Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה היא רוצה מהחיים שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

והרי סיטואציה,

לפני כשנה הכרתי לחבר מישהי שעבדתי מולה, היחסים בייני לבינה היו כמו היחס שלי לבת דודה שלי,

כיום היא והוא יחד הכל טוב ויפה, לאחרונה היא מתקשרת אלי הרבה ואני משמש לה כאוזן קשבת

וככותל מערבי, ואף רוצה להפגש, אני מצידי לא מוכן, אין לי את הלב לעשות את זה לבן-אדם, ברור

שהיא רוצה מה שכולכם לבטח חושבים, השאלה היא איך אני אומר זאת לבחור שאיתו היא נמצאת?

הכל התחיל שלקחתי אותה טרמפ והיא התעקשה לשבת במושב האמצעי שצמוד אלי (אתם יודעים... טנדר אמריקאי)

לא חשתי בנוח, אך שתקתי שלא תיפגע ממני, במהלך הנסיעה היא התחילה ללטף את ראשי והפצרתי בה שתפסיק

ותעבור למושב היותר ימני, היא עשתה כן בתוספת של פנים נעלבות, לאחר מספר ימים היא החלה מתקשרת אלי

ללא הרף, כמעט בכל הזדמנות, מדברת איתי ארוכות, ואף מנסה לגרום לי לאסוף אותה, (בא לך ללכת לים?

תגידי לחבר שלך לא לי, - טעות בכתובת!)

אני די בין הפטיש לסדן, מצד אחד אני תיווכתי בינם, מצד שני היא נופלת עלי, ומצד שלישי זה חבר טוב מהמילואים,

איך לעאזזל אני אומר לו שהחברה שאני הכרתי לו היא בעייתית ובוגדנית בפוטנציה?

די מתוסבך,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם הוא חשוב לך, ואם הוא חבר של באמת, אז בצורה הכי פשוטה שיש.

חוץ מזה, אם תספר לה על ההיא מהשרשור הקודם, סביר להניח שהיא תתפוס מרחק. (למרות שזה לא עוזר לחבר שלך, ונועל לך דלת עתידית, אז קבלו ביטול).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ההיא מהאשכל הקודם, לא התאימה לי בגלל ענייני דת, (לא משנה)

סביר להניח שאני אדבר איתו על כוס קפה היום, למזלי הקלטתי שיחה אחת משלה,

פורסם

אני בעד האמת ישר בפנים.

"מצטער, הבחורה שהכרתי לך מצטיירת כלא אמינה, לאחרונה היא מתחילה איתי, הנה הוכחה"

תודה רבה נגמר הסיפור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה אם לומר לה "מותק - תפסי מרחק את גורמת לי לאי נוחות"?

איך שאני רואה את זה יש 2 אופציות - או שהיא בחורה מהסוג שאתה לא רוצה שתצא עם חבר שלך, או שהיא מטומטמת.

רק בשביל הסיכוי שהיא מטומטמת הייתי שואלת אותה מה היא רוצה מהחיים שלך, או לחלופין על כל הזמנה כזו עונה במשפט "מה את רוצה ממני? אני ידיד שלך לא חבר שלך, לכי אליו אם את רוצה ים"

לפעמים כל ההתפלפלויות מסביב פשוט מסבכות את העניין.

פורסם

וואו זה נשמע כמו התחלה של סרט,

עוד לא החלטתי אם זה סרט טורקי או גרמני ;-)

אני במקומך מדבר עם הבחור אבל מתחיל את השיחה בעדינות ומגשש לברר האם הכל תקין בינו לבינה [ככה בעקיפין ,לא להנחית את זה עליו במכה.]

אם הוא יתחיל לספר שבזמן האחרון הם לא משהו ודי מתרחקים אז הייתי אומר לו שהבחורה לא בשבילו ומספר לו.

אם הוא חי בסרט שהכל סבבה תנסה לרכך את המכה ולרמוז לו, אם הוא לא מבין רמזים הייתי שואל אותו על "מה אתה הייתה עושה אם..." ומקווה שאת זה הוא מבין.

מה לעשות ,קל זה לא.

ואם תרצה אני אספר לך על מקרה דומה שקרה לי בפרטי .[ונגמר בצורה הכי גרועה שיש.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ואם תרצה אני אספר לך על מקרה דומה שקרה לי בפרטי .[ונגמר בצורה הכי גרועה שיש.]

נגמר בצורה הכי גרועה שיש. איזה סרט זה?

פורסם

נשמע כמו סרט שהשחקנית הראשית בו תימניה, הבמאי אפגאני, השחקן הראשי מסרי, ושחקן המשנה טריפולטאי,

וכל כותב העלילה בכלל הודי,

פורסם

מה הבעיה לומר לבחורה שאתה מצטער אבל אתה לא מתעניין בה, ואם אתה רוצה לספר לחבר את הסיפור, ואם אתה לא רוצה אז לא לספר לו ? בכל אופן אין לו משהו מועיל לעשות עם זה אז לא כ"כ חשוב לספר לו, אלא רק לומר לה שאתה מצטער אבל אתה לא בקטע. כל עוד היא דוברת את אותה שפה שלך אני לא רואה כאן בעייה.

פורסם

ללא תמונה של הבחורה (כולל האבטיח) לא נוכל לייעץ לך ברצינות כיצד לנהוג.

תביא תמונה. אח"כ נמשיך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השאלה היא על מי חשוב לך יותר (או פחות) לשמור.

אם פעם הייתי אומר לך bros before hoes, היום אני לא כל כך בטוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מניח שהחבר יותר חבר מאשר הידידה ידידה.

ואם היא מנסה איתך, אולי ניסתה/מנסה/תנסה עם עוד גברברים.

לכן,

תתקשר אליו ותגיד לו את האמת הפשוטה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...