Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ז, באמצעות פרוקסי וחבר, אני יכול להביא את הנקסוס טאב 10" במחיר המגוחך של גוגל סטור, השאלה, למה אני צריך לצפות במכס, ברור לי שיהיה תשלום מלא מכיוון שמדובר על מעל 400$, השאלה אם המכס מתייחס לטאבלט כמחשב ואז המכס כמעט ולא קיים אלא רק מע"מ, או שמא אני אשלם לפי פריט סעל ערך שונה?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

רק מע"מ, וגם זה לא סביר שיבקשו ממך.

 

אותי עצרו במכס עם נקסוס 7 חדש ועם אייפד שהבאתי מהארץ (אבל נראה כמו חדש), אמרתי להם שהנקסוס עולה 200$ (מה שנכון), ושהאייפד מהארץ (וגם זה נכון) והאמינו לי.

 

עריכה: אתה מתכנן לשלוח באמצעות הדואר? אם כן, אז במידה ויתפס תשלם מע"מ בלבד למיטב ידיעתי.

פורסם

ראשית תוודא שה-Nexus10 בכלל במלאי.

אני בספק אם מישהו יצליח לשים את ידו על הטאבלט הזה לפני קריסמס.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

×
×
  • תוכן חדש...