Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוואנה בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חשיבה רבה החלטתי לנסות סוואנה בנזין.

מקור הרכב הזה הוא הכוח הרב לאומי בסיני.

האם יש למישהו מושג איך ניתן להגיע למכרזים שלהם?

פורסם

עדיף קח דיזל - מנוע חזק מאוד והרבה יותר חסוני מבנזין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע אם הייתי קונה רכב מהצבא או משהו שקשור למשרד הבטחון, או לפחות מהצבא לא.

שלא תדע איזה יחס הרכבים מקבלים, התעללות יום יומיות. :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק אם הוא ממש זול (אלפים שאפשר לספור על אצבעות של יד אחת)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עדיף קח דיזל - מנוע חזק מאוד והרבה יותר חסוני מבנזין.

טוב נו זו לא באמת חוכמה להגיד שהדיזל הרבה יותר חסכוני מהבנזין במקרה של הסוואנה. נראה לי רק מרכבה סימן 3 ו-4 צמאות יותר מסוואנה בנזין (שלא לדבר על הסוואנות 4X4...:-()

פורסם

אם לא קנית מניות בחברת דלק כולשהיא הייתי ממליץ לך להימנע מזה!

הבנזין חתיכת זללן דלק שלא ראיתי גדול ממנו מלבד אולי נגמ״ש או טנק!

אם אתה קונה, תתכונן לצריכת דלק לא שפויה בעליל.

פורסם
טוב נו זו לא באמת חוכמה להגיד שהדיזל הרבה יותר חסכוני מהבנזין במקרה של הסוואנה. נראה לי רק מרכבה סימן 3 ו-4 צמאות יותר מסוואנה בנזין (שלא לדבר על הסוואנות 4X4...:-()

אתה צודק, להשוות צריכת דלק של מרכבה עם סוואנה זה באמת חוכמה.

הבדל בין 1 ל7 ולבין 1 ל3 מאוד רלוונטי עבור רובינו. מי שקונה רכב ממרכז כזה בזול, זה רלוונטי עבורו לא פחות.

אני לא יודע אם הייתי קונה רכב מהצבא או משהו שקשור למשרד הבטחון, או לפחות מהצבא לא.

שלא תדע איזה יחס הרכבים מקבלים, התעללות יום יומיות. :twisted:

דווקא רכבים מכוח הרב לאומי ממש במצב מעולה. לא חסרים יוקונים דיזל שבאו משם וכולם מעולים. היה לי גם אחד כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רבים יחלקו עליי אבל אני כבר ברכב שני שמוסב לגז ומאוד מרוצה, כך שגם הסוואנה תהפוך לגז.

צריכת הדלק היא כ-1:6 בגז כנראה תהיה 1:5.

הרכב מוכר לצורכי מס' באופן מלא.

ישנו מגרש רכב המוכר רכבים אלו אך לא מוכן להודות שזה רכב צבאי ודורש 85000 ש"ח עבור סוואנה 2007, לדעתי זה מחיר מוגזם גם לאוטו פרטי עם 20000 ק"מ.

אף רכב לא נמכר במשך שנה אבל הוא לא מבין למה

אם כך משהב"ט בצריפין, תודה

פורסם
אתה צודק, להשוות צריכת דלק של מרכבה עם סוואנה זה באמת חוכמה.

הבדל בין 1 ל7 ולבין 1 ל3 מאוד רלוונטי עבור רובינו. מי שקונה רכב ממרכז כזה בזול, זה רלוונטי עבורו לא פחות.

.

אני חושב שפיספסת שם את הציניות... הכוונה שלי הייתה שצריכת הדלק בסוואנה בנזין גבוהה מאוד, לא הייתה מטרה לפגוע או ללעוג, להיפך- אני מסכים איתך לחלוטין שאם כבר סוואנה אז עדיף את הדיזל בגלל צריכת הדלק.

מקווה שעכשיו ברור.

פורסם

all, להסב רכב אמריקאי לגז? אני מכיר מישהו שהיה לו יוקון וניסו להסב אותו לגז - היו לו הרבה מאוד בעיות והוא ויתר על המערכת הזאת.

ZX2.0, את הציניות הבנתי, חשבתי שאתה מתכוון שאין הבדל בצריכה בין בנזין לדיזל ועכשיו הבנתי את הכוונה שלך.

בכלל לדעתי דיזל עדיף בכל פרמטר, מנוע דטרוייט V8 מאוד מוצלח - יש לו המון מומנט ובדגמים 2500 הוא לא מסורס (סוואנה היא - 2500, הכוונה לא נפח מנוע אלא משקל שהיא לוקחת זה בערך 3/4 טון), יש לו כ75קג"מ לאומת בנזין עם כ60 קג"מ.

פורסם

אצלנו ביחידה היתה סוואנה בנזין. זה היה באיזור מודל 1997 לדעתי, אולי 1998 והיא הגיעה עם 2 מושבים בלבד (כל היתר הותקנו בארץ).

כאשר הרכב היה מקורי, זה היה תענוג. לגיר היו 4 הילוכים ארוכים מאוד, אבל למנוע היה כח להזיז את הרכב מצויין (מנוע 5.7 ל').

הרכב היה שקט מאוד - במיוחד לאור העובדה שהיינו רגילים לסוואנה טורבו דיזל שהיתה טרקטור רציני.

כשבאתי לעשות מילואים אי שם באיזור 2002~, גילית שלרכב החליפו\שיפצו גיר. לדעתי החליפו - כי הגיר היה קצר מאוד והרכב היה רחוק מלסחוב, להאיץ ולהיות שקט כמו שהיה פעם.

צריכת הדלק מחוץ לעיר בנסיעה רגועה היתה באיזור 6 ק"מ לליטר לדגם הבנזין עם הגיר המקורי.

בסה"כ זה רכב נחמד, אבל מה הצרכים שלך מהרכב ?

הסעות ? אינסטלטור ? קבלן ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מתקין מערכות פיקוד ובקרה במחצבות כרגע אני משתמש בפיקסו בנזין שהוסב לגז, מאוד מרוצה משניהם.

העסק שלי וכל הצעיוד נמצא בבית וככל הנראה אני מתחיל לבנות בעוד מס' חדשים.

הבלגן שיהיה יצטרף לבלגן שכבר יש אז לפחות את הציוד של העבודה יהיה לי כולו באוטו דבר שהפיקסו לא יכול לאפשר לי.

לגבי הטורבודיזל קצט הפחידו אותי עם עליויות אחזקה (8 אינג'קטורים 14000 ש"ח, טיפול רגיל 2000 ש"ח).

יכול להיות שהפחידו אותי סתם.

תודה על ההתיחסות הרצינית והציניות הייתה במקומה - סוואנה בנזין אוהבת לשתות.

פורסם

כשקופצים מסגמנט של "פרייבט מגודל" ל"משאית קטנה" המחירים של הטיפולים והחלקים הם עולם אחר.

נגרר + וו-גרירה יכולים לעזור במקרה שלך ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...