Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה, אולי סתם מזל נאחס, אבל פריט כזה פשוט וטריוויאלי גרם לי הרבה מפח נפש, כבר השני שמתפגר סתם כך.

איזה עכבר מומלץ לדעתכם? הדרישות הן כאמור אלחוטי והעיקר - אמינות.

תודה מראש.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שנים משתמש בעכברי לוג'יטק.

היה לי במשק כמה שנים טובות logitech lx5 שכבר לא נמכר ולא מזמן קניתי m705.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לי היה עכבר אלחוטי בסיסי של מיקרוסופט שהחזיק מעמד כ-5 שנים, הוחלף לאחרונה בחדש מאותה תוצרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו ממשתמשי האלחוטי פה יכול להסביר למה זה טוב?

אני רואה רק יתרונות לעכבר חוטי:

1. לא הולך לאיבוד - מחובר עם חוט למחשב...

2. לא צריך סוללות.

3. אמינות מוחלטת.

4. יותר זול.

אז מה נותן פה האלחוט?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יתרונות האלחוטי:

1. טווח פעולה יותר ארוך, לא מוגבלים למטר וחצי חוט (חשוב במיוחד במחשב שעומד מתחת לשולחן).

2. פחות חוטים בפקעת מאחורי המחשב\מסך.

3. תנועה חדה לא גורמת לשום דבר להתלש.

4. מבחינת מחיר - כיום ההפרש לעומת עכבר חוטי קטן מאוד.

5. כאשר יש משתמשים ימניים ושמאליים - אין כל קושי להעביר את העכבר מצד לצד.

נסה ותהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלוגיטק שנכנס לך בתקציב ומתאים לך מבחינת נוחות

לא איכזבו אותי בחיים

כל מוצר שלהם שקניתי ולא משנה מתי, עדין עובד פיקס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עם M215 של לוג'יטק כבר יותר מ3 שנים (יש עליו 3 שנות אחרית)

הוא נפל לי עשרות פעמים, בלי שום נזק

הסוללה מחזיקה מעמד כ2-3 חודשים

עלה לי אז 65 ש"ח, היום המחיר קרוב יותר ל100 ש"ח

פורסם

אני עם לוג'יטק MX revolution נייד. חוץ מה R.A.T 7/9 מעולם לא אחזתי עכביר עם איכות הרכבה טובה יותר. הוא נפל כבר כמה פעממים ועדיין עובד מדהים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מחזק. קניתי עכבר ומקלדת לוג'יטק פשוטים לפני איזה 5 שנים או יותר, עדיין עובדים מצוין עד היום. סוללה אכן מחזיקה כמה חודשים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של Microsoft Wireless 3000 Blue Track.

הסוללות מחזיקות כמעט חצי שנה בעכבר, ובמקלדת לא החלפתי קרוב לשנה - המחשב בשימוש מאוד אינטנסיבי ואני לעולם לא מכבה את המחשב וגם לא את המקלדת/עכבר.

מבחינת נוחות וקליטה, מעולם לא היו לי בעיות כלל. הכל פשוט עובד ונח. אגב לגבי המחיר, לדעתי בשביל סט הוא מושלם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אחרי שנה ומשהו בשימוש עם ה Wireless 800 הפשוט של מיקרוסופט מקש ה-כ' במקלדת החליט להפגין כנגדי והפסיק לעבוד. בעקרון זה מוצר שהוא אחלה לאנשים שצריכים דסקטופ אלחוטי מלא לשימוש משרדי. לי למשל, זה ממש לא מספיק. אני כמעט יכול להאשים אותם בratio הגרוע שלי בבאטלפילד.

פורסם

אצלי יש דעה טובה מאוד על מוצרי לוג'יטק. העכבר המקומי הוא חוטי מסוג G5 ומחזיק כבר הרבה שנים.

(אגב, תודה לאלו שהמליצו לי בעבר על הג'ויסטיק, ה- F510 כבר בשימוש...)

השיקולים היו עוד כמה מילי שניות בתגובה (זה לא אני, זה הגיימר המקומי) , נוחות רבה, אפשרות כיוון מהירות, לחצני צד, אפשרות תיכנות לחצנים, גם שינוי משקל לפי הצורך (יש משקולות ניתנות להתאמה).

עצה : במוצר זול - האמינות תהיה יותר או פחות, אפשר להחליף כל כמה שנים כי המחיר זול מאוד. אם אתה מוכן לשלם טיפה יותר - בדוק במו ידיך את הנוחות וההתאמה ליד של העכבר המיועד, למניעת כאבים במיפרק היד כאשר יש שימוש לזמן ארוך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אצלי העכברים לא שורדים יותר מחצי שנה. חבל לבזבז 250 שקל כל פעם

ועוד הסוללות שעולות לא מעט. קנה משהו פשוט, עכברים של מייקרוסופט פשוט זבל.

• תוכן חדש...