Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה עם השאר , אבל אני קוקסינל . הפנים שלי התרגלו למאך 3 ושות' הרכרוכיים שמתכווננים לפי תווי הפנים.

אבל סחתיין עלייך גבר !

Gn'f'R

פורסם
האם מישהו מכם הגברים מתגלח בכזה דבר?

הדבר הזה הוא הסיבה לזה שלצ'אק נוריס יש עדיין זקן :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הדבר הזה הוא הסיבה לזה שלצ'אק נוריס יש עדיין זקן :-P

מעולה :)

האמת שאבא שלי מתגלח בדבר עתיק שכזה, נראה בדיוק אותו הדבר בכל אופן. אפילו קצף הגילוח של אבא שלי ישן נושן:

שמו נקרא Barbasol אפשר להשיג את הקצף הלבן והמבושם הזה לא בהרבה מקומות, כי הוא נכחד כמעט מהעולם ולאבא שלי

יש סטוק. ראיתי לא מזמן סרט של שנות ה-50, איזו קומדיה הוליוודית, ופרנק סינטרה טען שהוא משתמש בו.

נ.ב - אבא שלי בן 73 אוטוטו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הכי טוב משחת גילוח עץ הזית עם מברשת, נסו ולא תצטערו

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

זה:

http://www.medicine-tlalim.co.il/item.asp?codeproduct=464&wood=427

אבל עזוב אותך, גבר אמיתי מתגלח עם אבן חדה וחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זהו "סכין הגילוח הבטיחותי" המקורי

את סכיני Wilkinson Sword הכרתי בילדותי כאשר שימשו בבית למטרות שכיום מבצע "סכין יפני" - אבא שלי מתגלח במכונה חשמלית עוד משנות ה-50.

השתמשתי בסכין מסוג זה (עם מתקן מתוצרת סינית!!) בטירונות שלי, אחרי כן כבר הופיעו מכונות גילוח ניידות (פעלו על סוללות) וכן הסכינים הכפולים, והמתקן הסיני שעלה איזה לירה ישראלית אחת נשאר לי למזכרת. ציינתי כי מדובר במתקן סיני שכן בשנות ה-70 סין היתה סגורה לחלוטין למערב ומוצר שיובא משם היה נדיר ביותר.

אני לא ממליץ לאף אחד להתגלח במתקן כזה - הוא פוצע מאוד וכן הסכינים עצמן עלולות לגרום פציעה בעת התקנתן או הוצאתן מההתקן או למישהו שנובר בפח האשפה אליו הושלכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתגלח אך ורק עם זה .סכינים קניתי בטיול ברומניה וגם את ה"מכשיר" עצמו.כל ה"גילט שמילט" לא מספיק חדים עבורי.אם היה לי כוח הייתי מעלה תמונה .מה שיש לי דיי דומה למה שצילמת רק ששלי עטוף פלסטיק ובצבע שחור.דרך אגב,אם הסכינים נגמרים לך יש המון מהם באייבי ואכן צודקים חבריי ,הכי טובים זה ווילקינסון.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

גם טוב שהם זולים ביותר ןככה כל גילוח שניים אפשר לפתוח חדש ולהשתמש בסכין חד מאד.

אגב ספריאל, לא התרשמתי משימוש קל בזה שהוא פוצע במיוחד. מנסיוני הכי פוצע סכין קהה ש״סוחב״ ומקפץ על העור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אגב ספריאל, לא התרשמתי משימוש קל בזה שהוא פוצע במיוחד. מנסיוני הכי פוצע סכין קהה ש״סוחב״ ומקפץ על העור.

זה כנראה קשור לאיכות הסכינים, מאפייני העור ותנאי הגילוח - אני מדבר על שימוש במשחת גילוח ממ של "שמן" (לתדהמתי - עדיין משווקת), עם מים קרים של תגלחות טירונים בבה"ד 3 ליד שכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משחת גילוח זה טוב אם יש לך את הזמן והמיומנות אבל אם הייתי מתגלח עם סכין כזה הייתי מזמן מת מחוסר דם. אפילו עם הפיוז,0'ן אני מצליח להחתך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...