Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את זה היום על המחשב שלי, וחשבתי לעצמי למה לא לשתף אותו איתכם.

זה היה היום הראשון שהמצלמה הייתה בבעלותי, וכבר הספקתי לתעד את זה, מצטער על האיכות פשוט עוד לא הגדרתי כלום במצלמה באותה תקופה, אחרי הכל בדיוק שמתי אותה על השמשה.

אז הנה הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=Fw88CMtI5Ro דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רק הערנות של הולך הרגל הצילה אותו אם תשאלו אותי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני מתעד במצלמת רכב שלי כל יום מקרים הזויים על הכביש, ככה זה כשהנסועה היומית שלך היא 100-120 ק"מ ביום חול ועוד כמה עשרות ק"מ בסופ"שים. אין לי כוח להעלות, ויש כל כך הרבה. אני לא מבין מה אתה מתפלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם אחת רץ ילד בן 3 לתוך הכביש 2 מטר מהפגוש הקדמי שלי, בשעות החשיכה, יצא מאזור הפרדה בנוי עם גדר!!!

במידה ולא הייתי מגיב/בולם בשניה הייתי פוגע בו, הוא הספיק לעבור בשלום, הישר לזרועות אביו. מזל שנסעתי בקושי 40. והכי חשוב הכל מתועד!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

עם נהגים כמו במדינה שלנו אני מתפלא למה אין פה יותר תאונות ממה שאומרים, אני לא אומר שאני נהג שומר חוק אבל איפה שצריך אני נוסע בזהירות.

פורסם

זה מתחיל בחנית הרכב בצורה עקומה, ממשיך באיתות ושימוש בצופר שלא לצורך,

חיתוך של נהגים אחרים בזמן הנסיעה,

קיפוח זכות קדימה,מעבר באור אדום,

ונטילת חיים של אנשים אחרים.

מעטים האנשים שראו תוצאה של תאונת דרכים, מה שרואים בדר"כ זה את פגיעת הפח ברכב,

לא רואים את עבודת זק"א ולא רואים את האנשים שנמצאים בשיקום (זה במקרה ששרדו את התאונה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני לא אומר שאני נהג שומר חוק

אתה יכול רק להודיע בפורום מתי אתה על הכביש שנדע לא לצאת מהבית?

נהג שמודה על עצמו שהוא לא שומר חוק - זה עוד לא ראיתי... :shock:

פורסם
אתה יכול רק להודיע בפורום מתי אתה על הכביש שנדע לא לצאת מהבית?

נהג שמודה על עצמו שהוא לא שומר חוק - זה עוד לא ראיתי... :shock:

ברגע שנסעת 91 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש הפכת לנהג לא שומר חוק. ועשית את זה.

עכשיו אתה אחד משלנו..

8)

פורסם
ברגע שנסעת 91 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש הפכת לנהג לא שומר חוק. ועשית את זה.

עכשיו אתה אחד משלנו..

8)

אני מקווה שברור לך ההבדל בין לנסוע 91 קמ״ש בכביש של 90

לבין להיות נהג לא שומר חוק בהגדרתו.

פורסם
פעם אחת רץ ילד בן 3 לתוך הכביש 2 מטר מהפגוש הקדמי שלי, בשעות החשיכה, יצא מאזור הפרדה בנוי עם גדר!!!

במידה ולא הייתי מגיב/בולם בשניה הייתי פוגע בו, הוא הספיק לעבור בשלום, הישר לזרועות אביו. מזל שנסעתי בקושי 40. והכי חשוב הכל מתועד!

זה ברור לך שהוא היה ה-רבה יותר רחוק מ-2 מטר... יותר בכיוון של עשרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צריך להיות די מטומטם כדי להפגע מרכב חולף בסיטואציה כזו, לדעתי לפחות.

למקרה כמעט מדוייק כמו זה שמופיע בסרטון של פותח השרשור הייתי עד לפני שנים באחד הצמתים באשדוד,

שם הולך הרגל הייתה אישה מבוגרת אשר בדיוק כמו בסרטון היא הבחינה ברכב וברח לה צעד תימני שהסתיים

בהחלקה ושבירת האגן על הכביש ,הנהג גם הוא התבלבל והכניס את הרכב אל תוך עמוד בלי קשר.

אז היא לא נפגעה מהרכב אלא מהאספלט , כך או כך היא סיימה בבית חולים.

Gn'f'R

• תוכן חדש...