Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

צריך המלצה לווקס טוב,

לא יודע אם זה קשור - הרכב בצבע לבן.

עדיף משהו נוח לשימוש, אני לא גר בבית קרקע, אין לי גישה לחומרים ואני לא מנקה את הרכב בעצמי בגלל מוגבלות בחומרים ובזרם מים. (אם רלוונטי)

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין לא מבין מה כדאי לרכוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני אוהב את הטרטלים למרות שיש כאלה שלא אוהבים אבל אני חושב שהם הכי טובים, אולי יש רכבים מסוימים שהם מתאימים להם ויש שלא, בכל אופן לי סקודה אוקטביה שנת 2000 יפיפייה והיא "משתזפת" בווקס turtle אחת לחודש.

פורסם

אפשר, אבל עדיף מחנויות שיש בבאר שבע.

פורסם

הוקס הסביר היחיד בארץ הוא טרטל וקס אייס. בקרוב נוחתים בארץ נציגים של קימיקל גייס ומגוואירס ועוד, כך שיהיה היצע טוב יותר.

חוץ מזה, באוטוסטור יש אוטם צבע של מנזרנה שכאופציה ישראלית הוא הכי טוב, ובכלל גם בעולם נחשב מעולה.

חוץ מזה, אפשר לרכוש דברים רבים טובים מחול.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אז תן לי המלצה למשהו מחו"ל, איביי, אמזון או כל אתר אחר מסודר שעובד עם פייפאל ושולח לישראל בלי צורך בגורמי צד 3.

פורסם
אז תן לי המלצה למשהו מחו"ל, איביי, אמזון או כל אתר אחר מסודר שעובד עם פייפאל ושולח לישראל בלי צורך בגורמי צד 3.

איזה צבע הרכב שלך? ומה התקציב?

פורסם

לבן (זה גם יהיה טוב לרכב של ההורים, הוא גם לבן).

ותקציב? לא יודע, כמה עולה ווקס ממוצע טוב באיכותו? אני לא ממש בקיא במחירים של זה.

פורסם

אוטופיניש של קארפלן עושה עבודה לא רעה.

ניתן לרכישה בארץ במחיר שווה לכל נפש.

כנראה אינו החומר הנבחר ע"י דיטיילרים מיוחסים.

אני משתמש ומרוצה.

מ 50 ש"ח תקבל עודף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואיפה יהיה ניתן לרכוש אותו, עדיפות לבאר שבע?

פורסם

נראה ממש טוב, זה החומר?

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

וזה הבד המומלץ להעזר בו למריחה?

http://www.carplan.co.il/Product.asp?Pid=CTA038&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0

או שצריך עוד משהו?

מעבר לכך, מה זה פלסטלינה בכלל?

אני פשוט רוצה לשמור על מראה טוב של הרכב ושל הצבע שלו, ואם אפשר גם המלצה לחומר טוב לניקוי ג'אנטים. זה טוב?

http://www.carplan.co.il/sg_product~CTP375~2~0.htm

סורי על החפירה, אני לא מבין בזה כלום ומנסה להבין בזה, להכנס קצת לתחום.

פורסם

כן זה החומר.

אני משתמש גם בבד הזה. שהוא פתרון סביר ומספיק להרבה פעמים.

פלסטלינה מתאימה למצבים בהם נדרש ניקוי יסודי בגלל "דראק" שנדבק לצבע.

אחרי פלסטלינה אפשר לעבור לוקס.

המהדרין יעשו פוליש קודם אם צריך לרענן את הצבע.

אח"כ אפשר לעבור לוקס.

המהדרין ישתמשו באוטם צבע ואח"כ וקס.

פלסטלינה > פוליש > אוטם > וקס = מהדרין

אם הרכב שלך לא במצב באמת לא קשה הקארפלן יעשה גם עבודת ניקוי לא רעה והברקה באותה פעולה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...