Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודש התחדשתי במיאטה, היא מצטרפת ל-2 רכבים שיש לנו במשפחה.

אני גר באזור שהחניה בו משותפת, לכל דייר יש חניה משלו וחניה נוספת - חניית אורחים.

בחניה הפרטית שלי התקנתי סככה, ובנוסף אני מכסה את הרכב. :evil:

רכב נוסף אני מחנה בחניות רגילות בצידי הכביש, את המיאטה אני מחנה בדר"כ צמוד לרכב שלא זז(הפיאט האדומה שמבצבצת בתמונה..., כלומר, במקום המאזדה 3), מכסה אותה, ולמרות זאת כל יום אני מגלה סימן חדש על הדלתות, אני כבר אובד עיצות ולא יודע מה לעשות, השכנה שחונה שם לרוב ערביה(מאזדה 3 תכלת), ולא אני לא גזען אני פשוט לא יודע איך להסביר לה / לבעלה שפשוט נמאס לי לגלות כל יום סימן חדש על הרכב. :cry:

אין טעם להחליף עם הרכב בסככה כי אז עליו יהיו סימנים, חשבתי פשוט לבקש מבעל הפיאט להזיז אותה לחניה שהמאזדה 3 חונה ואז המיאטה תיהיה בין הקיר לפיאט שלא זזה.

דבר נוסף, אני מחפש מקום מקצועי לטיפול דייטילינג ולהוצאת מכות קטנות.

צירפתי מספר תמונות להמחשה.

תודה,

DSC_0003.JPG

DSC_0004.JPG

DSC_0005.JPG

DSC_0006.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0010.JPG

DSC_0011.JPG

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

1. שריטות קטנות אפשר לנסות להוציא/לטשטש עם פוליש נקודתי

2. מכות פח קטנות יש לגשת למי שמבין ב-PDR. רוב הפחחים האחרים לדעתי ישתמשו רק בפילר ואז יצבעו (לא שווה לך כי יש לך צבע מטאלי).

3. לגבי השכנים, תשאיר פתק מנומס בסגנון "שכן יקר..." או שתחנה את הרכב במקום אחר או שתוותר ויום אחד תעשה מקצה שיפורים על כל הרכב במקום לתקן כל פעם מכה קטנה.

עריכה: שכחתי שקיים הציפוי פלסטיק הזה של 3M ששמים על הרכב על מנת למנוע שריטות/מכות קלות. או שתיגש למישהו שיעשה לך רק את הדלתות (יש לך רכב קטן סה"כ אז המחיר לא אמור להיות אסטרונומי) או שתקנה מEBAY ובעזרת אקדח חום תנסה להדביק לבד (זה מחזיק כמה שנים טובות).

בהצלחה.

פורסם

לדעתי זה יותר הילדים של השכנים, ילדים אין להם רגש בעת פתיחת דלתות, פשוט ראיתי את זה קורה בלייב על הרכב שלי.

אם זה ממש ממש מציק לך ויש שכן אחד או שניים שעושים את זה באופן קבוע, תקנה להם את המגנים השחורים האלה ששמים בקצה של הדלת בפינה שדופקת את הרכב שלך.

Polo 2012

פורסם

אני מצאתי את הפתרון הכי טוב לבעיית פתיחת הדלתות

כמובן זה עובד רק אם דייר אחד פותח על הרכב שלך דלתות

פשוט מחנה צמוד צמוד אליו ככה אין לו סיכויי לפתוח בכלל דלתות בצד הצמוד.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• ספונסר פורום
פורסם

דבר נוסף, אני מחפש מקום מקצועי לטיפול דייטילינג ולהוצאת מכות קטנות.

צירפתי מספר תמונות להמחשה.

תודה,

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

ככה גם אני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בידיוק כאלו אנשים אני שונא, אלו אנשים שמזלזלים ברכושו

של אחר.

אם לי זה היה קורה הייתי מרתך לו את הדלתות שלא יוכל לפתוח אותם יותר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מצטרף.

וגם יוצא מצב שלדייר מהצד השני יש המון מקום בזכות זה והוא לא דופק לך את הדלת.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ומעדכן :

קיבלתי המלצה על בחור בשם דימה(PDR PLUS), קבעתי עם דימה ואחרי שש וחצי שעות של עבודה, הכל סודר :-D

ממליץ בחום על הבחור, מקצועי ולדעתי הכי חשוב - סבלני.

כמו כן, לעומת מקומות אחרים שהייתי דימה נותן להיות ליד הרכב והעבודה מבוצעת על ידו.

בתמונות קצת קשה לראות את המכות המדוברות, אבל הן יותר ממחישות את מהלך העבודה.

שוב, ממליץ בחום!

395363_591349760898780_1940851396_n.jpg

945713_591349870898769_2038658832_n.jpg

946735_591349814232108_2121851425_n.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

6.5 שעות רק למה שרואים בתמונות לפני???

חבל שלא ראיתי את השירשור הזה לפני. הייתי מפנה אותך למישהו שהיה מוציא לך ללא פירוק הדופן בכלל, ולוקח תשלום הגיוני.

פורסם

היו מספר מכות בכנפיים הקדמיות, בדלתות ובכנפיים האחוריות. תחילה המכות בדלת סודרו ללא פירוק הדיפון, מבחינתי זה לא משנה העיקר שהם סודרו.

לגבי המחיר כל מקרה לגופו, ואני חושב שהמחיר ששילמתי הוגן - שוב ביררתי לפני בעוד מקומות.

תודה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...