Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אז ככה שנתיים מדהימות היו לי עם הפולו 16V שמגיעה עם 100 כ''ס.

אני מעוניין להחליף לשנתון טיפה יותר חדש (עד2004) שלי שנת 2000 בקטגוריה הזאת של אמינות, זריזות וחסכנות.

מה הייתם ממליצים לי ?

פורסם

הבוקסטר עגלה בשנתונים האלה.

אני ההיתי הולך על גייארדו בתנאי שאתה לא צריך יותר משני מושבים, אפשר לשקול גם את הספיידר במקרה כזה.

אם אתה חייב ארבעה מושבים, שמעתי שהשוק של הקוואטרופורטה ברצפה בגלל שאמור להגיע דגם חדש שנה הבאה.

או במילים אחרות, מה התקציב?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מגאן קופה מהדור החדש 2004-6, יונדאי קופה, אולי מיאטה מעיינת....

מה התקציב?

מגאן קופה מהדור החדש?...2004-6,באמת יש כזה דבר?

Porsche 944 turbo

פורסם

חברים יקרים התקציב הוא לא בשמיים והוא עומד על 30k, חשבתי על פג׳ו 206xs עם 100 כ״ס, אם יש הצעה מעניינת יותר מזו אשמח לדעת. תודה לעוזרים

פורסם
חברים יקרים התקציב הוא לא בשמיים והוא עומד על 30k, חשבתי על פג׳ו 206xs עם 100 כ״ס, אם יש הצעה מעניינת יותר מזו אשמח לדעת. תודה לעוזרים

סקודה אוקטביה 1.8 טורבו עם 150 כ"ס

גילוי נאות - יש לי אחת כזו למכירה, שנת 2003 8)

פורסם

הXS היא 110 כ"ס.

בתקציב שלך תוכל לקנות גם את ה206 GTI עם 140 כ"ס, 306GTI6 עם 167 כ"ס, וגם קליאו ספורט דור ראשון עם 172 כ"ס.

ברכבים שכאלה האמינות תהיה תלוייה אך ורק בצורה שבה הרכב נשמר וטופל לאורך השנים.

בהצלחה,

אלי.

פורסם
לפי מיטב ידעתי אין סקודה אוקטביה 150 כוח סוס כי הטורבו שמורכב שם זה k03s והוא 180 כוח סוס

אוץ' הפורום הזה... פרסמתי אתמול לינק לספציפיקציות מלאות של הרכב - והתגובה הורדה בגלל הלינק.

משאיר לי ברירה יחידה - לשלוח לך רישיון רכב למייל :evil:

מה שנכון - אין הרבה כאלה בארץ :oops:

• תוכן חדש...