Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אז בהמשך לשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=446445

מכה חדשה פקדה אותנו - לילה סוער עבר על כוחותינו ובוקר מזוויע עוד יותר.

23:30 בלילה - רעשים חשודים בסלון, חשבנו אולי מכיוון החלון אך לא היינו בטוחים.

3:00 בבוקר - היא מעירה אותי משינה בבהלה, בטענה להקשיב כי יש רעשים בחדר שינה - ישנתי ולא שמעתי דבר.

7:00 בבוקר - היא מצאה חתיכה חומה-שחורה בצורת גרגיר אורז על המגבת שלה המונחת כמטר מעל שידה במקלחת.

אמרתי לה שזה חתיכת בלוט ושזה שום דבר. עד הרגע שהיא התעקשה שאבדוק ברשת כיצד נראה חרא של עכבר.

אז בדקתי, וזה נראה בדיוק כך! :oops:

מעולם לא נתקלנו בבעיית עכברים בבית שלה. הבחורה חופרת לי כל היום לעשות משהו בנדון כי היא מבועתת ובכתה לי כל הבוקר

ואיימה בחרם (לא מדברת איתי + שלילת זכויות סקס) אם אני לא ישן אצלה כל ערב עד שתופסים את העכבר/ים.

אני פונה אליכם ע"מ לסייע בדרך הכי חסכונית בזמן, בממון ובכאב ראש - כיצד תופסים את הממזר ומה צריך לעשות?

האם המלכודות שמוכרים בחוץ שוות משהו? האם להזמין ישר בעל מקצוע?

תודה למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1 - מלכודת עכברים (לא משנה מאיזה סוג: ידידותית לעכבר או קטלנית, הבחירה בידך).

1 - כפית חמאת בוטנים (הידועה בשמה "ההרואין של העכברים").

להניח בפינה שקטה בבית ובבוקר לאסוף את העכבר (או שאריות העכבר).

עובד כמו קסם.

לא נקניק, לא גבינה, לא לחם, רק הרואין עכברים (חמאת בוטנים).

תודה לי מחר.

אללה הוא עכבר!!!

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

בדקת איך נראית צואה של לטאה? היא די דומה.

לגבי תפיסת עכברים, אני נגד מלכודות אכזריות, אפשר להשיג יופי של תוצאות ע"י שימוש במלכודת כלוב עם חמאת בוטנים/גבינה טריה או אפילו חתיכת נקניק. שים לב לתפוס את המכסה בצורה עדינה מאוד, אחרת העכבר עלול לכרסם את הפתיון בהנאה בלי שהמלכודת תיסגר עליו.

לאחר שנלכד לוקחים אותו למקום מגוריו של מישהו לא חביב עליך (הרס"ר במקרה שלי, לפני מעל עשור) ומשחררים אותו שם.

השלב הבא הוא איטום מקומות שהעכבר עשוי להתנחל בהם כדי למנוע הגעה של חדשים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא מבין את פותח השירשור כלל וכלל. עוד מהימים שהיינו ילדים ידענו מה עושים כאשר יש עכבר בבית.

אין הרי יותר פשוט מזה.

[http://www.youtube.com/watch?v=tiDb4gO0-0k]

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מלכודת ידידותית ולא מהסוג של הדבק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אקנה את המלכודת היעילה והזולה ביותר.

לא ממש אכפת לי אם הוא יידבק/יימעך/ישבור ציפורן, אני לא מתכנן לקחת אותו לסרט או משהו בסגנון :wink:

כמובן שלא ארצה לפגוע בו או לגרום לו סבל או עינוי במתכוון, אבל קצת פרופורציות - העכבר/ עכברוש/ חולדה הן מפגעים

סביבתיים חמורים ביותר, לרובם יש מחלות (כלבת) והם מתרבים כמו חיידקים, אז יסלח לי מר מיקי מאוס באמת.

פורסם

מלכודת כלוב כמו שהמליצו פה תעשה את העבודה, אין צורך להמית את החולדה או העכבר, לתפוס ולשחרר בשדה או שטח פתוח.

היו לי כמה בשנים האחרונות בדירה של קומה 3 , ואף אחת לא חזרה, וגם לא היה לי לב להמית אותן.

בסה"כ הם נכנסים לבתים לחפש אוכל

יש גם חתולים וכלבים עם כלבת, זה אומר שיוצאים למסע הרג רק כי הוא נכנס לך לבית?

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

עכבר הוא ייצור חי גם אם אינו רצוי אצלך. אין סיבה להשתמש במלכודת שתדביק את רגליו כדי שיכרסם אותם בניסיון להשתחרר.

הרחק אותו ואל תענה אותו גם אם תשלם עוד כמה שקלים. אין צורך ליצור סבל לייצור חי ועוד באופן אישי.

נתת לעכבר תיאור די מגעיל ואני תוהה מי מגעיל יותר: עכבר, או מי שמענה חיה שלא לצורך.

הרחק אותו. הרחק את חברתו מאותו המוצא וזהו.

פורסם
מלכודת ידידותית ולא מהסוג של הדבק.

ל'

אני אקנה את המלכודת היעילה והזולה ביותר.

לא ממש אכפת לי אם הוא יידבק/יימעך/ישבור ציפורן, אני לא מתכנן לקחת אותו לסרט או משהו בסגנון :wink:

כמובן שלא ארצה לפגוע בו או לגרום לו סבל או עינוי במתכוון, אבל קצת פרופורציות - העכבר/ עכברוש/ חולדה הן מפגעים

סביבתיים חמורים ביותר, לרובם יש מחלות (כלבת) והם מתרבים כמו חיידקים, אז יסלח לי מר מיקי מאוס באמת.

עכבר הוא ייצור חי גם אם אינו רצוי אצלך. אין סיבה להשתמש במלכודת שתדביק את רגליו כדי שיכרסם אותם בניסיון להשתחרר.

הרחק אותו ואל תענה אותו גם אם תשלם עוד כמה שקלים. אין צורך ליצור סבל לייצור חי ועוד באופן אישי.

נתת לעכבר תיאור די מגעיל ואני תוהה מי מגעיל יותר: עכבר, או מי שמענה חיה שלא לצורך.

הרחק אותו. הרחק את חברתו מאותו המוצא וזהו.

תהיה בן אדם ואל תהרוג אותו!

בטח ובטח שלא מוות בסבל כמו מלכודת דבק.

קנה מלכודת רגילה ושחרר אותו כמה מאות מטרים מהבית.

אם כואב לך על תוספת המחיר של מלכודת ידידותית אל מול מלכודת דבק, אני מוכן להשלים את ההפרש.

רק אל תהיה קקה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני חושב שאתם מתעלמים מהנקודה המרכזית.

היא דרשה ממנו לישון אצלה כל יום, והזכירה סקס באותה נשימה.

ברור שכל זה, מזימה של מר פותח"ש.

המניפולציה עבדה. רד והצלף.

זתומרת עלה והצלח, סליחה.

כבוד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין בעיה - לא אהרוג את העכבר.

התקשרתי ל-ACE, טענו שאין להם מלכודות לעכברים יותר, לא מוכרים.

אין לי גם בעיה לקנות מלכודת הומנית לעכבר כדי שלא יידבק חלילה או יימעך ולאחר מכן לשחרר אותו באיזה שדה לחופשי.

אני צריך לדעת רק היכן קונים אותה?

Tal89 - נראה לי שאתה פספסת פה נקודה מרכזית. היא טענה שכל עוד העכבר חי ובועט ומסתובב ברחבי הבית, שלוח הטרור

הקטן, No more sex בשבילי כל עוד הוא מסתובב חופשי ומאושר, כלומר - הוא מאושר = אני לא מאושר.

לישון איתה זה בסדר אך כל עוד העכבר חופשי, מבחינה פסיכולוגית היא לא תתן לי לישון וגם אצטרך להיות איתה כל לילה.

מה אני בייביסיטר?! אז מה יש לנו פה? ישן איתה באותה מיטה אך לא באמת ישן כי היא מפחדת מהעכבר ותעיר אותי באמצע

הלילה כמו אמש, וגם אין סקס.

פורסם

אין תוספת מחיר, מלכודת כלוב פשוטה על קפיץ לא אמורה לעבור את ה40-50 שח

תיקנים? לא זכור לי שאני מחפש לדרוך עליהם מחוץ לבית, כשהם בתוך הבית אין דרך לגיטימית ללכוד אותם , וכדי למנוע מהם להיכנס שוב לפעמים עושים ריסוס שמרחיק את אלה שעתידים להגיע.

מניח שיש גם משהו פסיכולוגי לגבי זבובים,יתושים ותיקנים שגורם לנו "להתאכזר" אליהם , אבל שוב אם יש דרך לפתוח חלון שהזבוב יעוף אז אעדיף את זה מאשר למעוך אותו.

קבל בהומסנטר 30 ש"ח , יש לי בדיוק כזו עם ניסיון מוכח של 4 תפיסות מוצלחות , כולם ע"י נקניק חח

http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=1011904305

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...