Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קודם כל כמה פרטים: לפני כמה חודשים קניתי רנו מגאן 5 דלתות 1.6 אוטומט, ולפני חודש התקנתי עליה מערכת גז. לרכב יש 130k ק"מ.

האוטו (מנוע וגיר) נסע חלק כל הזמן. היום תוך כדי נסיעה נדלקה מנורת ה stop ומנורת השמן, עם הכיתוב oil pressure error.

לא היה שום שינוי בהתנהגות האוטו. עצרתי בתחנת דלק הקרובה, בדקתי את מד השמן במחשב ברכב שהראה שהוא מלא ושמתי בערך חצי קילו על עיוור רק כדי להגיע לעבודה (עוד דקה נסיעה). בסוף היום אחרי שהאוטו יעמוד במישור אני אבדוק שמן עם המדיד, אבל על פניו נראה שיש מספיק שמן (בגלל המחשב ברכב ולא שמתי לב לאיזו נזילה).

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? להזמין גרר או שאפשר להגיע עצמאית למוסך?

תודה מראש!

פורסם

תזהר מלהמשיך לנהוג. לא פרשת נכון את המסר שהרכב שידר לך.

אם נדלקה מנורה אדומה של STOP , לא להיות חוכמולוג. עוצרים מיידית וגוררים למוסך. הדבר נכון בפרט אם הרכב הודיע לך על

בעייה בלחץ שמן. לא הייתה לך הודעה על בעייה במפלס השמן. שים לב לחץ שמן נמוך יכול להרוס מנוע , ועלול להיות ללא קשר

למפלס השמן. למשל, אם יש מלא שמן באגן אבל משאבת השמן קרסה הרי המנוע יהרס במיידי ולא יעזור לך שהוספת שמן או

שבדקת שהמפלס תקין.

יש לי חשד שההסבה להנעה בגז לפני חודש דפקה לך את המנוע.... מקווה שלא.

פורסם

תודה. אני אקח את העצה שלך. אני גם מקווה שזה לא מההתקנה, הלכתי למתקין מנוסה ומומלץ, אבל נראה מה יהיה.

בכל מקרה - ידוע לכם מה יכולה להיות הבעיה שתגרום לדבר כזה?

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות תקלה במשאבת שמן או תקלה בחיישן לחץ שמן.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

כנראה יוניט לחץ שמן לא תקינה, החלפתי כמה כאלו במגאן.

אך עדיין, אסור להניע את הרכב עם נורת לחץ שמן דולקת.

אורן

פורסם
כנראה יוניט לחץ שמן לא תקינה, החלפתי כמה כאלו במגאן.

אך עדיין, אסור להניע את הרכב עם נורת לחץ שמן דולקת.

אורן

אכן יוניט לחץ שמן.. בוצעה בדיקת לחץ ע"י שעון. הראה לחץ תקין. הוחלף היוניט. הבעיה נפתרה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...