

בקשר לאלו שהעלית - צורת התמודדות קלאסית של אדם רפה שכל עם מצב מורכב היא קיצוניות. זה יכול להתבטא בתמיכה בשלום עכשיו (עכשיו! כרגע!), וזה יכול להתבטא ב"תהרגו את כולם" (כולם! נשים, זקנים וטף!). אתה לא מצפה מהם להתמודד עם דקויות הקונפליקט, נכון? ומנגד, בעוד שאין להם שום דבר טוב לומר, בזכות הפייסבוק הם מרגישים שכולם מחכים למוצא פיהם. אז חייבים לומר משהו. תערבב בזה דת והרי לך.

בדיוק כמו שהנוער של עזה גדל להיות חמאס, הנוער כאן יגדל להיות ש"ס. החילוניות הפרגמטית תפנה את מקומה לקיצוניות דתית-משיחית, נבערות ואלימות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כולנו היינו כאלה בגיל 12, רק שאז לא היה פייסבוק/אינטרנט/סלולארי.

אף אחד לא היה צריך להפליץ את דעותיו בפומבי והכל היה בסדר.

זה עובר עם הגיל. בלי פניקה.

פורסם

לצערי זה לא ממש עובר עם הגיל. תראה את ביברמן ומדיניות ההפחדה שלהם ותראה איך היא עובדת על ציבור הבוחרים שלהם. נתניהו מנהל מדיניות שיורקת בפניו של הציבור קשה היום שבסופו של דבר הולך לקלפיות ביום הבחירות ומצביע... ליכוד. אנשי יישובי עוטף עזה, למי הם מצביעים? הציבור שבקושי גומר את החודש, למי הוא מצביע? לנתניהו שמקיף אותם בשקרים על מדיניות כלכלה ומפחיד אותם בשלל האיומים מכל אויבינו. אני לא טוען שכל מצביעי הליכוד הם רפי שכל, אני טוען שרבים מהם פשוטים בוחרים להתעלם מהאמת שמונחת להם מול העיניים וביום ההצבעה רואים רק דבר אחד שנתניהו איכשהוא מצליח למכור להם: "רק אני אהיה חזק מול הערבים".

וזה לא מתחיל עם הנוער אלא עם ההורים שלו, שלא מתעסקים בזוטות כמו חינוך אלא צועקים בבהמיות מול הטלוויזיה. מה הפלא שזה מה שהילד לומד...

אני מאוד מזדהה עם הדברים של פותח השרשור. יוצא לי לפעמים לקרוא דברים כאלה בפייסבוק ודומיו ואני מתחלחל כל פעם מחדש מהבהמיות, הנבערות, האלימות והטיפשות של רבים כל כך. ממש לא רק הנוער, לצערי. עם הספר עלק... יותר נכון עם הפרצופספר.

נ.ב. אני יכול רק להתנחם בעובדה שמרבית המטומטמים האלה טיפשים מדי כדי להסתיר את פרטיהם האישיים כשהם כותבים כאלה דברים. אם כי מצד שני, מדהים איך נעלמה לה הבושה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לצערי זה לא ממש עובר עם הגיל. תראה את ביברמן ומדיניות ההפחדה שלהם ותראה איך היא עובדת על ציבור הבוחרים שלהם. נתניהו מנהל מדיניות שיורקת בפניו של הציבור קשה היום שבסופו של דבר הולך לקלפיות ביום הבחירות ומצביע... ליכוד. אנשי יישובי עוטף עזה, למי הם מצביעים? הציבור שבקושי גומר את החודש, למי הוא מצביע? לנתניהו שמקיף אותם בשקרים על מדיניות כלכלה ומפחיד אותם בשלל האיומים מכל אויבינו

אתה נשמע כמו הקמפיין של העבודה - "ביבי דואג לעשירים. שלי תדאג לך." או משהו כזה.

אם אתה מחפש דוגמא לציבור שדופק את עצמו בצד השמאלי של המפה (ואני לא חולק עליך בקשר לליכוד; רבים מהם מאוכלוסיות עניות שאמורים לתמוך במי שמבטיח להם יותר כסף, וזה ממש לא ביבי), תסתכל על אלו שהפגינו ברוטשילד - שרוצים עוד הוצאות מהמדינה בלי להבין שהם ישלמו על זה אבל לא הם יהנו מזה.

זה נמצא בכל מקום. אנשים לא מתנהגים בצורה רציונלית כמו שהיינו מצפים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לצערי זה לא ממש עובר עם הגיל. תראה את ביברמן ומדיניות ההפחדה שלהם ותראה איך היא עובדת על ציבור הבוחרים שלהם. נתניהו מנהל מדיניות שיורקת בפניו של הציבור קשה היום שבסופו של דבר הולך לקלפיות ביום הבחירות ומצביע... ליכוד. אנשי יישובי עוטף עזה, למי הם מצביעים? הציבור שבקושי גומר את החודש, למי הוא מצביע? לנתניהו שמקיף אותם בשקרים על מדיניות כלכלה ומפחיד אותם בשלל האיומים מכל אויבינו. אני לא טוען שכל מצביעי הליכוד הם רפי שכל, אני טוען שרבים מהם פשוטים בוחרים להתעלם מהאמת שמונחת להם מול העיניים וביום ההצבעה רואים רק דבר אחד שנתניהו איכשהוא מצליח למכור להם: "רק אני אהיה חזק מול הערבים".

וזה לא מתחיל עם הנוער אלא עם ההורים שלו, שלא מתעסקים בזוטות כמו חינוך אלא צועקים בבהמיות מול הטלוויזיה. מה הפלא שזה מה שהילד לומד...

אני מאוד מזדהה עם הדברים של פותח השרשור. יוצא לי לפעמים לקרוא דברים כאלה בפייסבוק ודומיו ואני מתחלחל כל פעם מחדש מהבהמיות, הנבערות, האלימות והטיפשות של רבים כל כך. ממש לא רק הנוער, לצערי. עם הספר עלק... יותר נכון עם הפרצופספר.

נ.ב. אני יכול רק להתנחם בעובדה שמרבית המטומטמים האלה טיפשים מדי כדי להסתיר את פרטיהם האישיים כשהם כותבים כאלה דברים. אם כי מצד שני, מדהים איך נעלמה לה הבושה...

וואלה אדוני אתה צודק. היום במלאות 25 שנים לחמאס להיותם "בביזנס" הם הצהירו שהם לא ייוותרו על סנטימטר מאדמת ישראל. עכשיו אני רגוע באמת, כי בעצם כל זה רק תעמולה של ביבי. החמאס והפתח לא באמת רוצים להשמיד אותנו. אבו מאזן חולה עלינו ושולח זרי פרחים מרוב אהבה.

אם יש דבר שאכן מפריע לי בביבי שהוא לא יותר תקיף וחזק כנגד כל אוכלי החינם והפרזיטים על המגזרים השונים שלהם.

ורק כדרך אגב, אולי העיתונים שיקרו ואולי לא. אמרו שכל יום לחימה במבצע עמוד ענן עלה כמילארד שקלים או קרוב מאוד לזה. אם נחשוב שתקציב משרד הביטחון היה השנה 60 מילארד שקל אז העימות הקטנטן הזה נגס לא מעט בתקציב הביטחון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שאלה לי אליכם זקני השבט, האם נוער ישראל לדורותיו תמיד היה קיצוני בדיעותיו רק שכעת יש לו את הכלים להפיץ את זה (רשתות חברתיות וכו') או שמדור לדור כמות הפנאטים חסרי ההשכלה גדלה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום יותר קל לבטא ולהפיץ את הבורות שלך, בגלל זה אנחנו חשופים לדברים האלה יותר מבעבר.

סיבה נוספת - החינוך על הפרצוף ורוב בני הנוער מתנהגים כמו ערסים מגעילים.

רק היום (אתמול) הייתי בקניון לב המפרץ עם חברים וראינו חבורת ילדים עושים שטויות ורעש במתחם של האוכל, זרקו בקבוק זכוכית על הרצפה תוך כדי שאחד מצלם הכל באייפון וכמובן כשהם עזבו לא פינו את המגשים.

לפני כמה שבועות ראיתי שם איזה נער רב עם אחת המנקות, אישה מבוגרת. צורח ומקלל כאילו לא יודע מה.

מה זה הדבר הזה?! זה כבר נהיה אסון לאומי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היום יותר קל לבטא ולהפיץ את הבורות שלך, בגלל זה אנחנו חשופים לדברים האלה יותר מבעבר.

סיבה נוספת - החינוך על הפרצוף ורוב בני הנוער מתנהגים כמו ערסים מגעילים.

רק היום (אתמול) הייתי בקניון לב המפרץ עם חברים וראינו חבורת ילדים עושים שטויות ורעש במתחם של האוכל, זרקו בקבוק זכוכית על הרצפה תוך כדי שאחד מצלם הכל באייפון וכמובן כשהם עזבו לא פינו את המגשים.

לפני כמה שבועות ראיתי שם איזה נער רב עם אחת המנקות, אישה מבוגרת. צורח ומקלל כאילו לא יודע מה.

מה זה הדבר הזה?! זה כבר נהיה אסון לאומי.

אני לא רוצה לגנוב את השרשור אבל אני חייב:

זה גרוע ?! זה שאני בא לקניון ורואה ילדים מסיימים לאכול וזורקים את המגשים על הפאקינג רצפה שכל האוכל מתפזר על הרצפה, זה גרוע !

זה גרוע ?! זה שילד בן 12-15 שעובר לתומו באמצע הרחוב שואל אותי אם יש לי כיוון, זה גרוע !

זה גרוע ?! זה שילדים בני 13 באים לקיוסק ומתחילים לאיים על המוכר שייתן להם סיגריות בחינם אם לא הם יהפכו לו את המקום, זה גרוע !

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
זה גרוע ?! זה שילד בן 12-15 שעובר לתומו באמצע הרחוב שואל אותי אם יש לי כיוון, זה גרוע !

מה הכוונה אם יש לך כיוון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תיארתי לעצמי שזה זה:) מעדיף את זה על ילד שמבקש שתקנה לו אלכוהול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כמעט גורם לי להתגעגע לדור לפניהם, ששר שירים לשלום והדליק נרות בכיכר בזמן שאוטובוסים התפוצצו. כמעט.

אתה רק שוכח שהנוער הזה יצא לשיר בכיכר אחר שהנוער ההוא רצח לו את ראש הממשלה.

מה שמדאיג זה לא הקיצוניות שתמיד היתה אלא הקלות והסלחנות שהשמעת דיעות כאלה מקבלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקשר לאלו שהעלית - צורת התמודדות קלאסית של אדם רפה שכל עם מצב מורכב היא קיצוניות.

+1

כל כך נכון!.

רוב האנשים פשוט פולטים Brian farts בלי לחשוב באמת על ההשלכות.

זה קרוה כל דור, ובכל פעם הדור הקודם אומר שהדור הנוכחי ניהיה נורא.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מהצד השני, יצא לי לפני שבוע לשוחח על ענייני העבודה שלי עם קבוצת בני נוער מתנועת בני-עקיבא. כ 20 ילדים בני 14-16.

מה אני אומר - יצאתי המום. רציניים, איכותיים, מנומסים, מקסימים, חכמים, נבונים. ילדים ברמה מאוד גבוהה.

המסקנה שלי היא שיש כאלה ויש כאלה.

אי אפשר לעשות הכללות על כל בני הנוער.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...