Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הזוי לחלוטין אבל אמיתי, היום לפני כשעה אני מקבל שיחה ממספר עם קידומת 03:

שלום **** ****

לא, זה אח שלה,

אהה אוקיי, מצאתי תעודת זהות שלה תחזור אליי למספר הזה

כמובן שלא חזתרי וניתקתי, חייגתי לאחותי והיא טוענת שהת.ז שלה עלייה, והפעם היחידה שהיא איבדה ת.ז היה לפני 15 שנה והחזירו לה אותה....:shock:

עכשיו, לפני מס' דקות, שוב שיחה הפעם ממספר נייד עם קידומת 052 :

אהלן, אני דיברתי איתך מקודם אתה לא רוצה את הת.ז של אחותך?

כן, איך אני מקבל אותה?

יש לך את המספר שלי תגיע לקרית אתא ותתקשר אליי ניפגש.

אם בא לך תשים אותה בתחנת משטרה אני כבר אגיע לקחת אותה.

טוב, הבנתי.

שוב התקשרתי לאחותי וביקשתי ממנה שתבדוק שהת.ז שלה אכן עלייה.

לאחר מכן חייגתי למשטרה - סיפרתי את המקרה, המוקדנית טענה שאין לה איך לעזור לי ושאם אני רוצה אני יכול להגיע לתחנה הקרובה על מנת להגיש תלונה על הטרדה. לדבריה - 10 שיחות זה נחשב להטרדה.

ואני שואל - מה עושים? האם קרה למישהו?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אחד המספרים מוביל לחברת הפקות - באתר של דפי זהב. אבל בתוך הדף עצמו אין כל אזכור למספר... :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

במידה ואותו בחור מצא רק את תעודת הזהות, ללא הספח, יש מצב שמדובר במישהיא אחרת עם שם זהה.

רק שהחלק של "כשתגיע לקרית אתא תתקשר אלי" נשמע חשוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצאתי פעם ת.ז., אבל לא היה לי מושג איך לאתר את בעל התעודה בטלפון, אז הלכתי למשטרה, הגשתי את התעודה לשוטרת שקיבלה אותי, ובזה זה נגמר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תראה מישהו שרוצה לעשות משהו לא חוקי כזה או אחר לא סביר יתקשר מטלפון גלוי. יכול להיות שבאמת מדובר בשם זהה אך מישהו אחר. תתקשר ותשאל אותו מה מספר ת.ז. ותוודא שזה אכן המספר של אחותך.

אם כן תבקש ממנו למסור אותו לתחנת משטרה, תודה לו ובזה תסיים איתו את הסיפור.

פורסם
איפה אתה גר? מה המרחק מביתך לקריית אתא?

45 דק' לכל היותר, העניין הוא שאף פעם לא אבדה ת.ז.

מישהו אמר לי שבעבר חייגו אליו ואמרו לו לחזור מהר למספר שממנו חייגו וכך גנבו לו שיחות או משהו כזה....:roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

מדובר בהונאה נורא פשוטה.

המספר שממנו התקשרו אלייך הוא מספר פרימיום (מספר שעולה לך כמה שקלים לדקה לחייג). מבקשים ממך לחזור, וכשאתה מתקשר, לחוץ וחושש לגורל תעודת הזהות שלך ומחכה שיענו (מה שיקח דקה או שתיים. היותר מתוחכמים מפנים אותך למרכזייה או משמיעים הקלטה של צליל חיוג כשבפועל השיחה התחברה כבר) מרוקנים ממך בין כמה שקלים לכמה עשרות שקלים.

כמה עשרות שיחות כאלה ביום ולא צריך ללכת לעבודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...