Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוודאי שיש כזה חוק, מותר להוריד ידיים מההגה רק לצורך תיפעול הרכב (החלפת הילוכים לדוגמא) או לביצוע הוראות שהחוק דורש (איתות לדוגמא).

וכן, על החלפת תחנה ברדיו ניתן ל"חטוף" דו"ח, אם כי לא שמעתי שמישהו קיבל דו"ח על זה.

סביר להניח שמקבל הדו"ח נהג במופגן עם יד אחד בלבד על ההגה, את היד השניה הוא בטח שיזף מחוץ לרכב.

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה אכיפה על דבר כזה

ולגבי ההילוכים, מותר על פי חוק להוריד יד אחת מההגה לצורך החלפת הילוך, אחרת איך תנהג ?

פורסם

החוק קיים. מה שכן, אני תוהה ממתי מקבלים על זה סתם כך מכתב בדואר מבלי ששוטר יעצור אותך וייתן לך את הדו"ח ביד, אפילו אם נסע אחריך בניידת סמויה.

פורסם

כן ירבו!!!

הידיים צריכות להיות פנויות ולאחוז בהגה, המון נוהגים כאשר הם מחזיקים בפלפון (לא מדברים רק מחזיקים) אוכלים, שותים וכ"ו. וזה פוגע ביכולת שלהם לשלוט ברכב.

גם כשהיד מחוץ לחלון, אם יש בעייה וצריך להביא את היד עד ההגה זה עלול להיסתיים לא טוב.

חבל שלא אוכפים יותר

פורסם

אני חושב שאנחנו לא בשוויץ, ולא צריך להיות יפי נפש.

יש כל כך הרבה רשלנות בכביש ופורענות, וזה הדבר האחרון שצריך לשים לב אליו. מה גם הבנתי שהוא קיבל את זה בדואר ולא נתפס על חם, אז כנראה ממצלמה....אבל איפה ההוכחות? מוזר ביותר,

ללא ספק שמישהו ניסה לסגור את כמות הדוחות לאותו יום והאזרח שומר חוק צריך לשלם. כן! שומר חוק, לנהוג עם יד אחת אף אחד לא יכול להוכיח, אולי הוא גירד בראש? או העביר תחנה? או החזיק בידית ההילוכים והעביר הילוכים? (כמה פקקים יש בימינו)

בקיצר מדינה חולת נפש ואני מתנג לזה בכל תוקף

פורסם

בקיצר מדינה חולת נפש ואני מתנג לזה בכל תוקף

יש לך תואר דוקטור?

אתה פסיכולוג או פסיכיאטר?

על סמך מה האבחנה הזאת?

תתנגד לזה מעכשיו ועד סוף הדורות, הנהג עבריין לכן קיבל דו"ח. למרות מה שאתה חושב, זה לא בטיחותי לנהוג עם יד אחד בלבד על ההגה.

נעלבתי קשות בשם המדינה שלי, אני גאה בה מאוד וחושב שבסך הכל היא בסדר.

פורסם

מעניין לקרא את הנסיבות בדוח המקורי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לך תואר דוקטור?

אתה פסיכולוג או פסיכיאטר?

על סמך מה האבחנה הזאת?

תתנגד לזה מעכשיו ועד סוף הדורות, הנהג עבריין לכן קיבל דו"ח. למרות מה שאתה חושב, זה לא בטיחותי לנהוג עם יד אחד בלבד על ההגה.

נעלבתי קשות בשם המדינה שלי, אני גאה בה מאוד וחושב שבסך הכל היא בסדר.

אז תמשיך להעלב ובשקט.זו הבחירה שלך להיות יפה נפש ונפגע אישית בשם ה"מדינה".

וכן,אני בדעה אחת עם עמיתי שהמדינה הזו חולת נפש וצריכה אישפוז דחוף לצורך בדיקת מערכות כוללת וניתוח ראש להחלפת ה"קופסה".

ומה לא בסדר פה? דמוקרטיה אמרנו?

ומי שמך לקבוע ש "הנהג עבריין"?

ליאור

פורסם

מה אתה מציע ליאור?

הרי אנחנו קובעים כל פעם מחדש מי ינהיג אותנו,

ומי יקבע את החוקים במדינה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומי שמך לקבוע ש "הנהג עבריין"?

ליאור

אף אחד לא שם אותי, בצילום מסך יש דו"ח שבו המדינה קבעה שהוא עבריין תנועה ויש גם תיקון שהוא אמור לעשות בצורת קנס כספי.

פורסם

ארזה, התגובה שלך נכונה, לכל אחד הדיעה שלו, וזכותו לחשוב שהמדינה משוגעת. אני לא מסכים עם השורה האחרונה שלך, אסביר:

עבריין= מי שביצע עברה על החוק. המואשם במקרה הזה, ביצע עברה על החוק בכך שנהג עם יד אחת על ההגה, ולכן עבריין.

גם אני לעתים עבריין, כשאני נוסע 91 קמ"ש בכביש החוף כמו הרוב, אבל זה שהרוב עושה את זה, גם אם זה דבר כל כך מקובל, ומובן מאליו (כמו נהיגה ביד אחת), לא הופך את זה לחוקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד חוק מיותר שנועד לסחטנות,

הרי כל שוטר נוסע עם יד אחת על ההגה, אפילו רחמנא ליצלן יוחנן דנינו המפכ"ל הדגול.

בנסיעה של שעה + (ואני מגזים) אין בן אדם אחד בארץ! שנוהג לכל אורך הנסיעה בשתי הידיים .

ואם כל אדם אשר עובר חוק (אפילו הקטן המיותר שבהם) הוא עבריין , אז אני עבריין אתה עבריין כל הפורום הזה וואחד עבריינים ואנחנו מדינה של עבריינים!!

יש רגעים שצריך להפסיק להיות יפי נפש .

פורסם
ראיתי את זה בפייסבוק, אדם שפירסם את זה.....

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10152329440695565&set=a.10150171980800565.417929.293687285564&type=1&theater

האומנם יש חוק כזה?

ואם הוא העביר תחנת רדיו?

או הילוכים?

ממש ממש מוזר

תקנת התעבורה 28 קןבעת:

28. (א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –

(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;

(ב) לא ישלח או יקרא מסרון ( s.m.s);

• תוכן חדש...