Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החולים והחולות,

לצערי, לא משנה כמה נשמור על הרכב ונחשב סיכויי פגיעה בכל חניה וחניה - תמיד יגיע הרגע הזה שבו נגלה איזו מכה חדשה :mad2:

לי זה קרה לפני מספר שבועות, כשבחור נחמד (באמת!) מיהר לצאת מהחניה ונצמד אליי קצת יותר מידי.

הנזק:

IMG_20121101_184450.jpg

IMG_20121101_184508.jpg

כמו שאתם רואים, מדובר בנזק קטן יחסית אך במיקום בעייתי ביותר (כנף אחורית, בדיוק בתפיחה של בית הגלגל) - אבל בדיוק בשביל זה יש את אלטר!

אז אחרי פגישה עם יעקב, הוא מסתכל, בוחן, בודק ומרגיע - "אל תדאג, אני מעלים את זה!" הוא קובע.

והתוצאה:

IMG_2483.jpg

IMG_2485.jpg

זה המפגש השני שלי עם אלטר, כשבראשון הוא ביצע דיטיילינג מלא + PDR לרכב, לצערי אין תמונות "לפני" שידגישו את רמת ואיכות העבודה שבוצעה - מדובר במקצוען אמיתי שמתגאה ואוהב את מה שהוא עושה, ואת זה - רואים בתוצאות!

** פרסומת **

שירותי PDR ותיקון לחיצות בפח ברמה גבוהה אפשר לקבל אצל Cool Car במושב גינתון. לפרטים לחצו כאן.

image.jpg

פורסם

כל עוד לא צריך צביעה הוא בסדר - במכונית שלי, היו שני שפשופים שחייבו צביעה מקומית. הצביעה נעשתה אצל השכן שלו והייתה באיכות נמוכה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני אשמח לדעת כמה עלה כל התענוג. לצערי יש לי בדיוק דבר כזה דומה ברכב שלי. דפיקה קטנה כזאת (שאין פגיעה בצבע..) אבל הפגוש האחורי די שרוט.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היית איתו שהוא ביצע את הpdr ? כי לדעתי הוא לא מבצע ורק מזמין מישהו שמבצע ומרוויח ממחירי התיווך.

אני פונה ישירות לבן אדם שמבצע את הpdr הבן אדם מספר אחת לpdr בארץ משלם לו ישירות ומרוויח מחיר טוב יותר

פורסם

ירין - קודם כל העבודה נראית מצויינת! אם לא אכפת לך לתת סדר גודל של העלות של התיקון שלך.

הרי אם התיקון עלה לך 2000 ש"ח אז סביר להניח שלרכב אחר מכה באותו גודל בערך תעלה בין 1500-2500 ולא 50 ש"ח.

מחיר ייתן המון מידע רלוונטי לת'רד הזה.

firebirdrc - אז ספר גם לנו מי הבחור. יש לי לחיצה מעצבנת ברכב.

פורסם
שלום לכל החולים והחולות,

לצערי, לא משנה כמה נשמור על הרכב ונחשב סיכויי פגיעה בכל חניה וחניה - תמיד יגיע הרגע הזה שבו נגלה איזו מכה חדשה :mad2:

לי זה קרה לפני מספר שבועות, כשבחור נחמד (באמת!) מיהר לצאת מהחניה ונצמד אליי קצת יותר מידי.

הנזק:

IMG_20121101_184450.jpg

IMG_20121101_184508.jpg

כמו שאתם רואים, מדובר בנזק קטן יחסית אך במיקום בעייתי ביותר (כנף אחורית, בדיוק בתפיחה של בית הגלגל) - אבל בדיוק בשביל זה יש את אלטר!

אז אחרי פגישה עם יעקב, הוא מסתכל, בוחן, בודק ומרגיע - "אל תדאג, אני מעלים את זה!" הוא קובע.

והתוצאה:

IMG_2483.jpg

IMG_2485.jpg

זה המפגש השני שלי עם אלטר, כשבראשון הוא ביצע דיטיילינג מלא + PDR לרכב, לצערי אין תמונות "לפני" שידגישו את רמת ואיכות העבודה שבוצעה - מדובר במקצוען אמיתי שמתגאה ואוהב את מה שהוא עושה, ואת זה - רואים בתוצאות!

image.jpg

מה מחירו של טיפול כזה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...