Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב הנוסע פעם/פעמיים בשבוע בממוצע, יש בו את כל המיגונים המודרנים(קודן, אזעקה, אימובילייזר מקורי במפתח,מנעול הגה)אך הבעיה היא שאני נאלץ להחנות אותו במקום קצת מרוחק ממקום מגוריי(אני גם לא רואה אותו מהחלון),האם הייתם דורכים את האזעקה במקרה כזה שכפי שכבר ציינתי אין לי שום אפשרות אפילו לשמוע אותה עובדת במקרה של פריצה?

כמו כן יש לציין שהרכב נמצא באיזור(לא מבודד לגמריי וחשוך) בניינים ומכוניות רבות החונים ברחוב, אך איני מעוניין בהטרדת השכנים במקרה שתופעל ועקב כך יגיעו פניות למשטרה/עירייה על רעש ומטרד, וגם כמובן שהיא עלולה לגמור לי את המצבר כעבור זמן מה ,אך מצד שני אני מאוד מפחד/חרד מפריצה/גניבה של הרכב ולכן אם היא תופעל זה יכול להבהיל/להרתיע את הגנב ולהניס אותו מהאיזור,ככה שאני דיי בדילמה מה לעשות, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

את יכול לנסות אזעקת ביפר אבל לפי התיאור שלך גם היא לא בעלת טווח מספיק ארוך.

הפתרון הבא הוא אזעקת GSM ששולחת לך הודעת SMS ברגע שקורה משהו לרכב.

כל עוד לך ולרכב יש קליטה סלולרית תוכל לקבל התרעה בנוגע לרכב שלך משמע עניין הטווח כבר לא יהיה רלוונטי.

מה שכן יהיה רלוונטי הוא העובדה שהרכב כ"כ רחוק ממך שגם אם תקבל התרעה, אתה תספיק להגיע בזמן?

Bimmer

פורסם

רק לי נשמע שהפתרון הכי טוב בשבילך זה איתוראן?

(שליטה מלאה ברכב מהמחשב בבית, מתקשרים אליך מהמוקד אפילו אם נוגעים לך בחלון.. וכו')

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רק לי נשמע שהפתרון הכי טוב בשבילך זה איתוראן?

(שליטה מלאה ברכב מהמחשב בבית, מתקשרים אליך מהמוקד אפילו אם נוגעים לך בחלון.. וכו')

ספר לי על השליטה מהמחשב בבית? לאבי יש איתוראן וחוץ משיחת הודעה מוקלטת אחרי 10 דק' שהרכב מצפצף אנחנו לא מכירים משהו מעבר לזה.

פורסם

לא יודע בדיוק איך המוצר הזה נקרא, אבל המשאיות בחברה נושאות איתוראן שנותן להתניע\לדומם מהמחשבים בחברה, יש מלא חיישנים על חלונות\דלתות\קבינה ומיקום הרכב בGPS - כל המידע הזה זמין במחשבי החברה בזמן חי.

שווה להתקשר לשאול כמה זה עולה, אם כי אני מאמין שזה לא ממש זול.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא יודע בדיוק איך המוצר הזה נקרא, אבל המשאיות בחברה נושאות איתוראן שנותן להתניע\לדומם מהמחשבים בחברה, יש מלא חיישנים על חלונות\דלתות\קבינה ומיקום הרכב בGPS - כל המידע הזה זמין במחשבי החברה בזמן חי.

אז תיאורטית, בהנחה שהרכב אכן נגנב ונשמר עליו מעקב GPS, אפשר לנתק לגנב את המנוע ב150 קמ"ש, בתוך עקומה? :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה קצת מתפזר פה :)

אין שום חיישן על חלונות ואם יש אשמח שתפרט קצת בנושא(יש לי קצת מושג במערכות האלו).

אין אפשרות לכבות את המשאית מרחוק, יש אפשרות לבטל/לאשר הנעה אך זה רק במצב שהמשאית כבויה.

יש אפשרות להגדיר שעות מסוימות שהמשאית לא תניע בהן. יש אפשרות לדרוך/לנטרל מרחוק.

בתוכנת מעקב ישנה אפשרות להגדיר התראות כגון: ניתוק/חיבור מצבר, סוויצ' פתוח סגור, מתח מצבר וכו' וכו'.

כל התראה תשלח מיידית בSMS. מעבר לכך ישנה אפשרות לSMS על כל אזעקה.

כמובן שיש עוד פונצקיות אך לא אפרט כאן על כולם.

אך כל אלו לא יימנעו מגנב נחוש לעמוד במשימתו בהצלחה.

תבטח את הרכב במקיף ושן בשקט בלילה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...