Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים שלום.

אני בעל הונדה סיויק 2005 מזה כשנתיים, ומכונאי במקצועי.

כאשר קניתי אותה, אמרו לי החברים לעבודה: "שיש לה מחלה בכבל גז=שהוא נהיה קשה"

ובאמת עם הזמן, הרכב לא היה זז... כאילו זה רכב ישן... לא משנה כמה גז הייתי נותן הרכב לא היה זז, הגיר לא היה מתפקד,רכבים היו עוקפים אותי במהירות ובעצבים כאילו אני עומד...במקרים אחרים, הייתי מתקשה לעקוף נהג "רדום" ושעסוק בדברים אחרים ולפעמים הייתי "נתקע אחריו" בקיצור לא נעים ומתסכל, בעיקר עם רכב זריז כזה.

הייתי בטוח שאולי השטיח נתקע מתחת לדוושת גז ולא נותן לה לרדת ולבצע את פעולתה (בין אם זה אפילו "קיק דאון")

בנוסף גם הגיר היה עושה בעיות מפחידות. חשוב לציון, שהתופעות היו לפעמים ולא קבועות, דבר שבילבל אותי יותר.

אז נפל לי לגבי הכבל גז שהעירו לי אז החברים לעבודה. השקעתי בכבל (יש רק מקורי בלבד) כ 350 ש"ח (ועשיתי את העבודה לבד)

ובאמת פלאים! הרכב ""הבריא" "התעורר" "הגיר הסתדר" כיף לנסוע ולנהוג בו.

אני כותב את השורות האלו :

1. מפני כשהתעוררה אצלי הבעיה, לא מצאתי כל נושא\שירשור בפורום.

2.על-מנת לעדכן בעלי רכב דומה, שבטח מאוכזבים ממנו בגלל מקרה דומה. שחושבים שזה רכב "כבד" או שאפילו חושבים ש"הגיר שלהם דפוק"

אני מציע להם שאפילו יכנסו לרכב שלהם, כשהמנוע מכובה וילחצו על דוושת הגז; אם היא קשה (לא "מרגרינה") או שיורדת "בשלבים" כלומר לא חלקה- לא לסבול להחליף את הכבל אפילו שהעלות גבוהה זה שווה ומומלץ בחום.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

יש לי גם הונדה סיוויק 2003

גם לי יש אותה תופעה המוסך ניקה בית מצערת עדיין אותה בעיה

זה גם יכול להיות חיישן TP?

האם כבל גז חדש מהחברה פתר לך את הבעיה ואם כן האם אפשר להחליף את

הכבל באופן עצמאי?

איפה קנית את הכבל?

פורסם

שלום,

הכל יכול להיות הבעיה.

תיתן קצת פרטים על הרכב שלך: כמה ק"מ. ומה הוא עבר.

אם הנורת תקלה שלך תקינה (כלומר, כשאתה נמצא על "סוויץ" היא דולקת) וכאשר את מניע את הרכב היא כבת. אזי כנראה שאין לך תקלה בחיישנים.

דבר שני תפרט בעצמך מה אתה מרגיש ומתי? אל תרשום: "אותה התופעה" תהיה יותר ספציפי

האם כשהרכב קר הוא מתנהג יותר טוב מאשר הוא חם וכדו'.

עד כמה שידוע לי בשנתון הזה של הסיוויק אין בעיה של כבל גז.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...