Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אופנוע ישן לשיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מה הכיוון שלך? כביש? דו"ש? שנות החמישים? שישים? שבעים? מורכב או פשוט מכאנית? הגבלת נפח/כ"ס? תקציב?

תן קצת פרטים ואולי אוכל להכווין אותך לכלים שאני מכיר למכירה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ירחמיאל

נהג שודים מדופלם (> 1700 הודעות)

בעניין: מחפש אופנוע ישן לשיפוץ

יש למכירה ביד-2 BSA עם סירה (לפחות היה אחד כזה לפני כשבוע).

תודה רבה ירחמיאל אבל אני מחפש בעיקר שטח או דו''ש ולא כביש תודה בכל זאת .:)

פורסם

כשאתה מצטט הודעה של מישהו יש בסוף ההודעה שלו משמאל לחצן שרשום עליו "צטט" לחץ עליו תרד שורה ותתחיל בהודעה שלך.

בצורה בה אתה מעלה הודעה זה מבלבל את העין והמוח בו זמנית.

מקווה שהובנתי.

פורסם
כשאתה מצטט הודעה של מישהו יש בסוף ההודעה שלו משמאל לחצן שרשום עליו "צטט" לחץ עליו תרד שורה ותתחיל בהודעה שלך.

בצורה בה אתה מעלה הודעה זה מבלבל את העין והמוח בו זמנית.

מקווה שהובנתי.

תודה רבה .

פורסם

יש ביד 2 כל מיני אקזמפלרים שצצים מדי פעם.. שווה לעקוב, אלו המעניינים יותר בד"כ נמכרים אחרי ימים ספורים ולכן, אל תפקיר שמירה :lol:

כמו כן, שגע את כל העולם... הכנס למודעות של המכרים שלך, שכנים, חברים מהעבודה, כל מי שאתה מכיר שאם הם ראו או מכירים איזה אופנוע ישן ש"שוכב" איפשהו... אתה מעוניין בו ואני מבטיח לך שלאט לאט יגיעו הפניות...

בהצלחה!

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
יש ביד 2 כל מיני אקזמפלרים שצצים מדי פעם.. שווה לעקוב, אלו המעניינים יותר בד"כ נמכרים אחרי ימים ספורים ולכן, אל תפקיר שמירה :lol:

כמו כן, שגע את כל העולם... הכנס למודעות של המכרים שלך, שכנים, חברים מהעבודה, כל מי שאתה מכיר שאם הם ראו או מכירים איזה אופנוע ישן ש"שוכב" איפשהו... אתה מעוניין בו ואני מבטיח לך שלאט לאט יגיעו הפניות...

בהצלחה!

ליאור אני כל יום ביד 2 ...

ובקשר לחברים ושכנים אני יבדוק את זה :) .

פורסם
יש ביד2 איזה בטא ישן ונראלי בנלי ישן , יש ג'ילרה , .. כנס ליד2 ->רכב אספנות->אופנועים וחפש שם

תודה ראיתי את הכלים האלה אני מחפש כלי עם רישיון ככה שנוכל להנות ממנו בגמר השיפוץ...

אני כל יום ביד 2 ...

• תוכן חדש...