Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שתעשה פוליש בעזרת מכונה או שתקנה ערכה יעודית שמתאימה לעבודה ידנית. אם כאלו שריטות, כנראה תצטרך לעשות שיוף רטוב ואח"כ פוליש.

פורסם

יש לי ניסיון עם ה-cartaract והיא עושה את העבודה מעולה! יש ביקורת טובה גם על הטרטל. שתיהם עולים 90 שקל. לא משנה מה שתבחר זה יעשה את העבודה.

A3

K04 Inside

פורסם
סליחה על ההקפצה.

רציתי לשאול אתכם במידה ואני אעשה דבר כזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456605

יש סיכוי שזה יעזור לי להעלים את השריטות ?

ברור.

אבל במקרה שלך לדעתי גם רק שני השלבים של פוליש במכונה יעלימו לך את השריטות, לכה תתצטרך לשים בכל מקרה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל סליחה על ההקפצה .

רציתי לדעת איך התקדם שחזור הפנסים שלך בגלל שאני סובל מתופעה דומה .

חבר שלך אותי לאיזה אחד שעשה לי שחזור מהיר בחינם זה התהליך שהוא עשה :

1) שתף את הפנסים

2) שייף אותם עם נייר זכוכית לא שמתי לב באיזה דרגה (אבל הוא לא השתמש במספר דרגות אלה רק דרגה אחת)

3) שם איזה חומר פוליש כלשהוא ועבר עליו עם מכונת פוליש.

התוצאה לא משהוא חחח יש איזה שהוא שיפור והיה איזה שיכבה של כמו עובך כזה שירד אבל עדיין יש מלא מלא שריטות קטנות .

התמונה הראשונה לפני הפוליש והשניה אחרי.

רציתי לדעת אם התוצאה הלא טובה היא בגלל איכות הפוליש או בגלל שאת השריטות הקטנות האלה אי אפשר להוריד והם בחלק הפנימי של הפנס .

אם אתם ממליצים על לעשות שוב פוליש לבד מה אתם אומרים על הקיט הזה :

panasym.com/offers/HRK/headkitl

תודה מראש על העזרה וסליחה על ההקפצה

20130302_154044.jpg

20130307_100528.jpg

• תוכן חדש...