Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קצת פחות משבוע הם כבר התחילו להרעיש ולנגב לא חלק כמו בהתחלה

קניתי מאוטודיפו אני עדיין לא הלכתי להחליף אמרתי לעצמי ניתן להם צאנס עוד כמה ימים

האם זה נורמאלי ?

בהתחלה הם ניגבו מעולה ופתאום אחרי כמה ימים מתחילים לזייף, ללכת להחליף? או לתת להם עוד כמה ימים?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך תחליף ולהבא אל תקנה שוב באוטו דיפו.

לפני שבוע ניגשתי גם לקנות מגבים אצלהם בהמלצה של מישהו שיש מבצע על ווישרים,

כשהגעתי גיליתי מחירים הזוייים ברמה מטורפת.

ווישר בוש אחד 105 שקל:shock::shock::shock:

מה שיותר הפליא אותי שווישר של אמריקן איגל אחד עולה 130 שקל אחד.:shock::shock::shock::shock:

לבסוף קניתי זוג ווישרים מסיליקון של חברה כלשהיא ב-80 שקל לזוג,מרביצים אחלה עבודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כשאני מפנק את האוטו אני קונה זוג מגבי 18+24 VISION ב30 שח - כמה חודשים הם מנגבים אחלה וכשהם מתחילים לזייף מגיע שוב הקיץ... ואז אני מחכה לחורף כדי להחליף (בעיקר מעצלות)

פורסם
לך תחליף ולהבא אל תקנה שוב באוטו דיפו.

לפני שבוע ניגשתי גם לקנות מגבים אצלהם בהמלצה של מישהו שיש מבצע על ווישרים,

כשהגעתי גיליתי מחירים הזוייים ברמה מטורפת.

ווישר בוש אחד 105 שקל:shock::shock::shock:

מה שיותר הפליא אותי שווישר של אמריקן איגל אחד עולה 130 שקל אחד.:shock::shock::shock::shock:

לבסוף קניתי זוג ווישרים מסיליקון של חברה כלשהיא ב-80 שקל לזוג,מרביצים אחלה עבודה.

זהו שזה היה זוג ב 115 ובמוסכים הם נמכרים ב 120-130 רציתי להשקיע כי מגבים זה באמת חשוב לא ידעתי שאני אקבל כזה זבלה של מוצר

איך הגומי שלהם היה?

היה בסדר כמה ימים כמו שכתבתי

כנראה ששבוא הבא אגע להחליף אותם

תודה לעוזרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ לך לקנות מגבים באיביי. אני קניתי מגבי סיליקון מהסוג החדש לרכב שלי ב20 דולר והם עובדים מצויין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קניתי מגבים קדמיים בחורף שעבר ממוסך מורשה צ'מפיון (היה "מבצע" 99 ש"ח לא כולל מע"מ). המגבים לא מנגבים טוב, המגב של הנהג קופץ על השמשה ולא מנגב בכלל אלא רק בחזרה לתחתית החלון, שלא נדבר על רעש החריקות שלהם שהתחיל תוך שבועיים מיום ההרכבה. המגב האחורי לא הוחלף והוא מקורי, לא מנגב בכלל אלא מורח את המים על השמשה בתוספת רעשי חריקות. הכי מעניין: המגבים המקוריים שהגיעו עם הרכב החזיקו 3 שנים, החלפתי רק כי הם התחילו להיקרע, אבל לא הרעישו!

עוד הם שולחים לי היום בדואר "בוא לטיפול חורף חינם, הנחה 30% על מגבים". גם מגבים סיניים ב- 20 ש"ח מהתחנת דלק מנגבים יותר טוב. בתור התחלה אני אחליף את המגב של הנהג עם המגב של הנוסע, מזל שזו אותה מידה.

פורסם
קניתי מגבים קדמיים בחורף שעבר ממוסך מורשה צ'מפיון (היה "מבצע" 99 ש"ח לא כולל מע"מ). המגבים לא מנגבים טוב, המגב של הנהג קופץ על השמשה ולא מנגב בכלל אלא רק בחזרה לתחתית החלון, שלא נדבר על רעש החריקות שלהם שהתחיל תוך שבועיים מיום ההרכבה. המגב האחורי לא הוחלף והוא מקורי, לא מנגב בכלל אלא מורח את המים על השמשה בתוספת רעשי חריקות. הכי מעניין: המגבים המקוריים שהגיעו עם הרכב החזיקו שנתיים וחצי, החלפתי רק כי הם התחילו להיקרע, אבל לא הרעישו!

עוד הם שולחים לי היום בדואר "בוא לטיפול חורף חינם, הנחה 30% על מגבים". גם מגבים סיניים ב- 20 ש"ח מהתחנת דלק מנגבים יותר טוב. בתור התחלה אני אחליף את המגב של הנהג עם המגב של הנוסע, מזל שזו אותה מידה.

הסימפטומים שתיארת זה כמו אצלי גם קפיצות על החלון :|

ממליץ לך לקנות מגבים באיביי. אני קניתי מגבי סיליקון מהסוג החדש לרכב שלי ב20 דולר והם עובדים מצויין.

היה לי תו הזהב מהעבודה אז סתם התפתתי כמו טיפש(כאילו שזה לא כסף) לא נורא לומדים מטעויות את כל הרכישות שלי אני מבצע מאיביי בדרך כלל

פורסם

גם אני נפלתי עם מגבים של בוש, מרעישים הצורה מעצבנת מאוד.

החלפתי למגבים סינים ב20 שקל ולא שמעתי שהמגבים עובדים בכלל, פשוט תענוג.

מה לעשות, כנראה שמגבים זה לא המומחיות של בוש.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא יודע מה איתך אני לא מתכוון לוותר על 115 שקל

אני אחליף אותם 7 פעמים מצידי

פורסם

קניתי זוג מגבים סילוקניים מהסוג החדש של HR ב60 שקלים לזוג.

לאחר מכן הזמנתי מאיביי מגב אחורי גם מהחדשים ב3 פאונד כולל משלוח מלונדון.

עושים עבודה מעולה, שקטים ומנגבים מצויין. בפעם הבאה אני יזמין גם את הקידמיים מחו"ל כדי לחסוך עוד 20 שקל.

אין טעם לבזבז הרבה כסף על מגבים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מורח את השמשות ברכב ב- RainX (חומר דוחה מים).

5 דקות עבודה לכל החלונות וגם מראות הצד מקבלות טיפול.

חוזר על התהליך פעם או פעמיים נוספות בעונת החורף.

משתמש במגבי Vision שעולים 25-30 ש"ח והתוצאות נהדרות.

פורסם

כמו שאני אומר תמיד - במגבים אין מה להשקיע. לשלם על בוש זה לשלם על מותג, מגבים סיניים עושים את אותה העבודה בדיוק, בעלי אותו אורך חיים ועולים רבע עד חצי מחיר.

ה VISION הנוכחיים מותקנים כבר 13 חודשים ועדיין מנגבים כמו שצריך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגבים הם תרכובת גומי, הם מתייבשים גם כשהם על המדף בחנות.

רצוי לרכוש מספק שאצלו יש תחלופה רבה (הפרסי ביצחק שדה).

רענן

פורסם

טוב שלא הגזמת, היו דיונים על זה, המגבים שלהם מעולים.

יכול להיות שהמגבים היו יבשים, בעצם בטוח.

אני רכשתי לפני כמה שבועות מגבי בוש ב70 שקל מהום סנטר,

הגומי שלו אפרפר(אמרתי בטוח יבש ועדיין חושב) אבל בינתיים הם לא מרעישים ומנגבים יפה.

אני בחיים לא אשלם 100 שקל על מגבים איכותיים ככל שיהיו,

אבל כשאתה מסתכל שמוכרים מגבים סיניים ב50-60 שקל לעומת 70-80 של מותג גרמני\בלגי,

עדיף את האיכותי לטעמי.

אגב, כל מגב צריך להרעיש קצת, לא? הרי אתה מפעיל מנוע מגבים.

ורענן, אם אתה אומר שגם שהמגב סגור באריזה ולא בשימוש הוא מתבייש עם הזמן,

אז מה הסיכויים באמת לרכוש מגב חדיש?אז עדיף שהוא "יבש" באריזה ולא באוטו מול השמש כל הזמן.

• תוכן חדש...