Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 6 ומזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה, תיקרא קצת על המאזדה 3 :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971064,00.html

בכל מקרה, כנראה שזו 'המחלה' הידועה היחידית שיש לרכב, שנחשב לרכב טוב ואיכותי.

מתוך היכרות אישית עם מאזדה 6 אני יכול לספר לך שהרכב מהנה ומפנק מאוד. ה'תוספת' שתיאלץ לשלם על ה 6 תיתגלה כתוספת שתצדיק את עצמה (יותר מרווח, יותר הנאה) גם מול ערכו של הרכב.

פורסם

הנה, תיקרא קצת על המאזדה 3 :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971064,00.html

בכל מקרה, כנראה שזו 'המחלה' הידועה היחידית שיש לרכב, שנחשב לרכב טוב ואיכותי.

מתוך היכרות אישית עם מאזדה 6 אני יכול לספר לך שהרכב מהנה ומפנק מאוד. ה'תוספת' שתיאלץ לשלם על ה 6 תיתגלה כתוספת שתצדיק את עצמה (יותר מרווח, יותר הנאה) גם מול ערכו של הרכב.

יש לי מספר מכרים שבבעלותם מזדה 3, לאחר הרכבת חלק הפלסטיק על הפילטר כולם טוענים שהבעייה נפתרה ושהמזגן מקרר מצויין.
פורסם

נכון גם לי יש כמה חברים שהרכיבו את החלק הזה..

ופשוט יש להם מזגן מצויין עכשיו ..

חוות הדעת שלי על שתי הרכבים פשוט מצויינים !!!

תהנה. :)

פורסם

מאזדה 6 ברשותי כבר שנה חצי.

אפס תקלות, האמינות של מאזדה שוב מראה הצלחה.

מספקת את הצרכים ולדעתי שווה את הקניה במחיר שלה.

אני מרוצה.

פורסם

המאזדה 3 שלנו, אצלנו כבר כמה חודשים טובים (היינו מהראשונים שקנו, אחרי נסיעת מבחן כמובן)

בעיית המזגן הייתה ונפתרה (במוסך, במסגרת האחריות). מידי פעם יש רעשים חלשים מהמתלים האחוריים (השמאלי בעיקר), אבל הם זניחים ולךא נשמעים לאוזן הלא פדנטית (בקיצור רק אני שומע :-) )

עכשיו לדברים הרציניים:

הורי, שנוהגים על האוטו רוב הזמן, סיפרו לי שכבר שלוש (3 !) פעמים הברקסים לא פעלו באמצע נסיעה !!! כלומר הדוושה סירבה להילחץ.

ועוד משהו, כל פעם שמתחילים נסיעה (כשמשלבים מ-P ל-D), יש מן רעש של מכה ("פאק" מתכתי כזה) מכיוון הגיר (או חלק אחר במערכת ההנעה). זה גם קורה בהעברה מ-D ל-R והפוך. ואם משלבים מ-D ל-R ולוחצים חזק על הדוושה - הרעש מלווה ברעידות !

בקרוב נקח את הרכב למוסך שיבדקו מה פשר התקלה.

ובהזדמנות זאת אני שואל: האם לעוד מישהו עם מאזדה 3 היו בעיות כמו שתיארתי ? (פרט למזגן)

בקיצור אומנם יפנית, אבל קשה להכריז על המכונית הזאת כ"אמינה" ע"פ הניסיון האישי שלי איתה...

:?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כל הבעיות שהעלתם פה, יכולת לנבוע מהפס ייצור הראשוני של הרכב.

כמו בכל מוצר- תמיד למוצרים הראשונים שירדו מהפס ייצור יהיו תקלות, ואילו בדגמים שיצאו אחרי זה, התקלות האלה כבר יותקנו על-ידי היצרן כבר במפעל.

חוץ מזה שמדובר במאזדה, יש אחריות ויש על מי לסמוך שהדברים יתוקנו.

פורסם

2 המכוניות (גם ה-6 וגם ה-3) נחשבות אמינות מאוד, ואני מכיר אנשים שכבר נוסעים עליהם קרוב לשנה, בלי שום בעיות.

אם הדבר היחיד שמפריע לך זה האמינות שלהם, אל תדאג (למרות שתמיד אתה יכול לנחות על דגם ספציפי דפוק).

• תוכן חדש...