Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא נבדקתי מעולם, אבל אני לא רוצה לחשוב שיש אפילו סיכוי של 1% שהשוטר לא החליף את הפיה מהמכשיר. מה לעשות, אני נגעל. בכל מקרה, אם וכאשר יבקשו ממני להיבדק, האם ע"פ חוק מותר לי לסרב לבדיקת הינשוף ולדרוש בדיקת דם במקום?

.Your average Notepad

פורסם
עוד לא נבדקתי מעולם, אבל אני לא רוצה לחשוב שיש אפילו סיכוי של 1% שהשוטר לא החליף את הפיה מהמכשיר. מה לעשות, אני נגעל. בכל מקרה, אם וכאשר יבקשו ממני להיבדק, האם ע"פ חוק מותר לי לסרב לבדיקת הינשוף ולדרוש בדיקת דם במקום?

לא

סירוב לבצע בדיקת ינשוף היא כמו הודאה בכך שאתה שיכור

את הפיה מתקינים מולך בזמן בשניה שאתה נבדק במכשיר

כל פיה עם חד פעמית

פורסם
מהפעמיים שיצא לי להיבדק, השוטר פתח את הפיה לידי והרכיב.

ככה שאין לך מה יותר מדי לחשוש, אני אפילו בטוח שאם תבקש יפה יפתחו אחת חדשה לידך.

וההוראה היא שגם אם הוציא פיה חדשה מול הנהג מהצלופן והנהג אומר ש"לא ראה/לא בטוח...." לא להתווכח איתו ולזרוק אותה ולפתוח עוד אחת מולו (ומול עוד עד,רצוי שוטר) עשיתי לא פעם.בשביל כמה סנטים לא עושים ענין.

אז חפש טריק אחר, אשמח לשמוע יותר מקורי.

וכמו שנאמר - סירוב נחשב לנהיגה בשכרות. אין לנהג חופש להחליט על שיטת הבדיקה.

פורסם

מתעלק, מה עושים במידה ולאחר הבדיקה הינשוף מראה שאני שתוי. ואני מתעקש שלא שתיתי, האם אני יכול לדרוש בדיקת דם?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

^

מצטרף לשאלה.

מה שכן, שמעתי סיפור על בחור שבדיקת הינשוף הראתה שהוא שיכור והוא התעקש ואמר שהינשוף לא היה מכוייל. באותו הרגע הוא נסע לבית החולים, כנראה במונית, ועשה בדיקת דם מיידית כדי לנסות ולהוכיח את חפותו. כרגע זה נמצא בבית משפט.

ד"א הסיפור עבר מפה לאוזן וכו', יכול להיות שזה קצת לא מדוייק סטייל "טלפון שבור"..

.Your average Notepad

פורסם

על פי חוק סירוב לבדיקת ינשוף כמוהו כהודאה בנהיגה בשכרות, אם זאת, במידה וביצעת בדיקת ינשוף ויצא כי אתה שיכור, יש לך הזכות לדרוש לביצוע בדיקת דם, והשוטר מחויב לעשות כן.

חבר שנסעתי איתו, נעצר לבדיקת ינשוף, הבחור שתה בקבוק בירה של שליש כ-4-5 שעות לפני הבדיקה.

הבחור חולה אסטמה ובעל בעיות בריאות נוספות, בבדיקה של הינשוף הנ"ל יצא שיכור, דרש בדיקת דם, נלקח לבית חולים לצורך הבדיקה, ושם יצא שרמת האלכוהול היא כמותר על פי החוק והוא שוחרר, ונלקח בחזרה לרכבו במקום בו הוא נעצר לבדיקה.

פורסם

עזבו אותכם משמועות ומסיפורים...

אפשר לבקש, לא לסרב. לא להפוך את זה לתנאי לקיומה של הבדיקה.

מנסיוני, ישנם שוטרים רבים שיסכימו לחלופה אם יש לכך סיבה טובה.

החלפת הפיה הינה עניין מאוד מהותי בהליך הבדיקה!

לפעמים עדיף לנו שלא תוחלף פיה..

פורסם

כדי שתהיה סיבה לערער... ברגע שלא הוחלפה פיה ואתה נניח עם אלכהל בדם, ניתן לערער על זה שלא הוחלפה פיה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
למה זה עדיף לנו שלא יוחלף?:?

כי אז העורך דין "מפיל" את התיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מתעלק, מה עושים במידה ולאחר הבדיקה הינשוף מראה שאני שתוי. ואני מתעקש שלא שתיתי, האם אני יכול לדרוש בדיקת דם?

לדרוש אתה תמיד יכול אבל המשטרה לא עושה יותר בדיקות דם אלא רק במקרה של תאונת דרכים שפינו אותך לבית חולים

במידה והמכשיר מאותת שאתה שתוי אז אתה יכול להתעקש כמה שאתה רוצה שלא שתית כלום , כי ההוכחות מראות אחרת

פורסם
^

מצטרף לשאלה.

מה שכן, שמעתי סיפור על בחור שבדיקת הינשוף הראתה שהוא שיכור והוא התעקש ואמר שהינשוף לא היה מכוייל. באותו הרגע הוא נסע לבית החולים, כנראה במונית, ועשה בדיקת דם מיידית כדי לנסות ולהוכיח את חפותו. כרגע זה נמצא בבית משפט.

ד"א הסיפור עבר מפה לאוזן וכו', יכול להיות שזה קצת לא מדוייק סטייל "טלפון שבור"..

בית חולים לא עושה בדיקות דם ע"פ בקשה של אדם

פורסם

כמה דברים -

1. כמו שהעו"ד אמר - אתה יכול לבקש ולא לדרוש. סיכוי נמוך שבקשתך תענה בחיוב מכיוון שהינשוף נמצא כקביל ומדוייק על ידי בית המשפט והפרוצדורה של לקיחת בדיקת דם היא מאוד ארוכה לשוטרים ואסביר:

ששוטר רוצה לקחת אותך לבדיקת דם עליו להסיע אותך לבית החולים הקרוב. שם לפתוח תיק במיון ולהמתין לרופא/אחות שיתפנו - מה שלעצמו יכול לקחת לא מעט זמן. בנוסף את המבחנה שבה בודקים את רמת האלכוהול בדם - אין בבית החולים - היא מסופקת על ידי בוחן תנועה איזורי - שגם הוא צריך להגיע לבית החולים ולספק את המבחנה, גם זה טרטור וכרוך באובדן זמן. יוצא שהשוטר יכול לבלות איתך בקלות 3-4 שעות על בדיקת שיכרות במקום 15 דק' בינשוף.

2. הפייה - הפייה היא חד פעמית - היא מוחלפת כל פעם וגם בין נשיפה אחת שלך לשנייה. לשוטר יש קרטון עם פיות באוטו - אם הוא לא החליף פייה בפניך - תוכל לומר לו שאתה חושש ולבקש ממנו להחליף פייה, לזה הם יסכימו בקלות.

• תוכן חדש...