Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי לי בVW קאדי שנת 1986, מתוך כוונה לסדר אותה, להשמיש אותה ולהשתמש בפוטנציאל הארגז והוו גרירה של הרכב :)

הרכב במצב טוב, מניע, לא נסע מספר שנים מה שאומר שאצטרך להביאו למצב שיעבור מעבדה מוסמכת, בכנף הימנית/קדמית יש כמה נקודות חלודה שידרשו טיפול או החלפת כנף (זהה לגולף MKI? מישהו יודע?), הארגז יוסר כמובן.

פנים הרכב במצב טוב, אין חלודה בקורות צירי הדלתות, הכל קיים, אם כי מעט מפורק (רוב חלקי הדש מפורקים מהקונקטורים ומונחים על המושבים, אך כולם קיימים ולדברי הבעלים גם תקינים + חלקים ספייר...).

מתחת לרכב ישנה חלודה שטחית ומספר נקודות רקבון שידרשו תלאים, לא משהו מורכב.

התוכנית שלי היא להתחיל בכל מה שקשור לבטיחות, החלפת כל הגומיות ברכב, מתלים, בולמים, בלמים, צינורות והיגוי וכן רענון למנוע ולגיר. הקוסמטיקה תגיע בשלב מאוחר יותר... (כגון החלפה לגריל עם פנס כפול... ג'אטנים מעניינים יותר וכו'... :wink:).

לפי מה שהתחלתי לקרוא, מכלולים רבים של הרכב זהים לחלוטין עם אלו של הגולף MKI ואחרים דומים עד מאוד...

אם ישנם חברי פורום עם גולף MKI או בעלי קאדי נוספים, אשמח מאוד לקצת פרטים והכוונה, מקורות חלקים בארץ, בחו"ל, אתרים וכל מה שיכול לסייע בתהליך....

תודה!

ליאור.

attachment.php?attachmentid=317466&stc=1&d=1354821069

attachment.php?attachmentid=317467&stc=1&d=1354821069

IMG_2971.JPG

IMG_2972.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, זה רשמי , אתה חי את החלום שלי.....

תתחדש, מעניין לרות מה יצא בסוף...

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה? מנמיכים רק מקדימה:lol:

אני בכלל בדיעה שזה צריך להיות RAT :twisted:

יש בפורום שיפוץ של קאדי כזאת, אין לי כח לחפש את הת'רד אבל התוצרה הסופית מדהימה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היי ליאור מברוקקק על הקאדי וואלה אתה דוהר כמו סוס אינדיאני כל הכבוד לך !!! פשוט תותח !!

יש שני פרופסורים של קאדי ואתה כנראה גם מכיר אותם (שלחתי לך בפרטי מי הם) דבר איתם, מצרף לך את הקישור של השיפוץ של אחד מהם אגב הקאדי שלו זכתה מקום ראשון במועדן ה Vag's של ישראל

בהצלחה בשיפוץץץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=346087

לפני

P211008_1333.jpg

אחרי

539367_427208283991883_662472139_n.jpg

דייב

פורסם
תתחדש, יהיה מעניין לראות איך הקאדי יראה אחרי טיפול שלך... 8)

קדי לא מונמך ? :shock: תמיד אפשר להעלות את האופנוע לארגז... 8)

DAMN ליאור, איך אתה יכול לסרב לזה?!

פורסם

תתחדש מקווה בשבילך שתנמיך אותה ותשים לה איזה bbs ״16״ אינ׳ץ

רחב.

ולא לשכוח לפנק אותנו בהמון תמונות מהשיפוץ.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

בשלב זה... אני מנמיך ציפיות... ולא את האוטו... :lol:

אני מחפש פונקציונליות... ואותה קשה להשיג עם הנמכה... (Been there, Done that).. מה שכן, ג'אנטים מעניינים ורחבים, ספריי צבע שחור מט יעשה לאוטו רק טוב... עם איזה של BOT בלבן על הדלתות... :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הקאדי שהוצג ב 79' הגיע לארץ בין השנים 84' ל 86', כניסיון להתחרות בהצלחתו של הטנדר סובארו.

באותה תקופה טנדרים קלים היו מוכרים במס, ועל מנת להסיע משפחות הותקנו בארגז ספסלים מתקפלים.

הקאדי התבסס על מיכלולי הגולף MK1, מנוע 1.6 75 כ"ס ותיבה ידנית 4 מהירויות.

שאר המיכלולים זהים לחלוטין לאלו של הגולף, למעט הסרן האחורי שהתבסס על קורת רוחב וזוג קפיצי עלים.

הקאדי הגיע לארץ ממפעלי פולקסווגן ביוגוסלביה, ולמרות מחיר גבוה בהרבה מהסובארו נמכר היטב, לפחות בשנתו הראשונה.

בשנת 86' נוצר פער מחיר גדול מידי בינו לבין הסובארו טנדר, מה שגרם להפסקת היבוא.

כמכונית, הקאדי היה נעים לנהיגה ובעל ביצועים טובים בהרבה מהסובארו, תנוחת הנהיגה היתה מצויינת וכושר ההעמסה היה גבוה בהרבה.

בהצלחה בשיפוץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...